Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • εγώ έχω τα εξής θεματάκι...
    Μετά από πολλές προσπαθειες το συνεδεσα και πέρασα τα fonts (1-1). Στη συνέχεια απεγκατέστησα την gadgetbridge και έβαλα μονάχα την MiFit 3.0.1 GR. Το θέμα μου είναι πως δεν παίζουν οι ειδοποιήσεις από εφαρμογές και στα τηλέφωνα πότε βγάζει την ειδοποίηση σωστά και πότε καθόλου!!
  • Ο/H Pluto TheBullie έγραψε:

εγώ έχω τα εξής θεματάκι...
    Μετά από πολλές προσπαθειες το συνεδεσα και πέρασα τα fonts (1-1). Στη συνέχεια απεγκατέστησα την gadgetbridge και έβαλα μονάχα την MiFit 3.0.1 GR. Το θέμα μου είναι πως δεν παίζουν οι ειδοποιήσεις από εφαρμογές και στα τηλέφωνα πότε βγάζει την ειδοποίηση σωστά και πότε καθόλου!!
    Βάλε την Ελληνική του φόρουμ δουλεύει άψογα το μόνο που δεν κάνει είναι η αναγνώριση κλήσεων.
  • Pluto η τελευταία του Ελληνικού φορουμ νομίζω είναι η 3.1.0 οχι η 3.0.1.

Το Mi Fit δείχνει μόνο τις αγγλικές επαφές με λιγότερα από 18 γράμματα κ τις ελληνικές που έχουν λιγότερα απο 9 γράμματα.
    Το Mi Fit δε δείχνει περιεχόμενα κειμένου στις εφαρμογές, μόνο στα sms νομίζω.

Οδηγίες για το GadgetBridge με καλύτερη γραμματοσειρά, ελληνική χωρίς κενά και υποστήριξη 18 χαρακτήρων με ειδοποιήσεις στις εφαρμογές (viber,whatsapp,gmail κλήσεις κλπ) έχω δώσει εδώ.

Οδηγίες για το Ελληνικό Mi Fit έχει δώσει ο @maddoctor εδώ
    Μη στέλνετε μηνύματα παρακαλώ δεν προλαβαίνω να απαντήσω, μοιράζομαι εθελοντική εργασία που έκανα για προσωπική χρήση και μπορούν να χρησιμοποιήσουν προχωρημένοι χρήστες που ξέρουν/ψάχνουν/διαβάζουν/καταλαβαίνουν και θέλουν το κάτι παραπάνω, όχι όλοι.
  • Διαφήμιση
  • Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

Βγήκε αναβάθμιση του MI Fit πριν λίγο και αναβάθμισε το mi band 2 στην έκδοση 1.0.1.54

Για πρώτη φορά το mi band 2 δονείται και βγάζει ένδειξη σε αποθηκευμένους και μη αριθμούς απλά δεν εμφανίζει το ονοματεπώνυμο.

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Κινέζικα παιχνίδια για χαζά παιδιά, αυτό είναι το συμπέρασμα.
    Έχω αφιερώσει άπειρες ώρες για να προσθέσω τα αυτονόητα σ αυτό το κολοκύθι που λέγεται Mi Band 2 για να μας κοροιδεύει η Xiaomi ότι μας δίνει και αναβάθμιση με το να δονείται στις κλήσεις ή να βγάζει 9 ελληνικά στραβά μη τονισμένα γράμματα στις κλήσεις.

Είναι γελοίο να συζητάμε για ειδοποιήσεις ακόμη και με 18 χαρακτήρες ανα μήνυμα ειλικρινά.
    Μακάρι κάποιος επιτέλους να καταφέρει να δημοσιεύσει τα sources από το άθλιο firmware και να μας δοθεί η δυνατότητα να διορθώσουμε και τα υπόλοιπα αυτά γελοία bugs.

Χωρίς υποστήριξη ούτε για sportstracker με μετρήσεις βημάτων αλλ αντ αλλων και με τους κινέζους να ρουφάν υποχρεωτικά σε δικό τους server όλα τ στοιχεια - που πήγες, πόσο περπάτησες, πως δουλεύει η καρδιά σου, που μένεις και πόσο καλά κοιμάσαι χωρίς μάλιστα ουδεμία επιλογή να το αποτρέψεις αυτό.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του GadgetBridge που ανακάλυψε τον τρόπο λειτουργίας του και έδωσε και σε μένα την ευκαιρία με το ανοιχτό λογισμικό της να προσθέσω και να διορθώσω τις περισσότερες κουλαμάρες για να γίνει ανθρώπινο αυτό το gadget και να μη καταλήξει στα σκουπίδια τουλάχιστον όσο αφορά τις ειδοποιήσεις.
  • Ο/H lousou έγραψε:

Κινέζικα παιχνίδια για χαζά παιδιά, αυτό είναι το συμπέρασμα.
    Έχω αφιερώσει άπειρες ώρες για να προσθέσω τα αυτονόητα σ αυτό το κολοκύθι που λέγεται Mi Band 2 για να μας κοροιδεύει η Xiaomi ότι μας δίνει και αναβάθμιση με το να δονείται στις κλήσεις ή να βγάζει 9 ελληνικά στραβά μη τονισμένα γράμματα στις κλήσεις.

Είναι γελοίο να συζητάμε για ειδοποιήσεις ακόμη και με 18 χαρακτήρες ανα μήνυμα ειλικρινά.
    Μακάρι κάποιος επιτέλους να καταφέρει να δημοσιεύσει τα sources από το άθλιο firmware και να μας δοθεί η δυνατότητα να διορθώσουμε και τα υπόλοιπα αυτά γελοία bugs.

Χωρίς υποστήριξη ούτε για sportstracker με μετρήσεις βημάτων αλλ αντ αλλων και με τους κινέζους να ρουφάν υποχρεωτικά σε δικό τους server που πήγες, πόσο περπάτησες, πως δουλεύει η καρδιά σου, που μένεις και πόσο καλά κοιμάσαι χωρίς μάλιστα ουδεμία επιλογή να το αποτρέψεις αυτό.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του GadgetBridge που ανακάλυψε τον τρόπο λειτουργίας του και έδωσε και σε μένα την ευκαιρία με το ανοιχτό λογισμικό της να προσθέσω και να διορθώσω τις περισσότερες κουλαμάρες για να γίνει ανθρώπινο αυτό το gadget και να μη καταλήξει στα σκουπίδια τουλάχιστον όσο αφορά τις ειδοποιήσεις.
    Και εγω να ξαναρωτησω αλλη μια φορα γιατι αυτο με τους 18 χαρακτηρες δεν συμβαινει με αλλες ρομ παραμονο με τις miui, καμια αποσυνδεση οσο γραμματα και να εχει η επαφη στα ελληνικα?
    Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα
    Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB
    Xiaomi Mi Max Pro (prime)6,44" 3/64GB
    Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
    Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
    Xiaomi Mi Band 1s
    Xiaomi Mi Band 2
    2 Xiaomi dafang 1080P Smart Monitor Camera
    1 Xiaomi Yeelight AC220V RGBW E27 Smart LED Bulb
    Xiaomi Amazfit Pace
  • Ο/H ikaros80 έγραψε:

Ο/H lousou έγραψε:

Και εγω να ξαναρωτησω αλλη μια φορα γιατι αυτο με τους 18 χαρακτηρες δεν συμβαινει με αλλες ρομ παραμονο με τις miui, καμια αποσυνδεση οσο γραμματα και να εχει η επαφη στα ελληνικα?
    Δε ξέρω πόσο γνωρίζεις από πληροφορική αλλά οι άλλες ROM έχουν διαφορετικό Bluetooth Stack το οποίο ενδεχομένως να μη δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα στο Band.
    Φαντάζομαι ούτε στο iphone θα υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.
    Πάντως ένα είναι σίγουρο: Πρώτος απ όλους φταίει ο κινέζος που έγραψε τη rom απ το Band και δεν προέβλεψε ότι πάνω απο 18 Bytes θα προκύψει Overflow.

Είναι σα να σου λέω ότι το αυτοκίνητο βγήκε χωρίς φρένα απλά εκείνος ο δρόμος είναι ανηφόρα κ σταματάει μόνο του.
    Πάντως θα είχα μεγάλη απορία και θα το δοκιμάσω για να είμαι ειλικρινής, να δω αν σε άλλες ROM μπορούν να έρθουν μηνύματα μεγαλύτερα των 18 χαρακτήρων.

Μήπως μπορείς να μας διαφωτίσεις σε αυτό?
    Δηλαδή
    - Ποια rom καταρχήν έχεις? (την 1.0.54?)
    - Μπορείς να μετονομάσεις μια επαφή σε πχ 24 χαρακτήρες λατινικούς ή 15 ελληνικούς και να μας πεις όταν χτυπάει το τηλ αν δείχνει όλο το όνομα?

Θα μας βοηθούσες πάρα πολύ στο να λύσουμε το θέμα και στη Miui
  • Διαφήμιση
  • Καλημερα, λοιπον το τηλεφωνο μου ειναι το Mi Max prime 3/64, η ρομ που φοραει ειναι αυτη
    [OFFICIAL]NucleaRom[UBER/LINARO 4.9.4][HELIU… | Xiaomi Mi Max (αλλα το εχω παρατηρησει και με αλλες εκτος miui), στο ονομα εχω γραψει 5 φορες Σπιτι χωρις κενο και στο επιθετο 2 φορες επισης Σπιτι

Images
    • Screenshot_20171018-104357.png

57,86 kB, 1.080×1.920, viewed 139 times
    • Screenshot_20171018-104457.png

125,81 kB, 1.080×1.920, viewed 112 times
    Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
    Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
    Xiaomi Mi Band 1s
    Xiaomi Mi Band 2
    Xiaomi Amazfit Pace
  • Σ ευχαριστούμε @ikaros80 για τη δοκιμή, ναι απ ό,τι φαίνεται το τηλέφωνο δε κάνει επανεκκίνηση, δείχνει 3μιση φορές τη λέξη Σπίτι άρα 18 χαρακτήρες Ελληνικούς απ ό,τι βλέπω με κενά ανάμεσα και δε δείχνει τους τονισμένους που τους δείχνει ως ? (το ί δηλ).
    Έχεις περασμένο το Mi Fit Ελληνικό? Το Playstore? Η το gadgetbridge?
  • Ο/H lousou έγραψε:

Σ ευχαριστούμε @ikaros80 για τη δοκιμή, ναι απ ό,τι φαίνεται το τηλέφωνο δε κάνει επανεκκίνηση, δείχνει 3μιση φορές τη λέξη Σπίτι άρα 18 χαρακτήρες Ελληνικούς απ ό,τι βλέπω με κενά ανάμεσα και δε δείχνει τους τονισμένους που τους δείχνει ως ? (το ί δηλ).
    Έχεις περασμένο το Mi Fit Ελληνικό? Το Playstore? Η το gadgetbridge?
    την τελευταια εκδοση εχω απο Mi market
    Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
    Xiaomi Mi Band 1s
    Xiaomi Mi Band 2
    Xiaomi Amazfit Pace
  • Αχα, πολύ ενδιαφέρον αυτό, θα πρέπει να επιβεβαιώσω επομένως αν στην 1.0.54 διορθώσαν τους 18 ελληνικους!
    Χμμ, απ ό,τι βλέπω στο τελευταίο Mi Fit με την 1.0.54 φαίνεται να έχουν διορθώσει τόσο το overflow σε πάνω από 9 ελληνικά, όσο και στα 18 λατινικά. Τα κενά λοιπόν δεν διορθώσαν και τους τονισμένους χαρακτήρες.
  • Διαφήμιση
  • Δεν έχει να κάνει, το ίδιο αποτέλεσμα έχω με όλες τις εκδόσεις του mifit
    Xiaomi Redmi Pro 3/64GB
    Xiaomi Mi Band 1s
    Xiaomi Mi Band 2
    Xiaomi Amazfit Pace