Μόλις παρατήρησα ότι δεν έχει τον stock browser η fastboot 7.2.8 ! ( mi4- cu 2gb )
Δεν τον έχει ούτε μέσα στα system apps / installed apps .
Έτσι πρέπει να είναι ή έγινε καμιά πατάτα ?
Ξανά πέρνα τη.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Ευχαριστώ , μετά την fastboot πέρασα απευθείας την καινούργια stable μέσω updater , ( δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν την έβαλα μέσω recovery )
κ ξαναεμφανίστηκε ο browser , γενικά έχω θέμα με τους browser αυτό τον καιρό ( offtopic κ στο pc έχω θέμα με chrome κ miui.gr ! )
Μόλις παρατήρησα ότι δεν έχει τον stock browser η fastboot 7.2.8 ! ( mi4- cu 2gb )
Δεν τον έχει ούτε μέσα στα system apps / installed apps .
Έτσι πρέπει να είναι ή έγινε καμιά πατάτα ?
Ξανά πέρνα τη.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Ευχαριστώ , μετά την fastboot πέρασα απευθείας την καινούργια stable μέσω updater , ( δεν ξέρω αν έκανα καλά που δεν την έβαλα μέσω recovery )
κ ξαναεμφανίστηκε ο browser , γενικά έχω θέμα με τους browser αυτό τον καιρό ( offtopic κ στο pc έχω θέμα με chrome κ miui.gr ! )
@Kvak τις fastboot rom δεν τις θέλουμε για να τις εγκαταστήσουμε και να τις κρατήσουμε, αλλά για να προετοιμάσουμε το έδαφος για την ελληνική stable ή developer rom που σίγουρα αυτές θα έχουν ότι χρειάζεται ένας Έλληνας στο κινητό του. Οπότε πολύ σωστά έκανες και έβαλες μετά την ελληνική rom
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
@Kvak τις fastboot rom δεν τις θέλουμε για να τις εγκαταστήσουμε και να τις κρατήσουμε, αλλά για να προετοιμάσουμε το έδαφος για την ελληνική stable ή developer rom που σίγουρα αυτές θα έχουν ότι χρειάζεται ένας Έλληνας στο κινητό του. Οπότε πολύ σωστά έκανες και έβαλες μετά την ελληνική rom
@dtsilog για να υπάρξουν ελληνικές fastboot θα πρέπει πρωτα και κύρια να υπάρχουν όλες οι συσκευές διαθέσιμες στον @MIUI_ART κάτι που δυστυχώς δεν υφίσταται στην παρούσα φάση..
Παιδια καλησπερα με τα απο αρκετο καιρο απουσιας μου!!
Eχω παρε ιτο ΜΙ4 4G lte και προσπαθησα να φλασαρω την Ελληνικη ρομ...αλλα πτ...δοκιμασα να μετονομασω το update klp αλλα τπτ....
πελον εχω περασε ιτην εxodus rom (ηταν η μονη που δε μου βγαλε error)
Προσπαθω να το γυρισω σε miui παλι μεσο MIflash αλλα τπτ...συνεχεια μου βγαζει ενα ερρορ. (τη συσκευη τη βλεπει κανονικα)
Πλζ ας βοηθησει καποιος!!
Ευχαρισω πολυ
Είσ΄Έλληνας;Τί προσκυνάς;Σηκώσου απάνω!Εμείς και στους θεούς ορθοί μιλούμε!