Καλησπέρα παιδιά... Αρχικα συγχαρητήρια για την εφαρμογή εξαιρετική δουλειά!! Πως μπορώ να βοηθήσω στην μετάφραση της εφαρμογής για να φαίνονται όλα ωραία; Τα μισά αρχικά γράμματα είναι κεφάλαια τα άλλα όχι.. επίσης δεν είναι και σωστά μεταφρασμένα μου φαίνεται κάποια!! Αν μπορώ να βοηθήσω στείλτε μου pm!!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σήμερα πήρα στα χέρια μου το mi band 2.Κατέβασα τo mi fit από το play store.sorry αλλά όταν πατάω στην αρχική σελίδα το link για να κατεβάσω την εφαρμογή εδώ γιατί μου είπαν ότι είναι πολύ καλύτερη με πετά σε κινεζική σελίδα.τι κάνω λάθος?
OK το βρήκα.
Προσπαθώ να κάνω add έναν φίλο μου με το qr του αλλά δε μπορώ και λέει ότι πρέπει να συνδεθώ πρώτα στο internet ενώ είμαι συνδεδεμένος.Το ίδιο γίνεται και από τη δική του πλευρά.Ξερεις κάνεις τι πρέπει να κάνω; Εγώ έχω την αγγλική έκδοση από εδώ και ο φίλος μου την playstore, παίζει κανένα ρόλο;
Προσπαθώ να κάνω add έναν φίλο μου με το qr του αλλά δε μπορώ και λέει ότι πρέπει να συνδεθώ πρώτα στο internet ενώ είμαι συνδεδεμένος.Το ίδιο γίνεται και από τη δική του πλευρά.Ξερεις κάνεις τι πρέπει να κάνω; Εγώ έχω την αγγλική έκδοση από εδώ και ο φίλος μου την playstore, παίζει κανένα ρόλο;
Καθ υποδειξη συμφορουμιτη δοκιμασα τη Mi Band Master: ωραια εναλλακτικη εμφάνιση, και επιτελους δυνατοτητα να βγαλεις ολα τα δεδομενα σε μορφη βασης δεδομενων. Α, δωρεαν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk