Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • Εγώ για FileManager χρησιμοποιώ αυτόν εδώ. Είναι γρήγορος απλός και κάνει τη δουλειά (το flash δηλ κλπ)
    Επίσης νομίζω λείπουν κ άλλα απ το GadgetBridge που θέλουν πολύ δουλειά να προστεθούν. Γενικά η ρύθμιση του Band μάλλον θα πρέπει να γίνεται μέσα από το Mi Fit και μετά όποιος θέλει το απεγκαθιστά.
    Δεν έχει πχ το ποιες οθόνες θέλεις να εμφανίζονται, το αν θες να είναι ανιχνεύσιμο από άλλες εφαρμογές κλπ.
    το κλείδωμα/ξεκλείδωμα όταν το τηλ είναι κοντά απαιτεί πρώτα setup του bluetooth και θα χει αυξημένη κατανάλωση τόσο για το band οσο και για το κινητό. Ακόμη κ αν βολεύει δε το θεωρώ καλή ιδέα. Ίσως κάποια στιγμή το προσθέσουν στο official GadgetBridge.
    Επίσης στην κατανάλωση συμβάλλει και το Sync Time για αυτό θα πρότεινα να το χετε κλειστό.
  • Μπορεί να δείχνει τον καιρό;;
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Παιδιά γεια σας... Θέλω να ρωτήσω κάτι κ δεν ξέρω αν έπρεπε να γράψω εδώ η κάπου αλλού για να είμαι εντός θέματος.. Οπότε αν είμαι εκτός συγγνώμη προκαταβολικά.. Έχω το band κ το πρόβλημα είναι οτι όταν βγάζω βόλτα τον γιο μου με το καρότσι δεν κάνει καμία μέτρηση στα βήματα.. Υποθέτω οτι επειδή δεν περιλαμβάνονται χέρια ( σπρωχνω το καρότσι κ δεν τα κουνάω) στη δραστηριότητα δεν αντιλαμβανετε την κίνηση σαν βήματα.. Ισχύει αυτό;; Μήπως σε τέτοιες περιπτώσεις να μην το φοράω στο χέρι αλλά π.χ στο πόδι;; Ευχαριστώ..
  • Διαφήμιση
  • Το νήμα αυτό είναι για το MiFit (το software του MiBand) κανονικά θα πρεπε να ποστάρεις εδώ αλλα νταξ, δε θα σου πάρουμε και το κεφάλι... :D
    Δε μπορείς να τ' αποφύγεις αυτό, όλα αυτά τα μαραφέτια που δεν έχουν GPS βασίζονται στη κίνηση του χεριού για να καταγράψουν βήματα...
    το παθαίνω και γω με το καρότσι με το (πολύ ακριβότερο) garmin μου... προσπαθώ να το σπρώχνω με το ένα χέρι ώστε να χω ελεύθερο αυτό στο οποίο το φοράω - εκτός κι αν κρατάω και σουβλάκι :D
    στο πόδι θα δουλέψει, ωστόσο καλό είναι να διπλοτσεκάρεις την ακρίβειά του (αν σ' ενδιαφέρει τόσο βέβαια)
  • Nομίζω πως υπάρχει και αξεσουαρ για να το βάλεις στο λαιμο (έχει σιγουρα για το 1s)
    Βεβαια και στην τσέπη από παντελόνι να μπει πάλι μετράει βήματα...
  • Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..Θα το τσεκάρω στο πόδι, μαζί με το κινητό κ βλέπουμε.. Καλή συνέχεια...

=============== Οκτ 16th 2017, 12:14pm ===============
    Κοίταξα τώρα λίγο μήπως δουλέψει με την τσέπη κ δυστυχώς πάλι δεν κάνει καμία μέτρηση.. Στο πόδι δουλεύει αλλά θα τσεκάρω αν είναι σωστές οι μετρήσεις.. Τώρα κ για το λαιμό δεν ξέρω.. Έχω διαβάσει οτι το φοράνε σαν κόσμημα κ φαντάζομαι οτι αν είναι έντονη η κίνηση τότε θα κάνει μετρήσεις.. Πάντως ευχαριστώ κ πάλι..
  • Κσι πως το κάνουμε unbrick;; Για πείτε καμιά ιδέα...έβαλα το @lousou... Και κόλλησε στην αναβάθμιση...και τώρα δεν δουλεύει...
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Διαφήμιση
  • Μια απάντηση σε ένα bricked band:

Hello,
    Most of the times it will brick your band when you use 3rd party apps. Please don't use them.
    Anyways please don't use your band for few days and then completely discharge battery and try to charge.
    If still it is not working please keep your band in fridge, sounds crazy? seriously, it will work. you can found many tutorials in youtube also.
    Best regards

Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Παντως με οποιαδηποτε αλλη ρομ (Lineage, nuclear κτλ) δεν υπαρχουν αποσυνδεσεις σε πανω απο 18 χαρακτηρες με το mifit
    Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
    Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
    Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
    Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
    Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
    Xiaomi Mi Band 1s
    Xiaomi Mi Band 2
    2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
    1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
    Xiaomi Amazfit Pace
  • @Octaviastikos Το δικό μου πρόγραμμα και font file είναι αδύνατον να κάνουν brick το κινητό.
    Αν κόλλησε απλά ξαναφλασάρεις το 2.
    Σύνδεσέ το με το gadgetBridge και μετά άνοιξε το (2) με κάποιον file manager και ξανακάνε το flash Μέχρι να γίνει σωστά.

Το font file (2) δεν χαλάει το band. Απλά τις γραμματοσειρές και θέλει ξαναφλασάρισμα.

1) gb-lousou-latest_greek18.apk
    Αυτό παραμένει ίδιο:
    2) Mili_pro_no_spaces_align.ft
  • Ο/H Dimikoko έγραψε:

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..Θα το τσεκάρω στο πόδι, μαζί με το κινητό κ βλέπουμε.. Καλή συνέχεια...

=============== Οκτ 16th 2017, 12:14pm ===============
    Κοίταξα τώρα λίγο μήπως δουλέψει με την τσέπη κ δυστυχώς πάλι δεν κάνει καμία μέτρηση.. Στο πόδι δουλεύει αλλά θα τσεκάρω αν είναι σωστές οι μετρήσεις.. Τώρα κ για το λαιμό δεν ξέρω.. Έχω διαβάσει οτι το φοράνε σαν κόσμημα κ φαντάζομαι οτι αν είναι έντονη η κίνηση τότε θα κάνει μετρήσεις.. Πάντως ευχαριστώ κ πάλι..

Στον λαιμό που φοράω το 1s μετράει βήματα ( όχι έντονα αλλά κανονικό βάδισμα ) και ύπνο!!
    Alea Jacta Est
    Redmi Note 11S
    Miui Global14.0.3.0(TKEEUXM)

14.0.3 StableBeta

by xiaomi-hellas.gr
  • Διαφήμιση
  • Έχω πάρει το band 2 πριν λίγες μέρες και σήμερα βρήκα λίγο χρόνο να το ρυθμίσω.Λοιπόν έφτασα μέχρι και το 1) gb-lousou-latest_greek18.apk όταν με καλούν δεν δείχνει καθόλου όνομα παρά μόνο δονείτε κατά την κλήση. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη please.