Η πάρε το Mi band tools και στα μετατρέπει σε Greek llish και τελείωσε η υπόθεση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H 3ftw έγραψε:
Η πάρε το Mi band tools και στα μετατρέπει σε Greek llish και τελείωσε η υπόθεση
Αν έχει Ελληνικό όνομα πάνω από 18 χαρακτήρες χωρίς κενό και ελληνικά το ρολογάκι κάνει Overflow και Reboot στο Mi fit. Είναι bug του firmware και της εφαρμογής...Ο/H kosmasdel έγραψε:
Νομίζω πώς όταν με καλεί άτομο που έχει μεγάλο όνομα σαν επαφή στον κατάλογο μου το mi band 2 δεν δονείται. Το έχει και κάποιος άλλος; Είμαι με την 2.4.1
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Οκ κατά μια έννοια, κατάλαβα. Όπως και να χει ευχάριστα νέα οι ελληνικοί χαρακτήρες.Ο/H lousou έγραψε:
Τα αρχεία πακετάρονται σε ένα firmware αρχείο .ft το οποίο το στέλνεις με τη βοήθεια του GadgetBridge στο Mi Band.
Ο/H zaf_4 έγραψε:
Ευχαριστω για τα σχολια, εγω με το photoshop δουλευω αλλα δεν εχει σημασια αν θελεις μπορεις με οποιοδηποτε σε βολευει να κανεις extend τον καμβα και να προσθεσεις τα ελληνικα που λειπουν η να τα βαλεις στη θεση των κινεζικων ανε δουλεψεις πανω στο αγγλικο.Ο/H zaf_4 έγραψε:
Αν τυχόν χρειαστείς βοήθεια και μπορώ πες μου. Δεν ξέρω σε τι πρόγραμμα δουλευεις τα bmp. Εχω γνώσεις γραφιστικ...Ο/H lousou έγραψε:
Καλημέρα, εάν πατησεις το μοναδικό κουμπί που έχει το band πάνω του θα σε πάει στις οθόνες με τις πληροφορίες. Εκεί η μία από αυτές είναι η φόρτιση της μπαταρίας του. Μόλις φτάσει 100% είναι έτοιμο.Ο/H saha έγραψε:
Καλησπέρα μόλις το πήρα και το έβαλα στο lap για φόρτιση σε πόση ώρα θα είναι φορτισμένο?