Παρέλαβα από vickmall, πριν 2 μέρες ένα καινούργιο Xiaomi Redmi 3S με εγκατεστημένη την (custom ίσως) MIUI V7 7.5.1 Stable η οποία διέθετε Εληνικά πλήρως.
Όμως για κακή μου τύχη, είπα να πάρω το ρίσκο και να κάνω OTA Update στην τελευταία MIUI V7 7.5.9 Stable που μου εμφάνιζε διαθέσιμη online!! Από τότε δυστηχώς, έχασε παντελώς την ελληνική γλώσσα, μιάς και η τελευταία official global miui rom for Xiaomi Redmi 3S ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ως προεπιλογή, ...μα είναι δυνατόν εν έτη 2016???
Οπότε, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω ξανά κάποια εξελληνισμένη rom σε μορφή fastboot, έτσι ώστε να αποφύγω την όλη διαδικασία τους ξεκλειδώματος bootloader, η οποία είναι εξαιρετικά χρονοβόρα μέχρι να έρθει η έγκριση..!??
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!
Οπότε, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω ξανά κάποια εξελληνισμένη rom σε μορφή fastboot, έτσι ώστε να αποφύγω την όλη διαδικασία τους ξεκλειδώματος bootloader, η οποία είναι εξαιρετικά χρονοβόρα μέχρι να έρθει η έγκριση..!??
Αυτή ακριβώς έχω βάλει, από το επίσημο σάιτ που προτείνεις,αλλα δεν έχει καθόλου την προεπιλογή Ελληνικών για γλώσσα, ούτε και τα μενού είναι εξελληνισμένα!!
Δοκίμασα ακόμη και με το morelocale2 την εφαρμοφή από το play store, μήπως και καταφέρω να ξεκλειδώσω την ελληνική γλώσσα από την ROM μέσω κάποιον εντολών σε ADBFastboot mode, όπου μπόρεσα και προεπέλεξα την ελληνική γλώσσα εντέλη αλλά και πάλι τζίφος, τίποτε δεν άλλαξε..!
, η οποία είναι εξαιρετικά χρονοβόρα μέχρι να έρθει η έγκριση..!??
2-4 ημέρες κανει.
Μώρε μπράβο βελτίωση η Xiaomi, από όσο διάβαζα παλαιώτερα η όλη διαδικάσία ήτανε 20+ μέρες & σε εξτρίμ περιπτώσεις έφτανε και πάνω από μήνα..!
Πρίν κάτι ώρες συμπλήρωσα την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader, απλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν χρειάστηκε στην φόρμα συμπλήρωσης, εκεί που ζητάει για αιτιολογία ξεκλειδώματος, αν απαντήσατε στα Κινέζικα όπως συστήνουν κάποια σάιτ ή απλώς στα Αγγλικά όπως έκανα εγώ (μιάς και διάβασα μετά περί κνέζικων).
Κατά πόσο άραγε κάτι τέτοιο, θα επειρέαζε χρονικά το πόρισμα του ξεκλειδώματος, πιστέυεται..?
Μωρέ ναι, καλά είναι και τα Αγγλικά στην χειρότερη, απλά επειδή το κινητό προορίζεται για έναν Θείο μου 60άρη, έλεγα να μην τον ταλαιπωρώ μεγάλο άνθρωπο...με αγγλικούρες..!
Μωρέ ναι, καλά είναι και τα Αγγλικά στην χειρότερη, απλά επειδή το κινητό προορίζεται για έναν Θείο μου 60άρη, έλεγα να μην τον ταλαιπωρώ μεγάλο άνθρωπο...με αγγλικούρες..!
Για τα αγγλικά αναφερομουν στην αίτηση. Όσο αφορά την rom δεν ξέρω κάτι.
θα κάνεις την διαδικασία ξεκλειδωματος, θα περάσεις την Ελληνική ρομ και δεν θα σε ενοχλήσει τουλαχιστον για 2 χρονια.
Εγώ έχω δώσει σε φίλο το hongmi πριν 2 χρόνια με την miui 5. Το τηλέφωνο του πάει ακόμα σφαίρα.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!