Hello guys, εχω προβληματακι. Ακολουθησα τις οδηγιες του πρωτου post και εφτασα μεχρι το flash της ROM(GTV-6.3.10) αλλα fail-αρε... BTW την ειχα μεσα στην micro sd και οχι στην internal storage (δεν ξερω αν απο εκει προεκυψε το προβλημα). Επισης εκανα full wipes, ολα εκτος απο το external storage για να κανω clean install. Το προβλημα ειναι οτι οτι μου εβγαλε MD5 not found και "failed" στο instalation, τωρα ειμαι μεσα στο recovery και δεν μπορω να κανω τιποτα, ουτε reboot στο system, καμια ιδεα? BTW μου εβγαλε και IOS not installed, ειναι κανονικη ενδειξη ή false?
Hello guys, εχω προβληματακι. Ακολουθησα τις οδηγιες του πρωτου post και εφτασα μεχρι το flash της ROM(GTV-6.3.10) αλλα fail-αρε... BTW την ειχα μεσα στην micro sd και οχι στην internal storage (δεν ξερω αν απο εκει προεκυψε το προβλημα). Επισης εκανα full wipes, ολα εκτος απο το external storage για να κανω clean install. Το προβλημα ειναι οτι οτι μου εβγαλε MD5 not found και "failed" στο instalation, τωρα ειμαι μεσα στο recovery και δεν μπορω να κανω τιποτα, ουτε reboot στο system, καμια ιδεα? BTW μου εβγαλε και IOS not installed, ειναι κανονικη ενδειξη ή false?
Αν έχεις TWRP Recovery στην συσκευή σου, την συνδέεις στο PC και μπορείς να βάλεις στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου μία άλλη ROM και να ξαναδοκιμάσεις να κάνεις Install.
Παιδια καλημερα,
Ξεκινησα να βαλω την νεα ρομ και ξεχασα να βαλω την νεα ρομ μεσα στο τηλ και εχω προχορισει μεχρι το fastboot
τι να κανω?
Σαν νεος την πατησα...
Ευχαριστω
Απο ΠΟΥ έχεις προχωρήσει μέχρι το fastboot? Δεν μπορείς δηλαδή να επιστρέψεις στο λειτουργικό? Τι έχεις κάνει πριν το fastboot? TWRP έχεις?
Δώσε λίγες λεπτομέρειες της κατάστασης σου...
εβγαλα το κιν και ειναι ολα οκ...
το προβλημα μου ειναι οτι αγορασα το κιν απο vickmal και εχει την εκδοση GTV 5.12.17 και εκδοση ανδροιντ 5.0.2 LRX22G.
Πως θα κανω update? Δεν ξερω τιποτα και διαβαζοντας εδω μεσα μαλλον περισσοτερο χαθηκα....
Σας ευχαριστω για της απαντησεις σας και την υπομονη σας....
εβγαλα το κιν και ειναι ολα οκ...
το προβλημα μου ειναι οτι αγορασα το κιν απο vickmal και εχει την εκδοση GTV 5.12.17 και εκδοση ανδροιντ 5.0.2 LRX22G.
Πως θα κανω update? Δεν ξερω τιποτα και διαβαζοντας εδω μεσα μαλλον περισσοτερο χαθηκα....
Σας ευχαριστω για της απαντησεις σας και την υπομονη σας....
Δεν έχει νόημα να κάνεις διπλά ποστ και εδώ και δίπλα και να παίρνεις διάφορες απαντήσεις... ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ έτσι και δουλειά δεν κάνουμε... Μείνε σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ποστ και θα πάρεις απαντήσεις απο εκεί!
Ήδη σου έχω απαντήσει στο ερωτήμά σου δίπλα... συνέχισε απο εκεί!
Καλησπέρα ... σχετικά νέος κάτοχος του κινητού (tdd) κ ασχετος με το σπορ αποφασισα να περασω με αυτον τον οδυγο την τελευτεα 7.2.10 stable .... ξεκίνησα σε (win xp sp3) την διαδικασία έφτασα στην εντολή adb devices, συνδέω το κινητό κ δεν βγάζει καμιά συσκευή στην λίστα... ταυτόχρονα τα xp στο παρασκήνιο προσπαθούσαν να εγκαταστήσουν την συσκευή. Ματεα ώμος.. άνοιξα την διαχείριση συσκευών κ είδα στην λίστα 3 ερωτηματικά. 2 MTP κ 1 REDMI. Εγκατέστησα το mipcsuit κ το REDMI διορθώθηκε όχι ώμος κ τα άλλα 2.. το mipcsuit ψιλοβλεπει το κην άλλα δεν με αφήνει να κάνω τίποτα... έχω κατεβάσει κ εγκαταστήσει κ adb universal drivers άλλα τίποτα προσπάθησα να βρω MTP drivers άλλα πάλη τίποτα... τι μπορώ να κάνω???
Αυτό το unauthorized με προβλημάτισε, δεν λεει device οπως στην εικονα του οδηγου . Είναι κάτι σοβαρό? Να συνεχίσω την διαδικασία η όχι κ τι σημαίνει αυτό?
Ευχαριστώ εκ τον πρότερον για τον χρόνο σας.