Μία φορά. Μπες στις ρυθμίσεις, απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις, βγες, κλείστα όλα, ξανατρέξε το Mi fit, μπες στις ρυθμίσεις, ενεργοποίησε το και θα είσα οκ.Ο/H kosmasdel έγραψε:
Το mifit μου κάνει ένα κουλό. Κάθε φορά που ανοίγω την εγαργμοή στα app alerts εμφανίζει ότι δεν έχω δώσει τα δικαιώματα πρόσβασης ειδοποιήσεων ενώ πράγματι ο διακόπτης είναι δεξιά στις ρυθμίσεις. Θέλει να τον κλέισω να τον ξανανοίξω και τότε είναι οκ.
Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H newsformobiles έγραψε:
Ο/H kosmasdel έγραψε:
Το mifit μου κάνει ένα κουλό. Κάθε φορά που ανοίγω την εγαργμοή στα app alerts εμφανίζει ότι δεν έχω δώσει τα δικαιώματα πρόσβασης ειδοποιήσεων ενώ πράγματι ο διακόπτης είναι δεξιά στις ρυθμίσεις. Θέλει να τον κλέισω να τον ξανανοίξω και τότε είναι οκ.
Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο;
-
Στην ασφάλεια στις ρυθμίσεις
-
μου συμβαινει το εξης κουλο κ εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις της εφαρμογης
2,30 2,41 (2,42 πoυ βρηκα στο net)
σε καποιες κλησεις εχω κανονικα ειδοποιηση με δονηση κ ονομα καλουντος
σε αλλες στο καπακι δεν εχω καμια ειδοποιηση στο mi band 2
χωρις να μπορω να βρω καποια ομοιοτητα αναμεσα σε οσες επαφες δειχνουν ειδοποιησεις η αναμεσα σε οσες δεν δειχνουν
εκανα καθαρισμο δεδομενων του mi fit, εκανα log out απο xiaomi account κ ξανα log in ,απεγκατασταση κ επανεγκατασταση ,unpair κ ξανα pair
το αποτελεσμα παντα το ιδιο ,αυτο που περιγραφω στην αρχη
να σημειωσω οτι εχω δωσει πληρη δικαιωματα στην εφαρμογη να ξεκινα αυτοματα ,να εχει προσβαση σε sms ,κλησεις κλπ (παντου δλδ οπου εχει δυνατοτητα) κ σεταρα στις ρυθμισεις μπαταριας να μην γινεται εξοικονομηση (μονο για το mi fit) -
Ο/H filter_bubble έγραψε:
μου συμβαινει το εξης κουλο κ εχω δοκιμασει πολλες εκδοσεις της εφαρμογης
2,30 2,41 (2,42 πoυ βρηκα στο net)
σε καποιες κλησεις εχω κανονικα ειδοποιηση με δονηση κ ονομα καλουντος
σε αλλες στο καπακι δεν εχω καμια ειδοποιηση στο mi band 2
χωρις να μπορω να βρω καποια ομοιοτητα αναμεσα σε οσες επαφες δειχνουν ειδοποιησεις η αναμεσα σε οσες δεν δειχνουν
εκανα καθαρισμο δεδομενων του mi fit, εκανα log out απο xiaomi account κ ξανα log in ,απεγκατασταση κ επανεγκατασταση ,unpair κ ξανα pair
το αποτελεσμα παντα το ιδιο ,αυτο που περιγραφω στην αρχη
να σημειωσω οτι εχω δωσει πληρη δικαιωματα στην εφαρμογη να ξεκινα αυτοματα ,να εχει προσβαση σε sms ,κλησεις κλπ (παντου δλδ οπου εχει δυνατοτητα) κ σεταρα στις ρυθμισεις μπαταριας να μην γινεται εξοικονομηση (μονο για το mi fit)
2) Τσέκαρε εάν συμβαίνει σε νούμερα που δεν έχεις μπροστά το +030 -
να προσθεσω οτι σε παλαιοτερες εκδοσεις της εφαρμογης τα παντα δουλευαν τελεια
η ρυθμιση για τους αγνωστους αριθμους ειναι οπως στην εικονα σου οποτε με ειδοποιει για ολους τους αριθμους
και δοκιμασα
με +30 μπροστα απο τον αριθμο τηλεφωνου
χωρις +30 μπροστα
εκανα μετονομασια στην επαφη στα 6 γραμματα συνολικα
εκανα μετονομασια στην επαφη για να σιγουρευτω οτι ολα τα γραμματα ειναι στα ελληνικα
συνεχιζεται το προβλημα
μηπως μπορει καποιος να ανεβασει παλιοτερη απο την 2.3.0 εκδοση της εφαρμογης ? να δοκιμασω κ downgrade firmware -
Ο/H filter_bubble έγραψε:
να προσθεσω οτι σε παλαιοτερες εκδοσεις της εφαρμογης τα παντα δουλευαν τελεια
η ρυθμιση για τους αγνωστους αριθμους ειναι οπως στην εικονα σου οποτε με ειδοποιει για ολους τους αριθμους
και δοκιμασα
με +30 μπροστα απο τον αριθμο τηλεφωνου
χωρις +30 μπροστα
εκανα μετονομασια στην επαφη στα 6 γραμματα συνολικα
εκανα μετονομασια στην επαφη για να σιγουρευτω οτι ολα τα γραμματα ειναι στα ελληνικα
συνεχιζεται το προβλημα
μηπως μπορει καποιος να ανεβασει παλιοτερη απο την 2.3.0 εκδοση της εφαρμογης ? να δοκιμασω κ downgrade firmware
-
σε ευχαριστω παρα πολυ
εκανα downgrade συμφωνα με τις οδηγιες εδω
Πως μπορώ να κάνω downgrade στο firmware του Mi Band 2 μου!? | ItechNews.gr
κ εβαλα την 2.11
αλλα το προβλημα συνεχιζει
πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει -
εχεις δοκιμάσει να κάνεις μια δυο επαφές μονο στα αγγλικά και να πάρεις πολλές φορές απο εκει να δεις αν κάνει τα ίδια;
Αν σου δειχνει πάντα ποιος καλεί απο τις επαφές στα αγγλικά τοτε ίσως είναι θέμα με τα ελληνικα για κάποιο λογο -
Ο/H nickkon έγραψε:
εχεις δοκιμάσει να κάνεις μια δυο επαφές μονο στα αγγλικά και να πάρεις πολλές φορές απο εκει να δεις αν κάνει τα ίδια;
Αν σου δειχνει πάντα ποιος καλεί απο τις επαφές στα αγγλικά τοτε ίσως είναι θέμα με τα ελληνικα για κάποιο λογο
εχω επαφη στα ελληνικα που δουλευουν οι ειδοποιησεις κανονικα
σε αλλες 2 βεβαια τιποτα κ οταν λεω τιποτα εννοω το band δεν δονειται ,δεν δειχνει εικονιδιο ,δεν δειχνει ονομα -
Εχω καταλάβει οτι έχεις ειδοποιήσεις απο κάποιες επαφές στα ελληνικά.
Αυτο που προσπαθώ να καταλάβω είναι αν η έλλειψη ειδοποιήσεων συμβαίνει και όταν έχεις
επαφές στα αγγλικά και σε καλούν από αυτά νούμερα. Αν συμβαίνει αυτό είναι κάτι
πιο γενικό (ρυθμίσεις, bug, διακοπή συνδεσης με bluetooth κλπ)
Αν συμβαινει να χάνεις κάποιες ειδοποιήσεις αλλά μόνο αν αυτές είναι στα ελληνικά εστιάζεις
το πρόβλημα στη γλώσσα ακόμα και αν σου δείνει ειδοποιήσεις σε άλλες επαφές που έχεις.
Οπότε για δοκιμή γύρνα αυτές τις δύο που λες οτι δεν παιρνεις τίποτα από ελληνικά σε αγγλικά
και δες οταν σε καλούν αν έχεις ειδοποίηση ή όχι -
Η τελευταία έκδοση με ελληνικά ποία είναι? Δύο που κατέβασα μου λέει ότι είναι κατεστραμενο το αρχείο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα