Xiaomi mi4c
-
-
Ο/H navouxodonosoras έγραψε:
Το θέμα είναι όμως το img στο link όταν το αντιγράφων στον φάκελο adb και μέρα πάω να το τρεξω μέσω του cmd δεν περνάει..Μου βγαίνει ότι το αρχείο είναι κατεστραμένο ή ότι δεν υπάρχει
Πρέπει να ακολουθήσεις (να πατήσεις) το link και να ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ στον υπολογιστή σου το αρχείο mi4c_recovery.img και μετά το αρχείο να το κάνεις copy ΜΕΣΑ στο φάκελο adb.
Για προσπάθησε από εδώ.. Πάτα ΕΔΩ και κατέβασε το αρχείο στο PC σου. -
Εννοω ότι στον οδηγό έχει ένα αρχείο για κατέβασμα του img που μάλλον δεν κάνει κάτι ή είναι ελλιπές. Οπότε εσύ μου προτεινεις να κατεβασω το zip και να πάρω από εκεί το img?
-
Εννοω ότι στον οδηγό έχει ένα αρχείο για κατέβασμα του img που μάλλον δεν κάνει κάτι ή είναι ελλιπές. Οπότε εσύ μου προτεινεις να κατεβασω το zip και να πάρω από εκεί το img?
-
Οκ θα το δοκίμασω..Ευχαριστώ πολύ..Να ξερά πως κάνω και παράθεση..
-
Οκ θα το δοκίμασω..Ευχαριστώ πολύ..Να ξερά πως κάνω και παράθεση..
Βάλε το ποντίκι σου εκεί που δείχνει το βέλος στη φωτογραφία από κάτω:
-
Ειμαι από κινητο..Ευχαριστώ πάντως για ολα
-
Κατι λίγο αστείο..Πως κάνουμε copy?Το ρωταω μήπως κάνω κάτι λάθος στην αντιγραφή..[scallout][/scallout]
-
Ειμαι από κινητο..Ευχαριστώ πάντως για ολα
Απο browser κινητού στη 1η φώτο.
Απο το Tapatalk στη δεύτερη φώτο.
-
Κατι λίγο αστείο..Πως κάνουμε copy?Το ρωταω μήπως κάνω κάτι λάθος στην αντιγραφή..[scallout][/scallout]
Κάνε λίγο "προπόνηση" να το μάθεις.. εύκολο είναι... -
Φαντασου τι λαχτάρα έχω πάθει που κάτι που το κάνω τόσα χρόνια άρχισα τώρα να Σκέφτομαι αν το κάνω λάθος...Έτσι το κάνα πάντα αλλά το img δε λέει να περάσει στο cmd..Θα δοκίμασω όμως και το δικό σου
-
Φαντασου τι λαχτάρα έχω πάθει που κάτι που το κάνω τόσα χρόνια άρχισα τώρα να Σκέφτομαι αν το κάνω λάθος...Έτσι το κάνα πάντα αλλά το img δε λέει να περάσει στο cmd..Θα δοκίμασω όμως και το δικό σου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες