Xposed MIUI Mi3
-
-
Αυτόν τον οδηγό χρησιμοποίησες; [MIUI 6/7 SUPPORTED] WSM tools/ Xposed framework with lot of modules! - Beta Team - Xiaomi MIUI Official ForumGraphic Designer & Web Developer: www.lonewulf.eu
-
όχι άπλα έχω το WSM Tools v2.3.4.apk από εδώ WSM Project | BZ.pro
σε παλιότερες ROM δούλευε κανονικά -
-
-
α μάλιστα...οκ σε ευχαριστώ
-
Σε τι σε εξυπηρετεί το xposed;;;Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Στο να ενεργοποιώ κάποιες ρυθμίσεις στο Lucky Patcher
-
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
Στο να ενεργοποιώ κάποιες ρυθμίσεις στο Lucky Patcher
Για πες λεπτομέρειες για να δοκίμασε και εγώ με το Mi Note Pro!!!
Το τελευταίο ν75 κάνει για lollipop 5.1.1 ...Official Miui Global Beta Tester
Αν εννοείς λεπτομερείς για το Lucky Patcher να σου πω πως μπλοκάρει διαφημίσεις σε όλες τις εφαρμογές (και σε browser νομίζω) επίσης μπορείς να κάνεις (αγορές) εντός κάποιων εφαρμογών χωρίς να πληρώσεις δλδ σου λέει αντί για 2.99ε 0.00ε....γενικά έχει και άλλα εργαλεία που δεν μπορώ να σου περιγράψω.. παντός είναι πάρα πολύ χρήσιμο
-
Ο/H Antonis95gr έγραψε:
Αν εννοείς λεπτομερείς για το Lucky Patcher να σου πω πως μπλοκάρει διαφημίσεις σε όλες τις εφαρμογές (και σε browser νομίζω) επίσης μπορείς να κάνεις (αγορές) εντός κάποιων εφαρμογών χωρίς να πληρώσεις δλδ σου λέει αντί για 2.99ε 0.00ε....γενικά έχει και άλλα εργαλεία που δεν μπορώ να σου περιγράψω.. παντός είναι πάρα πολύ χρήσιμο
Για διαφήμισης έχω το adfree και το black market για διάφορες αγορές!!!Official Miui Global Beta Tester
Κανένα από τα δυο δεν σου δίνει αγορά εντός εφαρμογής χωρίς να πληρώσεις....το LP μπλοκάρει διαφημίσεις απευθείας από τις Υπηρεσίες Google Play δλδ άμα πας να δεις το αναγνωριστικο διαφημίσεων δεν υπάρχει....είχα κάποτε το adblock plus για κινητό και δεν το έκανε αυτό άμα θυμάμαι καλά...άσε που έτρεχε σαν εφαρμογή και έκλεινε και μονή της εντάξει με ότι βολεύετε ο καθένας δεν λέω άπλα τα βρήκα όλα σε ένα οπότε με βόλεψε όσο για εφαρμογές δεν ξέρω μην πολύ εμπιστεύεσαι το black market..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0