την 2.2.13 που την βρήκες εμενα δεν μου την βγάζει?Ο/H wankel13 έγραψε:
@geozn8 συνέβη και σε μένα από την ώρα που βρήκε διαθέσιμη αναβάθμιση στην2.2.13,έκανα την αναβάθμιση αλλά έχασε την δυνατότητα να δείχνει τους ελληνικούς χαρακτήρες στις κλήσεις. Οι παλμοι δουλεύουν κανονικά πάντως
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Κάποια στιγμή που άνοιξα το mi fit, μου έβγαλε ειδοποίηση. Μπορείς να το δεις, προφίλ - ρυθμίσεις στο mi fit.
-
δεστε εδω Mi Band 2: The New Successor!
=============== Φεβ 24th 2017, 10:26am ===============
το είδα και αυτό !! σήμερα το πρωί με την έκδοση την Ελληνική και ενώ δούλευε κανονικά μέχρι τώρα σταμάτησε να είναι συνδεδεμένο και μετά οτι και να κάνω δεν συνδέεται με τίποτα -
Ο/H alnikou έγραψε:
το είδα και αυτό !! σήμερα το πρωί με την έκδοση την Ελληνική και ενώ δούλευε κανονικά μέχρι τώρα σταμάτησε να είναι συνδεδεμένο και μετά οτι και να κάνω δεν συνδέεται με τίποτα
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H kalvar έγραψε:
Ερωτηση...Έχω βάλει την ελληνική εφαρμογή του maddoctor αλλά όταν έχω ειδοποίηση από fb, mail, κλπ μου δείχνει στο mi band ένα εικονίδιο που γράφει app. Πως γίνεται να μου δείχνει το αντίστοιχο εικονίδιο , όταν έχω ειδοποίηση, της αντίστοιχης εφαρμογής?
Γίνε VIP!!!
Ο/H kalvar έγραψε:
Πως γίνεται να μου δείχνει το αντίστοιχο εικονίδιο , όταν έχω ειδοποίηση, της αντίστοιχης εφαρμογής?
Εγώ εχω το miband tools και είμαι ευχαριστημένος -
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις. Ελπίζω να φτιαχτεί κι αυτό με τα εικονίδια...
Το mi bandage το χρησημοποιει κανείς? Είναι καλό? Αυτό δείχνει άραγε σωστά τα εικονίδια? -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
το είδα και αυτό !! σήμερα το πρωί με την έκδοση την Ελληνική και ενώ δούλευε κανονικά μέχρι τώρα σταμάτησε να είναι συνδεδεμένο και μετά οτι και να κάνω δεν συνδέεται με τίποτα
-
Η έκδοση 2.2.12EN σε σχέση με την Ελληνική έκδοση 2.2.10 τι διαφορά έχει στην ουσία τι δίνει παραπάνω να ξέρουμε αν αξίζει να <<χάσουμε>> τα ελληνικά!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Η έκδοση 2.2.12EN σε σχέση με την Ελληνική έκδοση 2.2.10 τι διαφορά έχει στην ουσία τι δίνει παραπάνω να ξέρουμε αν αξίζει να <<χάσουμε>> τα ελληνικά!!
Γίνε VIP!!!
Ο/H kalvar έγραψε:
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις. Ελπίζω να φτιαχτεί κι αυτό με τα εικονίδια...
Το mi bandage το χρησημοποιει κανείς? Είναι καλό? Αυτό δείχνει άραγε σωστά τα εικονίδια?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα