Διαφήμιση

Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

• Application
  • Xiaomi
  • @MyronG δε ξέρω τότε μήπως έχει καμιά κρατημένη ρύθμιση, πάντως έχε υπόψην ότι το GB προωθεί ΜΟΝΟ όσες ειδοποιήσεις έρχονται στο notificationbar κ αυτό ανάλογα με την κατηγορία. Πχ η ειδοποίηση που αναφέρεις οτι το Mi Fit συνδέθηκε είναι στην κατηγορία General/Unknown οπότε αν έχεις κλειστά τα Repetitions εκεί τότε δε πρέπει να στα βγάζει στο ρολογάκι. Το ίδιο και για το συγχρονισμό.
    Εγώ το έχω τεστάρει με το Gmail και φαίνεβται να δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Ίσως να έκανες μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και ρύθμιση μετά από επανεκκίνηση.

Battery Saver και Auto Start permissions έχουν σίγουρα τα Xiaomi, τα άλλα τηλέφωνα δε νομίζω να έχουν. ΘΙα πρέπει να δεις αν "κοιμάται" το κινητό, δηλαδή αν μετά από κανα 2-3 λεπτά με σβηστή οθόνη το κινητό δέχεται μηνύματα viber/whatsapp και γενικώς δε χάνει το δίκτυο. Πες κάποιον πχ να σου στείλει και δες γενικότερα αν παίρνεις αυτά τα μηνύματα. Αν έρχονται στο κινητό πρέπει να δούμε το GB.

Περι κουμπιού θα αλλάξω λίγο τη λειτουργία, ίσως να προσθέσω και μια ρύθμιση για το πόσα κλικ να περιμένει στο δευτερόλεπτο ή να μετρήσει πχ υποχρεωτικά 4 αντί για 2 τουλάχιστον κ μετ΄ανα ειδοποιεί ώστε να χει ξυπνήσει το κινητό.
  • Λοιπόν @lousou το δοκίμασα το σκ και χθες και είδα ότι παρόλο που έβαλα το καινούργιο, μου κρασάρει η εφαρμογή. Όχι συχνά αλλά το κάνει. Το κυριότερο είναι ότι χωρίς να το πειράξω, από μόνο του απενεργοποιείται. Μπαίνω μέσα στην εφαρμογή και ξανά την συγχρονίζω.
    Οπως προείπα έχω την nitrogen os με android 8.
    zaf_4 --> Zafeira
  • Καλημέρα

κατ' αρχήν συγγνώμη για την καθυστέρηση να απαντήσω, αλλά έπεσε απότομα πολλή δουλειά και δεν έχω σηκώσει κεφάλι

Ο/H lousou έγραψε:

@MyronG δε ξέρω τότε μήπως έχει καμιά κρατημένη ρύθμιση, πάντως έχε υπόψην ότι το GB προωθεί ΜΟΝΟ όσες ειδοποιήσεις έρχονται στο notificationbar κ αυτό ανάλογα με την κατηγορία. Πχ η ειδοποίηση που αναφέρεις οτι το Mi Fit συνδέθηκε είναι στην κατηγορία General/Unknown οπότε αν έχεις κλειστά τα Repetitions εκεί τότε δε πρέπει να στα βγάζει στο ρολογάκι. Το ίδιο και για τον συγχρονισμό
    Τα repetitions ήταν από πριν στο 0 για τα Generic Notifications.
    Τις τελευταίες 2 μέρες, δεν ξέρω που οφείλεται, ειδοποίηση για σύνδεση με MiFit είδα 1 ή 2 φορές μόνο. Ειδοποιήσεις για τον συγχρονισμό συνεχίζουν να εμφανίζονται, αλλά είναι πιο σπανιες

Ο/H lousou έγραψε:

Εγώ το έχω τεστάρει με το Gmail και φαίνεβται να δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Ίσως να έκανες μια απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση και ρύθμιση μετά από επανεκκίνηση.
    Χρησιμοποιώ το K-9 mail με 5 λογαριασμούς. Άλλοτε μου εμφανίζει την ειδοποίηση για email που ήρθε, άλλοτε ειδοποίηση για συγχρονισμό των λογαριασμών και άλλοτε δεν εμφανίζει τίποτα (ενώ έχω λάβει email όμως).
    Θα κάνω απεγκατάσταση-εγκατάσταση, νέα ρύθμιση και θα επανέλθω με τις παρατηρήσεις :)

Ο/H lousou έγραψε:

Battery Saver και Auto Start permissions έχουν σίγουρα τα Xiaomi, τα άλλα τηλέφωνα δε νομίζω να έχουν.
    Α, οκ, ευχαριστώ

Ο/H lousou έγραψε:

ΘΙα πρέπει να δεις αν "κοιμάται" το κινητό, δηλαδή αν μετά από κανα 2-3 λεπτά με σβηστή οθόνη το κινητό δέχεται μηνύματα viber/whatsapp και γενικώς δε χάνει το δίκτυο. Πες κάποιον πχ να σου στείλει και δες γενικότερα αν παίρνεις αυτά τα μηνύματα. Αν έρχονται στο κινητό πρέπει να δούμε το GB.
    Από παρατηρήσεις τις τελευταίες δύο μέρες:
    Κλήσεις: έρχεται κανονικά ειδοποίηση
    SMS: δεν έρχεται ειδοποίηση (αν και έλαβα ελάχιστα, οπότε θα επανελθω με νεώτερες παρατηρήσεις σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα)
    Email: έγραψα πιο πάνω
    Whatsap: έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις
    Viber: δεν έρχονται ειδοποίησεις στο ρολόι, αν και εμφανίζονται κανονικά στο notifications bar του κινητού.
    Επίσης επιβεβαίωσα ότι το κινητό με σβηστή οθόνη δεν χάνει το δίκο και δέχεται μηνύματα whatsap, viber και email και ειδοποιεί με ενεργοποίηση οθόνης και με το Notification led

Ο/H lousou έγραψε:

Περι κουμπιού θα αλλάξω λίγο τη λειτουργία, ίσως να προσθέσω και μια ρύθμιση για το πόσα κλικ να περιμένει στο δευτερόλεπτο ή να μετρήσει πχ υποχρεωτικά 4 αντί για 2 τουλάχιστον κ μετ΄ανα ειδοποιεί ώστε να χει ξυπνήσει το κινητό.
    Καλή ιδέα, πρώτα να μετράει το διπλό κλικ και μετά να ξυπνάει και να δείχνει τις τελευταίες ειδοποιήσεις!
    Εγώ θα πρότεινα να μειώσεις τον χρόνο που μετράει για να ξεχωρίσει το διπλό κλικ από τα δύο κλικ. Ένα δευτερόλεπτο μου φαίνεται πολύ για διπλό κλικ, ίσως αν μπει λιγότερο;
    (εννοείται αν είναι εφικτό) :)
  • Διαφήμιση
  • Καλημέρα!!! Έχει κολλήσει...έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους του @maddoctor για το unbrick και δεν φτιάχνει...καμιά ιδέα;;
    Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
    Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
  • Με nitrogen os και gadgetbridget προς το παρόν δεν γίνεται, έχουν τσακωθεί. Όμως με το τελευταίο mifit, όλα καλά δεν έχω θέμα. Σίγουρα μου λείπουν οι ειδοποιήσεις στο messenger, ποιος είναι κλπ. Οπότε προς το παρόν μονόδρομος, γιατί θέλω να χορτάσω το Ορεο μπισκοτάκι μου!
    zaf_4 --> Zafeira
  • @zaf_4 δε νομίζω ότι μπορώ να το λύσω εύκολα το θέμα. Αν δεν περάσω κ εγώ τη ROM να κάνω δοκιμές κλπ που δεν υπάρχει χρόνος. Το ίδιο και στον @MyronG απλά ενδεχομένως να περάσω το K-9 μήπως βρω άκρη απο κεί.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει δοκιμές σε άλλες ROM πλέον της Miui και μπορεί το GB να έχει γενικότερα προβλήματα που θα πρέπει να αναφερθούν στη κοινότητα για να λυθούν από περισσοτερα του ενός άτομα!
    Για τα SMS επίσης έχω μια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει θα το δω.
  • @lousou λογικό να μην έχεις χρόνο και δεν θα ασχοληθείς με την ρομ του καθενός. Απλά διατυπώνω για να ενημερώνω κιόλας, μη τυχόν κάποιος θέλει να "παίξει" να έχει μια εικόνα πριν, το τι δουλεύει και τι όχι.
    Όταν γυρίσω με το καλό στην αγαπημένη miui θα επαναφέρω και την αξιόλογη εφαρμογή.
    keep up the good work.
    zaf_4 --> Zafeira
  • Διαφήμιση
  • @zaf_4 αμα πάντως θέλεις όταν κρασάρει στείλε catlog. μόνο απο κει μπορώ να βγάλω άκρη, μπορεί να ναι άλλο το λάθος τώρα.

@MyronG πες μου plz μήπως χρησιμοποιείς και viber desktop? Όταν η οθόνη είναι ανοιχτή έρχονται τα μηνύματα του Viber στο ρολογάκι? Ή μόνο όταν σβήνει σταματάνε? Επίσης νομίζω ότι έχω βρει το θέμα με το sms θα κανω μια δοκιμή να το λύσω. Έχει να κάνει με το ότι κάθε ROM χρησιμοποιεί άλλη εφαρμογή για sms.
  • Ο/H lousou έγραψε:

Το ίδιο και στον @MyronG απλά ενδεχομένως να περάσω το K-9 μήπως βρω άκρη απο κεί.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει δοκιμές σε άλλες ROM πλέον της Miui και μπορεί το GB να έχει γενικότερα προβλήματα που θα πρέπει να αναφερθούν στη κοινότητα για να λυθούν από περισσοτερα του ενός άτομα!
    Για τα SMS επίσης έχω μια ιδέα για το τι μπορεί να φταίει θα το δω.

Ευχαριστώ για την πρόθεση να βοηθήσεις.

Ο/H lousou έγραψε:

@MyronG πες μου plz μήπως χρησιμοποιείς και viber desktop?

Ναι, χρησιμοποιώ και viber desktop, αλλά εννοείται ότι όταν είμαι στο viber desktop δεν περιμένω να έρχεται ειδοποίηση στο ρολόι. :) Εκείνο που παρατήρησα (σε συνδυασμό με viber desktop) είναι ότι στην αρχή εμφανίζεται στην taskbar του pc ειδοποίηση για καινούριο μήνυμα και αν το αγνοήσω τότε έρχεται ειδοποίηση στο κινητό (και ενίοτε και στο ρολόι). Αν είμαι εκτός pc, τότε οι ειδοποίησεις του viber εμφανιζονται κανονικά στο κινητό αλλά όχι πάντα στο ρολόι

Ο/H lousou έγραψε:

Όταν η οθόνη είναι ανοιχτή έρχονται τα μηνύματα του Viber στο ρολογάκι? Ή μόνο όταν σβήνει σταματάνε?

Όταν η οθόνη είναι ανοιχτή δεν έρχονται (αλλά έχω απενεργοποιήσει την σχετική ρύθμιση επειδή δεν χρειάζομαι την δόνηση στο ρολόι αφού το βλέπω στην οθόνη του κινητού)
    Όταν σβήνει η οθόνη είναι που θα ήθελα να έρχονται οι ειδοποίησεις στο ρολόι, αλλά δεν έρχονται πάντα.

Ο/H lousou έγραψε:

Επίσης νομίζω ότι έχω βρει το θέμα με το sms θα κανω μια δοκιμή να το λύσω. Έχει να κάνει με το ότι κάθε ROM χρησιμοποιεί άλλη εφαρμογή για sms.

To Moto G υποτίθεται ότι χρησιμοποιεί (σχεδόν) stock android, οπότε πιθανολογώ ότι χρησιμοποιεί την "αυθεντική" εφαρμογή, αλλά λόγω έλλειψης γνώσεων δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Αν είναι κάτι που μπορώ να το κοιτάξω-επιβεβαιώσω στο κινητό μου και μπορέσεις να με καθοδηγήσεις πώς, με χαρά να το τσεκάρω

ΥΓ: Χθες βράδυ που έπαιζα λίγο με την εφαρμογή, διαπίστωσα και κάτι άλλα ζητηματάκια. Δεν τα αναφέρω, γιατί έγραψες ότι δεν έχεις χρόνο, οπότε δεν θέλω να σε κουράσω επιπλέον. Αν τυχόν θέλεις να στα πω, πες μου

ΥΓ2: Γιατί δεν ξεκινάτε (-με) ξεχωριστό νήμα συζήτησης για το Gearbridge;
  • Ο/H lousou έγραψε:

@MyronG ξανακατεβάσε τη νέα έκδοση (ίδιο λινκ). Νομίζω πως θα σου λύσει το sms πρόβλημα.
    Το κατεβάζω τώρα και θα επανέλθω :)

Ο/H lousou έγραψε:

Για το viber μάλλον θα χρειαστώ logcat..
    Εννοείς αυτό;
    Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)

Το κατεβάζω.
    Με ποιό φίλτρο να ψάξω στα Log και μετά από πόσο καιρό;
  • Διαφήμιση
  • Εννοώ αυτό ->Σελίδα 130 ποστ 1558 το (1)

CatLog μετά από μερικά μηνύματα του viber που δεν έρχονται στο ρολόι (εννοώ όταν το GadgetBridge τρέχει, είναι συνδεδεμένο, σβηστή οθόνη και κάποιος σου στέλνει στο viber κανα 2 μηνύματα)
    Φίλτρο "gadget" αλλά εγώ το θέλω όλο το log χωρίς φίλτρο.

Για να μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα δηλαδή.