Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Χρησιμοποιήστε τον γούγλη. Όπως είπα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, σεβόμενος τον χώρο και την δουλειά των ατόμων πριν από εμένα.
-
Ο/H newsformobiles έγραψε:
Χρησιμοποιήστε τον γούγλη. Όπως είπα δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω, σεβόμενος τον χώρο και την δουλειά των ατόμων πριν από εμένα.
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H newsformobiles έγραψε:
-
-
Κάνε αναζήτησή mi band Greek και το εμφανιζει
Mi Fit 3.0.1 GR – Κατεβάστε την τελευταία έκδοση διαχείρισης του Mi Band στα ελληνικά, με όλα τα γνωστά κόλπα!
Το εγκατέστησα και δοκιμάζω... Force close όταν ανοίγεις την καρτέλα με τους παλμούς... -
-
Δεν μπορώ να κάνω το Gadget bridge με τίποτα να δείξει μήνυμα και αποστολέα/καλούντα σε καμία γλώσσα...
Πρέπει να έχω τη συσκευή μου στα αγγλικά;
Έβαλα όλες τις σωστές ρυθμίσεις στην εφαρμογή αλλά δεν κατάφερα τίποτα...
=============== Ιουλ 10th 2017, 10:04pm ===============
Ακυρο το κατάφερα, απλά ηθελε το χρόνο του..
Τίποτα έχουμε βρει καμία λύση για τον περιορισμό των 18 χαρακτήρων; -
Η εφαρμογή Mi-Fit - Amazfit Pace - καθώς και πλήθος από άλλες εφαρμογές της MIUI από εδώ και πέρα (Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας) θα έχουν επίσημη και πλήρη ελληνική μετάφραση (όχι Google Translate) από την κοινότητά μας.
Αρκετά με τις μεταφράσεις Me Tarzan - You Tsita που περισσότερο μπερδεύουν παρά διευκολύνουν.
Αν είναι να μάθουμε ελληνικά από την αρχή να μας λείπει .... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Η εφαρμογή Mi-Fit - Amazfit Pace - καθώς και πλήθος από άλλες εφαρμογές της MIUI από εδώ και πέρα (Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας) θα έχουν επίσημη και πλήρη ελληνική μετάφραση (όχι Google Translate) από την κοινότητά μας.
Αρκετά με τις μεταφράσεις Me Tarzan - You Tsita που περισσότερο μπερδεύουν παρά διευκολύνουν.
Αν είναι να μάθουμε ελληνικά από την αρχή να μας λείπει ....
-
Υπάρχουν πάρα πολλές σελίδες που προσπαθούν με ότι μέσο μπορείς να φανταστείς να πάρουν Traffic στις σελίδες χρησιμοποιώντας την Xiaomi ως όχημα.
Έχουν φυτρώσει σαν καρκίνωμα και χρειάζεται προσοχή καθώς υπάρχει κίνδυνος να καταλήξετε με Adware SPAM.
Ως επίσημη κοινότητα της Xioami & MIUI. πάντα ελεγχόμαστε από την μαμά εταιρεία, και εξασφαλίζουμε στα μέλη μας και τους επισκέπτες μας ασφάλεια και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.
Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη η πλήρης μετάφραση με Ελληνικά και όχι αλλαμπουρνέζικα η εφαρμογή του Mi-Fit και θα σας ετοιμάζουμε κάθε εβδομάδα και από μία.
Stay Tuned. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα