χρηστο εχεισ δικιο γι αυτο που λεσ γιατ παρολο που μαυ δειχνει αρχικη twrp αν κανω reboot κολλαει μαλλο power off θελει παμε παλι για βγαλσιμο μπαταριας
Καρφιτσωμένο Λίστα με Custom Recoveries για όλες τις συσκευές..
-
-
Ο/H pechr έγραψε:
Mόλις τελειώσει το flash κλείνουμε το κινητό πατώντας power off
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Πατώντας σταθερά το πλήκτρο Power δεν κάνει Power off αλλά Reboot ....
''Επιλέγουμε την τελευταία καρτέλα που γράφει power off''
Ήθελα να γράψω.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
-
Καλησπέρα αγόρασα το redmi note 2 prime .Λόγω του οτι μου πεταγονταν διαφημίσεις θελησσα να κάνω root και με τα να κατέβαζα κάποιο πρόγραμμα και να τακαθαριζα.Όμως το τηλεφώνο δεν άνοιγε είχε μπλοκάρει. Απο reboot κατάφερα και έβαλα την GTV 6.3.31 και απο οτι κατάλαβα είναι developer rom.Αν θέλησω να βάλω την καινούργια εκδοση θα πρέπει να κάνω back up για να μην χάσω τα applications που έχω κατεβασει ?θα κάνω update απο recovery για να βάλω καινούργια rom ονομάζοντάς την update.? Είναι καλυτερα να βάλω μια σταθερή rom? Πολλές ερωτήσεις αλλά ήμουν χωρίς τηλ αρκετό διαστημα και δεν θέλω να έχω τα ίδια παλι.
Ευχαριστώ -
Ο/H kourpan έγραψε:
Καλησπέρα αγόρασα το redmi note 2 prime .Λόγω του οτι μου πεταγονταν διαφημίσεις θελησσα να κάνω root και με τα να κατέβαζα κάποιο πρόγραμμα και να τακαθαριζα.Όμως το τηλεφώνο δεν άνοιγε είχε μπλοκάρει. Απο reboot κατάφερα και έβαλα την GTV 6.3.31 και απο οτι κατάλαβα είναι developer rom.Αν θέλησω να βάλω την καινούργια εκδοση θα πρέπει να κάνω back up για να μην χάσω τα applications που έχω κατεβασει ?θα κάνω update απο recovery για να βάλω καινούργια rom ονομάζοντάς την update.? Είναι καλυτερα να βάλω μια σταθερή rom? Πολλές ερωτήσεις αλλά ήμουν χωρίς τηλ αρκετό διαστημα και δεν θέλω να έχω τα ίδια παλι.
Ευχαριστώ
-
Ο/H kourpan έγραψε:
Αν θέλησω να βάλω την καινούργια εκδοση θα πρέπει να κάνω back up για να μην χάσω τα applications που έχω κατεβασει ?θα κάνω update απο recovery για να βάλω καινούργια rom ονομάζοντάς την update.?
Σε αυτά που σημείωσα εδώ, καταρχάς το να μετονομάσεις σε update, αυτό γινόταν μόνο σε οδηγούς που είχαμε recovery mi κια όχι με twrp.
Αν θες να αναβαθμίσεις απλά από dev σε dev, θα κατεβάσεις τη Ρομ θα την ρίξεις στο κινητό όπως είναι ζιπαρισμένη και θα πας από αναβάθμιση, 3 τελείες πάνω δεξιά, επιλέξτε πακέτο και τελείωσες. Και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα όταν κάνεις από ίδιου τύπου Ρομ (dev -> dev ή από stable -> stable) αναβάθμιση.
Ελπίζω να σε κάλυψα -
Ναι και σε ευχαριστώ όπως καταλαβαινεις πολλές φορες αν δεν εχεις ασχοληθεί είναι δύσκολα..κατέβασα την καινούργια rom και την έβαλα χύμα μέσα πάω απο την αναβάθμιση της διαλεγω το zip και μου λέει οτι δεν υπαρχουν ενημερωσεις.να το με τα όνομα ως σε update και να πάω απο recovery? Και μετα reboot?Μήπως πρέπει να ξεζιπαρο το αρχείο?
-
Ο/H kourpan έγραψε:
Ναι και σε ευχαριστώ όπως καταλαβαινεις πολλές φορες αν δεν εχεις ασχοληθεί είναι δύσκολα..κατέβασα την καινούργια rom και την έβαλα χύμα μέσα πάω απο την αναβάθμιση της διαλεγω το zip και μου λέει οτι δεν υπαρχουν ενημερωσεις.να το με τα όνομα ως σε update και να πάω απο recovery? Και μετα reboot?Μήπως πρέπει να ξεζιπαρο το αρχείο?
2. Μπες forum βρες την συσκευή σου και διάβασε πως γίνεται το φλασάρισμα rom μάλλον εδώ Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 2 (Για πρώτη φορά)
Κάτι παραπάνω δεν μπορώ γιατί δεν έχω την συσκευή σου και γίνει κάποια μ@κ@κ@α. -
Τελικά κατέβασα την τελευταία rom και μετα μπήκα στο εκανα ενα καθάρισμα και εκανα εγκατάσταση και reboot και την πέρασα. Παρατήρησα οτι στο viber δεν μου βγάζει το πληκτρολόγιο αν πριν ήμουν σε αλλη εφαρμογή και οτν έχω μηνυμα στο μεσεντζερ και προσπαθώ απο τις είδοποιησεις να μπω άμεσα δεν μπορω. Ή μπαταρία μου τελειώνει γρηγορότερα και δεν μπορω να βρω το ζοομ στην καμερα.
Αυτά τα λιγα .Ευχαριστώ -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα