Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Εγω το χρησιμοποιω για τις ειδοποιησεις.
    Δε ξερω αν μετραει η οχι μεσημεριανο υπνο.
    Για να μην μπερδευονται τα βηματα πρεπει να εχεις στο gadgetbridge τσεκαρισμενη την επιλογη keep activity data on device.

Το χω συνδεσει μ google fit χωρις προβ.
  • σε μενα στο μι5 κατι παει λαθος. παω να βαλω τον λογαριασμο επιλεγω το εμειλ και μετα εκει που ειναι να βγαλει αν συμφωνω με τις αδειες δεν κανει τιποτα.

ειναι κατι που μου ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. θελω το ρημαδι το κινητο να μην εχει τετοια κοληματα. θα το σπασω το ατιμο ειλικρινα...

υγ αυτο το gadgetbridge ειναι εφαρμογη;; αυτο το απκ που ανεβασες σε πιο προηγουμενο ποστ;;; τι μου δινει αυτη η εφαρμογη;;;
  • Ο/H lousou έγραψε:

@panandreas δεν υπαρχουν κ πολλες επιλογες σε οτι αφορα τον αποστολεα. Η το κοβεις στο οριο των 18 bytes (υπολογιζοντας το μεγεθος του καθε χαρακτηρα) ή στελνεις πανω απο 1 μηνυματα. Ε για να μη γεμισω μηνυματα κοβω τον αποστολεα και σπαω σε 18αδες τα μηνυματα. Τωρα το ποσοι χαρακτηρες ειναι το 18 το μετραω αυτοματα. Μπορει πχ να χεις 4 λατινικα, 4 ελληνικα κ 2 γιαπωνεζικα αρα ναι μεν 10 χαρακτηρες αλλα συνολο 4+8+6=18 bytes κλπ.
    Οι αποσυνδεσεις συνηθως εχουν να κανουν μ αυτα που ανεφερα. Αν απομακρυνθεις επισης πολυ αποσυνδεεται αλλα οταν γυρισεις συνδεεται μονο του (autoreconnect). Θελει λιγο χρονο δε το κανει αμεσως ομως κ γενικα οταν ξεκιναει θελει λιγο χρονο κ θα συνδεθει μονο του.
    Δε χρειαζεται να κλεινεις τελειως τις ειδοποιησεις απο τιςωρυθμισεις του κινητου, αρκει ΜΕΣΑ απο το mi fit στις ρυθμισεις που βγαζει για το band να τις κλεισεις. Ετσι πχ θα συνεχισει να σ ενημερωνει οταν τρεχεις κλπ κ δε θα χει ουτε το gadgetbridge προβλημα με τις ειδοποιησεις.

Τωρα ασχολουμαι πλεον με το να αυξησω το οριο των 9/18..
    Για να αυξήσεις το όριο δεν πρέπει να επέμβεις στο firmware? Έχεις βρει τρόπο για decompile? Εγώ μόνο extract από το ft αρχείο (font file) βρήκα που σίγουρα το έχεις βρει και εσύ μιας και μας έφτιαξες με την αλλαγή γραμματοσειράς
  • Διαφήμιση
  • Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

Καλησπέρα παιδιά. Από το itechnews βρήκα την έκδοση 3.0.7 στα ελληνικά. Είναι ασφαλής να την κατεβάσω? Τι παίζει?
    Ευχαριστώ.

The power of 10
    Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
  • Ο/H johnnyman έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά. Από το itechnews βρήκα την έκδοση 3.0.7 στα ελληνικά. Είναι ασφαλής να την κατεβάσω? Τι παίζει?
    Ευχαριστώ.
    Δεν αξίζει τον κόπο να μπεις σε περιπέτειες χάνοντας τα Maps και το αυτόματο ξεκλείδωμα του Smartphone μέσω BT, μόνο και μόνο για να βλέπεις την ημερομηνία στα Ελληνικά.
    Με αυτό τον τρόπο θα έχεις προβλήματα με τα επίσημα Updates από το Google Play Store.

Η γνώμη μου είναι, Stay in Original Software (μείνε στην αυθεντική εφαρμογή) η οποία έχει και θαυμάσια Ελληνικά, αλλά η απόφαση είναι δική σου. :D
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Τι σας έχω έτοιμο? ΟΕΟ?...
    Όποιος περάσει το νέο μου gadgetbridge και το νέο μου font file.. θα χει πλέον 18 ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς κενα.. Το mi fit θα συνεχίσει να δείχνει όλα τα ελληνικά σε Arial αλλά με κενά..
    :)
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H johnnyman έγραψε:

Ευχαριστώ.
    Δεν αξίζει τον κόπο να μπεις σε περιπέτειες χάνοντας τα Maps και το αυτόματο ξεκλείδωμα του Smartphone μέσω BT, μόνο και μόνο για να βλέπεις την ημερομηνία στα Ελληνικά.
    Με αυτό τον τρόπο θα έχεις προβλήματα με τα επίσημα Updates από το Google Play Store.

Η γνώμη μου είναι, Stay in Original Software (μείνε στην αυθεντική εφαρμογή) η οποία έχει και θαυμάσια Ελληνικά, αλλά η απόφαση είναι δική σου. :D
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Κατέβασα τελικά την εφαρμογή από το Play store και δεν βλέπω διαφορά σε σχέση με αυτή του itechnews.
    Οπότε μένω στου store.

The power of 10
    Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
  • Διαφήμιση
  • Παιδια η εφαρμογη του store εχει την επιλογη antitheft? Ειμαι με τη τελευταια του γιατρου και απο τοτε δεν εχω βρει αλλη που να το εχει.
    Ευχαριστω.
  • Ο/H lousou έγραψε:

Τι σας έχω έτοιμο? ΟΕΟ?...
    Όποιος περάσει το νέο μου gadgetbridge και το νέο μου font file.. θα χει πλέον 18 ελληνικούς χαρακτήρες χωρίς κενα.. Το mi fit θα συνεχίσει να δείχνει όλα τα ελληνικά σε Arial αλλά με κενά..
    link?
  • Ο/H ioann1s έγραψε:

Ο/H lousou έγραψε:

Τι σας έχω έτοιμο? ΟΕΟ?...
    link?
    Μη βιάζεσαι Γιάννη μου δυο χέρια έχω .. :P
  • Εγώ προσωπικά παρατήρησα ότι έχοντας την εφαρμογή Gadgetbridge ναι μεν μου βγάζει το όνομα κλπ και όλα καλά. Αλλά έχω το εξής πρόβλημα δεν μου ανοίγουν τα led ειδοποίησης σε messenger, viber, whatsapp κλπ. Όταν το απενεργοποιώ, με mifit δουλεύουν κανονικά.
    Δεν θυμάμαι εάν είχα κάνει κάτι στις ρυθμίσεις. Πάντως ευκαιρία είναι τώρα που θα ανεβάσεις καινούργιο λινκ να το δοκιμάσω ξανά ως εφαρμογή να δω τι έγινε.
    zaf_4 --> Zafeira
  • Διαφήμιση
  • Όσοι χρησιμοποιούν το δικό μου font file (1) και έχουν εγκατεστημένο το gadgetbridge (1) θα έχουν 18 ελληνικούς τονισμένους χαρακτήρες στο Mi Band τους. Το Mi Fit τους και οι υπόλοιπες εφαρμογές θα μπορούν να δείχνουν όλα τα Ελληνικά αλλά με κενά (9 το πολύ)

Όσοι έχουν το original font file (με τα πλάγια ελληνικά μη τονισμένα) (2) θα πρέπει να χρησιμοποιούν το gadgetbridge (2) για να έχουν πλήρη υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων (με κενά το πολύ 9). Οι υπόλοιπες εφαρμογές δε θα δείχνουν τους τονισμένους (τους δείχνουν ως ?)

1) Mili_pro.ft (πάει μαζί με το gb-lousou-latest_trk.apk - 18 ελληνικούς χαρ.)
    2) Mili_pro_orig.ft (πάει μαζί με το gb-lousou-latest.apk - 9 ελληνικούς χαρ. με κενά)

1) gb-lousou-latest_trk.apk
    2) gb-lousou-latest.apk

=============== Σεπ 25th 2017, 12:14pm ===============

Ο/H zaf_4 έγραψε:

Εγώ προσωπικά παρατήρησα ότι έχοντας την εφαρμογή Gadgetbridge ναι μεν μου βγάζει το όνομα κλπ και όλα καλά. Αλλά έχω το εξής πρόβλημα δεν μου ανοίγουν τα led ειδοποίησης σε messenger, viber, whatsapp κλπ. Όταν το απενεργοποιώ, με mifit δουλεύουν κανονικά.
    Δεν θυμάμαι εάν είχα κάνει κάτι στις ρυθμίσεις. Πάντως ευκαιρία είναι τώρα που θα ανεβάσεις καινούργιο λινκ να το δοκιμάσω ξανά ως εφαρμογή να δω τι έγινε.
    Zaf έχεις μάλλον ενεργοποιημένο στο GadgetBridge το "Auto dismiss notifications". Κλείστο.