lousou το έβαλα και εγώ πολύ ωραία η δουλειά σας ...η γραμματοσειρά είναι πολύ ποιο ωραία έτσι .....το έχω χωρίς το mifit και δεν έχω πρόβλημα με συνδέσεις αποσυνδέσεις ...το μόνο που μου λείπει είναι το ξεκλείδωμα του τηλ όταν είναι κοντά το ρολόι (αν μπορέσεις να το προσθέσεις είναι βολικό )... Ευχαριστώ
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Εχει ακομα θεματακια με το battery saver στη miui οταν σβηνει η οθονη κανα δυο λεπτα μετα αλλα θα τα βρουμε. Καλη ιδεα θα πρεπ ν βρω πως ανιχνευει οτι το τηλ ειναι κοντα, δηλ ποσο κοντα, υπαρχει αυτο στο φιτ;
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα.
Ακολούθησα κατά βήμα ότι αναφέρει το post 1558 του loussou αλλά αντιμετωπίζω το εξής.
Ενώ μου κάνει κανονικά initialized το ρολόι και απο debug στέλνει κανονικά τα στοιχεία στο band
όταν πηγαίνω να περάσω τα fonts μου βγάζει μήνυμα
"Element cannot be installed"
Τι πρέπει να κάνω?
Ευχαριστώ
Έκανα απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατασταση του gb και δοκιμασα να ξαναπερασω τα fonts αλλα και παλι μου βγαζει το ιδιο σφαλμα
Κάνω κάτι λάθος? -
Δεν θυμάμαι εάν το μήνυμα λάθους που εμφάνιζε ήταν το ίδιο, αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι το font file δεν μπόρεσα να το περάσω με τίποτα όταν το άνοιγα από τον default explorer του miui και το έκανα μέσω ES explorer
-
lousou ναι στο mi fit υπάρχει το ξεκλείδωμα με επιλογή κοντά μακριά και καθόλου( απενεργοποίηση ) ...το περίεργο σε μένα είναι ότι στο μαμά mifit δουλεύει κανονικά,στο mifit το ελληνικό που φόραγα εγώ κανονικά δεν δουλεύει αλλά σε έμενα δούλευε κανονικά(δεν ξέρω γιατί) ...ήταν πάντως πολύ βολικό ....τώρα τα έχω αφαιρέσει όλα και έχω μόνο το δικό σου
-
Σ' ευχαριστώ φίλε papandreas αλλά κι εγώ με το ES Explorer το έκανα κατευθείαν.Ο/H panandreas έγραψε:
Δεν θυμάμαι εάν το μήνυμα λάθους που εμφάνιζε ήταν το ίδιο, αλλά θυμάμαι πολύ καλά ότι το font file δεν μπόρεσα να το περάσω με τίποτα όταν το άνοιγα από τον default explorer του miui και το έκανα μέσω ES explorer
Τώρα έγινε το εξής. Κατάφερω να περάσω τα fonts μετά από clear data και force stop στην εφαρμογή αλλά πλέον δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις.
Πριν κάνω το clear και περάσω τα fonts ερχόντουσαν κανονικά απλά έβγαινάν όλα με ?????
Τώρα που μπορεί να κόλλησε? Να κάνω εκ νέου clear data? Σε θέμα ρυθμίσεων δεν έχω πειράξει απολύτως τίποτα. Όπως τα είχα φτιάξει στην αρχή.
Δίκο μου το λάθος.. Έκανα δοκιμές στις λειτουργίες ενώ είχα ανενεργό το "also when screen is on"
Χίλια συγνώμη.. -
r1teo θα το δω κ θα σου πω. Προς το παρόν θέλω να βελτιώσω κάνα 2 πράματα ακόμα.
Να μη βγάζει ξανά τον αποστολέα όταν έρχονται συνεχόμενα μηνύματα απ τον ίδιο.
Επίσης το double tap θέλει μια διόρθωση στην ανίχνευση.
Μετά θα δούμε, δεν έχω άλλο χρόνο να ασχοληθώ με το πρότζεκτ αλήθεια.
EDIT1: Τα ξαναδίνω,
Σ αυτό:
- Πρόσθεσα να μην επαναλαμβάνει τον αποστολέα όταν σε συνεχόμενα μηνύματα είναι ο ίδιος και δεν εχουν περάσει 30 δευτερα απ το τελευταίο.
- Το double tap επαναλαμβάνει τα τελευταία μηνύματα με χρονολογική σειρά απ το παλιότερο προς το τελευταίο (όπως ήρθαν δηλ)
1) gb-lousou-latest_greek18.apk
Αυτό παραμένει ίδιο:
2) Mili_pro_no_spaces_align.ft -
lousou ok αλλά να μην ξαναγίνει(φατσούλες με χαμόγελο)...έχεις κάνει ήδη πάρα πολλά και το ξέρεις ...σε ευχαριστούμε ....οι φατσούλες πως μπαίνουν;;;;
-
r1teo στο band δε τις δείχνει, δεν υπάρχουν σαν σχέδια, μπορείς να βάζεις μόνο τους χαρακτήρες όμως που τους παίρνει πχ
:-\ κλπ.
Επίσης να πω ότι αυτό το ξεκλείδωμα όταν το ρολόι είναι κοντά δε σου δημιουργεί πρόβλημα όταν το τηλ είναι πχ στη τσέπη κ περπατάς? Δε πατιούνται κουμπιά κλπ? -
lousou τις φατσουλες έλεγα εδώ στην απάντηση όχι στο band...έμενα που το έχω μέσα σε τσαντάκι μέσης και είναι και ζορισμένο εκεί μέσα δεν μου έχει δημιουργήσει πότε πρόβλημα....
-
Όταν πατάς απάντηση, έχει στο κάτω μέρος του παραθύρου που γράφουμε την απάντηση αριστερά τα "Smilies"
Διαλέγεις από τις καρτέλες που έχει αυτό που θες, το πατάς και μπαίνει στο σημείο που έχεις τον κέρσορα. -
ευχαριστώ.......
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα