γεια σας!Πριν απο δεκα μερες μου ηρθε το redminote 2 απο Vickmall.ολα καλα αρχικα λιγο η μπαταρια ειναι προβλημα σε σχεση με το παλιο redmi note Που ειχα..Πριν απο 4 μερες ενω πηγα να πατησω το πλαινο κουμπι για να ανοιξω την οθονη (το κινητο λειτουργουσε κανονικα)και δεν εδειχνε τιποτα ηταν μαυρη απλα τα κουμπια κατω φωτιζαν οποτε πατουσα το κουμπι.Αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια για να επανελθει.Μετρα απο μια ωρα μου το ξαναεκανε και ξαναεκανα το ιδιο.Την επιομενη μερα μου το ξαναεκανε μια φορα.Εχει δυο μερες που το εκανε τελευταια φορα.Το κινητο το ζητησα με google play ελληνικα κτλ.γιατι μονη μου δεν τολμαω να του περασω ελληνικα γιατι δεν το εχω ξανακανει.Α σημαντικο επισης ειναι οτι οταν το πρωτοπηρα ζητησε αναβαθμιση και την εκανα,κατι που δεν ειχε ζητηθει στο παλιο μου redmi note.Mηπως εχετε καμια ιδεα για το τι συμβαινει?
redmi note 2 μαυρισμα οθονης
-
-
Ο/H lia έγραψε:
γεια σας!Πριν απο δεκα μερες μου ηρθε το redminote 2 απο Vickmall.ολα καλα αρχικα λιγο η μπαταρια ειναι προβλημα σε σχεση με το παλιο redmi note Που ειχα..Πριν απο 4 μερες ενω πηγα να πατησω το πλαινο κουμπι για να ανοιξω την οθονη (το κινητο λειτουργουσε κανονικα)και δεν εδειχνε τιποτα ηταν μαυρη απλα τα κουμπια κατω φωτιζαν οποτε πατουσα το κουμπι.Αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια για να επανελθει.Μετρα απο μια ωρα μου το ξαναεκανε και ξαναεκανα το ιδιο.Την επιομενη μερα μου το ξαναεκανε μια φορα.Εχει δυο μερες που το εκανε τελευταια φορα.Το κινητο το ζητησα με google play ελληνικα κτλ.γιατι μονη μου δεν τολμαω να του περασω ελληνικα γιατι δεν το εχω ξανακανει.Α σημαντικο επισης ειναι οτι οταν το πρωτοπηρα ζητησε αναβαθμιση και την εκανα,κατι που δεν ειχε ζητηθει στο παλιο μου redmi note.Mηπως εχετε καμια ιδεα για το τι συμβαινει?
Για να σταματήσουν όλα αυτά και να ευχαριστηθείς τις δυνατότητες του κινητού σου, βάλε την Ελληνική rom. Δεν υπάρχει άλλη λύση που θα βελτιώσει μόνιμα όλα αυτά. Φόρα μια όμορφη διάθεση, πάρε ένα καφέ, αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου, διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες που βρίσκονται στο φόρουμ, και όταν είσαι έτοιμη ξεκίνα!
Καλή επιτυχία! -
εχεις δικιο απλα θα ηθελα να μαθω αμα υπαρχουν κινδυνοι να χαλασει τελειωσ το κινητο κανοντας αυτο
-
Ο/H lia έγραψε:
εχεις δικιο απλα θα ηθελα να μαθω αμα υπαρχουν κινδυνοι να χαλασει τελειωσ το κινητο κανοντας αυτο
Κάνοντας τι? Βάζοντας την ελληνική rom? Εάν χάλαγε το κινητό περνώντας την ελληνική ρομ, θα είχαμε εδώ ένα ολόκληρο φόρουμ με κατόχους χαλασμένων κινητών τηλεφώνων! -
Πάντως, για να σε καθησυχάσω, η συσκευή σου δεν πρόκειται να πάθει τίποτα, εάν δεν την πετάξεις στη θάλασσα ή δεν την φουντάρεις από τον 3ο... Οτιδήποτε άλλο συμβεί είναι πλήρως αντιμετωπίσιμο. Δηλαδή, εάν αφιερώσεις λίγο χρόνο και διαβάσεις τα αντίστοιχα ποστς για την συσκευή σου και ακολουθήσεις τις οδηγίες (όπως τόσοι άλλοι χρήστες) θα απολαύσεις πλήρως τις φοβερές δυνατότητες της συσκευής σου και επίσης θα αποκτήσεις εμπειρία. Αλλά ακόμα και λάθη να κάνεις, δεν είναι μη αναστρέψιμα (αν δεν υπερβάλλεις φυσικά... Δηλαδή "υπερβολή" εδώ θα λέγαμε, ενώ έχεις συσκευή Redmi Note 2, εσύ να προσπαθήσεις να της φλασάρεις μια rom που είναι για συσκευή "κουκουρούκου",... σε τέτοιες περιπτώσεις, αναλαμβάνεις το κόστος του λάθους σου... που και πάλι επανέρχεται, αλλά με πολύ ταλαιπωρία ). Σε κάθε περίπτωση ΡΩΤΑ, ότι θέλεις, όσο και "χαζό" να νομίζεις ότι μπορεί να είναι, και θα σου απαντήσουν.
Ξεκίνα το διάβασμα από ΕΔΩ και ΕΔΩ... -
ωραια νομιζω πως θα το προσπαθω αν αξιζει τοσο οσο λετε.και ο θεοσ βοηθος!κατι τελευταιο.οταν ζηταει αναβαθμιση να την κανω παντα?
-
Ο/H lia έγραψε:
κατι τελευταιο.οταν ζηταει αναβαθμιση να την κανω παντα?
Δεν θα σου ζητήσει επειδή έχουμε απενεργοποιήσει προς το παρόν τα αυτόματα Updates.
Θα πρέπει εσύ να κατεβάσεις την νέα ROM από την σελίδα μας και να κάνεις το Flash. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H lia έγραψε:
κατι τελευταιο.οταν ζηταει αναβαθμιση να την κανω παντα?
Δεν θα σου ζητήσει επειδή έχουμε απενεργοποιήσει προς το παρόν τα αυτόματα Updates.
Θα πρέπει εσύ να κατεβάσεις την νέα ROM από την σελίδα μας και να κάνεις το Flash.
Admin, της @lia το τηλέφωνο έχει ακόμη αγγλοκινέζικη ρομ, οπότε είναι πιθανόν να της ζητάει αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ. Σε αυτή τη περίπτωση Λία, κάνε ότι θέλεις, μέχρι να βάλεις την Ελληνική. Όταν βάλεις την Ελληνική θα ισχύει αυτό που σου είπε από πάνω ο @MIUI_ART -
τισ οδηγιες του συνδεσμου που παραθεσατε πραπανω θα τις ακολουθησω παρολο που ζητησα το κινητο μου να μου το πειραξουν και να μου βαλουν ελληνικα κτλ πριν μου το στειλουν απο το vickmall ?οταν λετε usb2 kai oxi 3 τι εννοειτε και πωσ θα το καταλαβω?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην lia ().
-
Ο/H lia έγραψε:
οταν λετε usb2 kai oxi 3 τι εννοειτε και πωσ θα το καταλαβω?
Αν κοιτάξεις το usb3 port είναι μέσα μπλε -
οι οδηγιες αυτες που μου δωσατε ειναι για την developer ?αν θελω να βαλω την stable τι θα κανω?μου ειπαν καποιοι να προτιμησω stable .Ειμαι αρκετα ασχετη και δυσκολευομαι πολυ με τους ορους που αναφερονται στις οδηγιες.
-
Stable για την συσκευή σου έτσι και αλλιώς δεν έχει βγει ακόμη...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0