Ο/H Pallaros έγραψε:
Με την μπαταρία πως πάει ρε παίδες με αυτήν την έκδοση; Καλύτερα ή χειρότερα από την 5.9.17;
Εμένα στο mi4 είναι πολύ καλύτερα!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H Pallaros έγραψε:
Με την μπαταρία πως πάει ρε παίδες με αυτήν την έκδοση; Καλύτερα ή χειρότερα από την 5.9.17;
Ο/H maddoctor έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα. Επίσης βρηκα 2 σελίδες στα κινέζικα
Οι σελίδες είναι στο Ρυθμίσεις -> εφαρμογές συστήματος -> ρυθμίσεις κλήσεων -> Αναγνώριση αγνώστων αριθμών και επιλέγοντας τις 2 τελευταίες επιλογές στην σελίδα, βλέπω κινέζικα. Επίσης αυτός ο τύπου hd voice call, υπάρχει σε εμάς ή μόνο στην κινέζικη, γιατί στα γρήγορα που το είδα το κινητό, δεν βρήκα κάτι.
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα. Επίσης βρηκα 2 σελίδες στα κινέζικα
Οι σελίδες είναι στο Ρυθμίσεις -> εφαρμογές συστήματος -> ρυθμίσεις κλήσεων -> Αναγνώριση αγνώστων αριθμών και επιλέγοντας τις 2 τελευταίες επιλογές στην σελίδα, βλέπω κινέζικα. Επίσης αυτός ο τύπου hd voice call, υπάρχει σε εμάς ή μόνο στην κινέζικη, γιατί στα γρήγορα που το είδα το κινητό, δεν βρήκα κάτι.
Είναι Online περιεχόμενο, αλλά σε μένα είναι στα Αγγλικά στο Mi3.
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H DownUnder έγραψε:
καλημερα
μια ερωτηση διοτι μπερδευτηκα
ειμαι με την 5,9,10
κατεβαζω την καινουργια κανονικα οπως και αυτη που εχω
και απο εδω και περα
ΑΛΑ ΠΑΛΑΙΑ?
δλδ μετονομασια σε update.zip
+volume up μαζι με home button κλπ κλπ κλπ?
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Το miuisystem.apk είναι το πρόβλημα.
Επειδή στο τελευταίο compile δεν περνούσε το miuisystem για να μην καθυστερούμε μέχρι να βρούμε το πρόβλημα, αντικαταστήσαμε το apk με Source το apk από το xiaomi.eu.
Λόγο συνεργασίας, οφείλουμε να το αναφέρουμε.![]()
Βέβαια σήμερα λύθηκε το πρόβλημα και η ROM διορθώθηκε, και έτσι θα βλέπετε κανονικό Signature από xiaomi-miui.gr, σε όποιους πάρουν την ROM από εδώ και πέρα.![]()
Ο/H DownUnder έγραψε:
καλημερα
μια ερωτηση διοτι μπερδευτηκα
ειμαι με την 5,9,10
κατεβαζω την καινουργια κανονικα οπως και αυτη που εχω
και απο εδω και περα
ΑΛΑ ΠΑΛΑΙΑ?
δλδ μετονομασια σε update.zip
+volume up μαζι με home button κλπ κλπ κλπ?
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εφόσον έχεις ακόμη το Custom Recovery στην συσκευή σου.
Αν δεν θέλεις να το χάσεις, κάνε το flash από το Recovery, χωρίς μετονομασία του zip.
Ο/H giannisag έγραψε:
εγω εκανα καλα που πατησα(disable recovery flash) αφου εγκατεστησα το ζιπ που μας εδωσες???????
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
εγω εκανα καλα που πατησα(disable recovery flash) αφου εγκατεστησα το ζιπ που μας εδωσες???????
Αν απάντησες NAI (Disable), δεν σου αντικατέστησε το Custom Recovery που έχεις με αυτό το Mi-Recovery.