δοκίμασε και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2Fix-it for Mi Band 2
Mi Fit v2.3.0 GR - 2.4.1 EN (η εφαρμογή διαχείρισης του Mi band)
- Application
- Xiaomi
-
-
Ο/H christoforas έγραψε:
Ο/H alnikou έγραψε:
Ο/H christoforas έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Συγγνώμη προκαταβολικά για το εν λόγω post. Το ανέβασα και σε άλλο thread αλλά χωρίς απήχηση και επειδή βλέπω πως αυτό είναι ενεργό, το ανεβάζω και εδώ. Έχω το mi band 2 εδώ και 2 μήνες. Το κινητό μου είναι το Lenovo S90-u και είχα εγκατεστημένη την εφαρμογή του madoctor. Μέχρι πρότινος δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σήμερα αποσυνδέθηκε και δεν επανασυνδέεται με τίποτα. Δοκίμασα διάφορα που βρήκα στο ίντερνετ.. Το μόνο που μένει είναι να περιμένω να πέσει η μπαταρία (από ότι διάβασα) για να γίνει reset. Έχω δοκιμάσει να το συνδέσω και με άλλα κινητά αλλά δεν...
Δε ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος...
Το έχω κάνει και αυτό. Και τη δική μας, και την original και τη fitness... Ότι διάβασα στο google το έχω κάνει. Δε ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι μέσω υπολογιστή, αν το συνδέσω με το καλώδιο φόρτισης
-
κατοχος κι εγω πλεον απ το σ/κ, εγκατεστησα mi-fit (απ το store) και mi-band-tools,
το τελευταιο το πληρωσα φυσικα καθοτι ηξερα οτι ηταν τοπ και εγγυηση
για το συγκεκριμενο gadget,
anyway, στο τρεξιμο το χρησιμοποιω μονο, στο οποιο εκανε και πρεμιερα προχθες,
αλλα... πολυ ψιλα τα γραμματακια του γμτ..
ειδικα οταν εισαι κινουμενος, δεν διαβαζονται παρα ελαχιστα,
οτι πιασεις, αν σταματησω κατι μπορει να γινει,
εχουμε καμια λυση/κατι καλυτερο γι αυτο; -
Ο/H patrickdrd έγραψε:
κατοχος κι εγω πλεον απ το σ/κ, εγκατεστησα mi-fit (απ το store) και mi-band-tools,
το τελευταιο το πληρωσα φυσικα καθοτι ηξερα οτι ηταν τοπ και εγγυηση
για το συγκεκριμενο gadget,
anyway, στο τρεξιμο το χρησιμοποιω μονο, στο οποιο εκανε και πρεμιερα προχθες,
αλλα... πολυ ψιλα τα γραμματακια του γμτ..
ειδικα οταν εισαι κινουμενος, δεν διαβαζονται παρα ελαχιστα,
οτι πιασεις, αν σταματησω κατι μπορει να γινει,
εχουμε καμια λυση/κατι καλυτερο γι αυτο;
Περιμένω το Huami AMAZFIT Pace να καλύψει αυτό το κενό. -
εντωμεταξυ εχω την εντυπωση οτι αυτες οι @#@#$%@#% τρωνε μπαταρια,
αν και εχω κλεισει ενα σωρο wakelocks & alarms (με το amplify για οποιον ξερει),
παλι τα βρισκω μπροστα μου (και το fit, αλλα κυριως μαλλον το band tools),
μαλλον σουταρισμα θελουν, ψηνομαι να το λειτουργω αυτονομα
edit: τελικα δεν βλεπω να αυξανεται το μισαωρο που μου δειχνει στα στατιστικα,
αρα μαλλον ηταν απο την χθεσινη μια ωρα που ειχα βγει για τρεξιμο,
σε σχεση παντως με το runkeeper που χρησιμοποιω παραλληλα,
μετραει αρκετα αξιοπιστα την αποσταση, δεν το περιμενα! -
Ο/H ioann1s έγραψε:
δοκίμασε και αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.fixitformiband2Fix-it for Mi Band 2
Ευχαριστώ πολύ...
σας παραθέτω τα αποτελέσματα.
Για την ιστορία, παρόλο που λέει να αποφορτιστεί πλήρως, reset δε νομίζω να έκανε... Το άφησα και 1 μέρα αφόρτιστο και με το που το έβαλα στο ρεύμα έδειξε την ώρα -
γεια σας... Μια βοηθεια παρακαλω γιατι δεν μπορω να συνδεσω το μι μπαντ2 με το gadget bridge
edit: οκ αποσυνδεσα το mi fit και συνδεθηκε -
καλημέρα,
έκανα όλα τα βήματα κανονικά για το gadget bridge αλλα δεν στελνει καμια ειδοποίηση στο band.
λειτουργίες όπως αλλαγή μορφής ώρας, στέλνονται κανονικά, αλλά μέχρι εκεί. σαν να μην επικοινωνεί καθόλου
sony XZ1 με 8.0 -
Καλησπέρα. Κατέβασα το ελληνικό gadgetbridge και παιζει κανονικά. Ειναι ομως παλια έκδοση και εχει μερικα προβλήματα.
1) εχει ενα bug και ολες τις ειδοποιήσεις τις στέλνει x2 (εικονίδιο-κειμενο, εικονίδιο-κειμενο)
2) δεν εχει τα εικονίδια των εφαρμογών. Βγάζει μόνο το εικονιδιο του chat (ενω υπάρχει δυνατότητα να δείξει Messenger, Facebook, κλπ που υπάρχει ίδη στην τελευταία έκδοση του gadgetbridge (απλα εχει τα κενά στα ελληνικά η κανονική έκδοση))
Εννοείται ολοι ευχαριστούμε τον @lousou για την δουλειά που εχει κανει απλα αν ειναι εύκολο και εχεις τον χρονο θα ήταν ωραίο να φτιάξεις την τελευταία έκδοση χωρίς τα κενα στα ελληνικά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
καλησπερα
μπραβο για την προσπαθεια
μια ερωτηση.
δεν μπορει να μπει οπως στο mifit μια παραμετρος μονο τι προγραμματα θελουμε να μας ερχονται ειδοποιησεις?
γιατι οπως το εψαξα εχει μονο blacklist και μαλλον πρεπει να τσεκαρουμε τα παντα εκτος απο αυτα που θελουμε σωστα?
η κατι δεν βρηκα εγω? -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα