ΟΚ ευχαριστω πολυ!!!!!!
[GTV-5.10.15] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Φοραω 5,10,16 beta Dev σε Note2 Prime και σημερα ειναι η 2η σερι μερα που δε χτυπησε το ξυπνητηρι (daily repeat).
Επισης αν ειναι ωρα κλειδωμενο, καμια φορα δε μου χτυπαει οταν δεχομαι κληση αλλα δειχνει ειδοποιηση πως με πηρανε και χτυπησε π.χ. 5-6 φορες.
Εχει κανεις παρομοιο προβλημα;
Εκανα νεο ξυπνητηρι για να δω αν θα χτυπησει αυριο. -
Ο/H MetzeloS έγραψε:
Φοραω 5,10,16 beta Dev σε Note2 Prime και σημερα ειναι η 2η σερι μερα που δε χτυπησε το ξυπνητηρι (daily repeat).
Επισης αν ειναι ωρα κλειδωμενο, καμια φορα δε μου χτυπαει οταν δεχομαι κληση αλλα δειχνει ειδοποιηση πως με πηρανε και χτυπησε π.χ. 5-6 φορες.
Εχει κανεις παρομοιο προβλημα;
Εκανα νεο ξυπνητηρι για να δω αν θα χτυπησει αυριο.
Ίδια ρομ, ίδιο κινητό και το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά ακόμα και με κλειστό τηλέφωνο, Κάθε πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H GR_Macedon έγραψε:
Ίδια ρομ, ίδιο κινητό και το ξυπνητήρι δουλεύει κανονικά ακόμα και με κλειστό τηλέφωνο, Κάθε πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Θα δοκιμασω να το κλεισω κιολας..δεν ηξερα πως δουλευει -
Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το Note 2 Prime. Κατέβασα από το miui.gr την gtv 5.10.16 την πέρασα και όλα τρεχανε ρολόι. Ξαφνικά μου κάνει μια επανεκκίνηση και περνάει μόνο του μια αναβάθμιση. Σβήστηκαν εφαρμογές, ρυθμίσεις, τα πάντα. Πέρασε κανονικά ρομ από πάνω. Ελέγχω από τις ρυθμίσεις ξανά gtv 5.10.16 από miui.gr. μόνο που αυτή τη φορά εξαφανίστηκε ή εφαρμογή για το IR τηλεχειριστήριο... Καμία ιδέα;
-
Αυτό πάλι πρώτη φορά το ακούω.
Δεν έχουμε δώσει έτσι και αλλιώς ΟΤΑ για να περάσει μόνο του Update.
Ξανακάνε Flash την Ελληνική ROM από επάνω και θα σου εμφανίσει το Τηλεχειριστήριο. -
Ναι, δεν κάνω πλάκα. Το έκανε, δεν ξέρω γιατί... Κι εμένα κουλό μου φάνηκε, τι να πω. Ξαναρίχνω τη σωστή ρομ να δούμε.
-
Ο/H ggtaxo έγραψε:
Ναι, δεν κάνω πλάκα. Το έκανε, δεν ξέρω γιατί... Κι εμένα κουλό μου φάνηκε, τι να πω. Ξαναρίχνω τη σωστή ρομ να δούμε.
Δεν είπε κανεις ότι κάνεις πλάκα, απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε.. Μπήκε κανονικά στο recovery, είδες την διαδικασία? μετά την άσπρη μπάρα να γεμίζει στο κάτω μέρος? -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H ggtaxo έγραψε:
Δεν είπε κανεις ότι κάνεις πλάκα, απλά προσπαθούμε να καταλάβουμε.. Μπήκε κανονικά στο recovery, είδες την διαδικασία? μετά την άσπρη μπάρα να γεμίζει στο κάτω μέρος?
Ώπα, μάλλον δεν εκφράστηκα σωστά, δεν είπα ότι ο φίλος από πάνω αμφισβήτησε αυτό που είπα.
Ναι, κανονικά έκανε τη διαδικασία που έκανε και όταν πέρασα πρώτη φορά τη gtv 5.10.16... Το ξέρω, ακούγεται παράξενο και πιστέψτε με, ούτε εγώ μπόρεσα να καταλάβω τι διάολο έκανε... Ξαναπερνάω τώρα τη ρομ να δω αν θα το ξανακάνει. -
-
Την ξανάριξα από πάνω και επανήλθε το IR Remote, και δεν έχασα και ρυθμίσεις/εφαρμογές! Τώρα όποιος κατάλαβε τι συνέβη πριν, ας μου πει κι εμένα...
Επίσης επανήλθαν και οι εξής εφαρμογές που δεν υπήρχαν πριν (μετά το περίεργο update)
Mi Fit
Mi Key
Έξυπνο Σπίτι
Number Fixer
Mi Wifi -
Ο/H vipercubic έγραψε:
μπορώ να το περάσω με κάποιο τρόπο η να την ξαναρίξω από πάνω? (Εάν το κάνω φαντάζομαι δεν τίποτα από τα data έτσι;)
Δεν χάνεις τίποτα.. προχώρα το
Ο/H ggtaxo έγραψε:
Την ξανάριξα από πάνω και επανήλθε το IR Remote, και δεν έχασα και ρυθμίσεις/εφαρμογές! Τώρα όποιος κατάλαβε τι συνέβη πριν, ας μου πει κι εμένα...
Μπράβο σου!! Ευχομαι να την ευχαριστηθείς 1000%
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0