Καλησπέρα και "Καλή χρονιά με υγεία" σε όλους.
Έχω το KENZO.
Έκανα αναβάθμιση σε "xiaomi-miui-hellas-6.0_kenzo_XTRVbeta1_Stable_V8.1.1.0" και επειδή δεν είχα σύνδεση wifi , έκανα κάποια wipe μέσω TWRP και το κινητό bricare.
Διαβάζω διάφορους οδηγούς και ψάχνω πολύ ώρα για την σωστή fastboot rom, αλλά δεν την βρίσκω.
Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποιον σύνδεσμο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρω για την βοήθεια.
παιδια έχω το Redmi Note 3hennessy με περασμένη την xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V8_XTRVbeta1_7.2.23 αλλά επειδή το πρικαρισα μπορώ να κατεβάσω ελληνικη Fastboot Roms και να τη περάσω με το Fp Flash tools.
Το κινητό έχει ξεκλείδωτο Bootloader και recovery
Ευχαριστώ
Nokia 6680,NOKIA N73,LG CHOCOLATE KG800,NOKIA E90 COMMUNICATOR,LG SHINE,NOKIA N96,SONY ERICSSON W760I,Sony Ericsson K750 + K750I,Samsung Ace,Samsung core,Nokia C5-03,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy Pocket,Samsung Galaxy S,Samsung Galaxy S 2,Samsung Galaxy S 3,Samsung Galaxy S 4,Redmi 3,Redmi Note 3(MTK),Redmi Note 4(MTK),leeco le max 2(x829),Redmi note 4 snap(2)3/32&(1)4/64,Nokia 3310(2017),Redmi Note 5(4/64),Redmi 4X(3/32),OnePlus 6(8/128)
Όνειρο ζω!!! Μπράβο βρε! Μπράβο!!!
Πραγματικά μας χρειαζόταν αυτή η "βιβλιοθήκη" με τις fastboot roms!
Για όποιον θέλει να δει και βίντεο με την εγκατάσταση fastboot rom, μπορεί παρακολουθήσει το παρακάτω:
Στο βίντεο γίνονται όλα κανονικά στο κινητό μου xiaomi redmi note 2 μέχρι το 2:48 και μετά δεν βλέπει την συσκευή με αποτέλεσμα τώρα να κάνει συνεχόμενη επανεκκίνηση έψαξα να κάνω τα πάντα για να το δει και δεν το βλέπει κατέβασα από παντού drivers και δεν το βλέπει κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ
Εγω βρε παιδια κατέβασα την fastboot για το ρυζακι μπας και το αναστήσω.
Εκανα βημα προς βημα που υπαρχει το βιντεακι δεν υπαρχει πουθενα το αρχειο flash all. Bat
Ουτε στην dev ουτε στην stable fastboot δεν υπαρχει πουθενα αυτο το αρχειο, εννοείτε το εχω ξεζιπαρει.
Μπας και αναστηθει το ρυζακι γιατι αρνείται να ανοιξει βγάζει μονο το logo της miui ξανα και ξανα ουτε καν στο recovery δεν μπαίνει. Ποιο πολυ να το εχω εφεδρικό αμα μου παθει τίποτα το mido