Καταρχήν ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό το φοβερά χρήσιμο θέμα!
Όσο αφορά τώρα της FastBoot ROMs, στις περισσότερες συσκευές βλέπω πως υπάρχει μόνο μια οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα σύγχυσης.
Στα Mi-3W & Mi-4 όμως, ποια θα κατεβάσουμε ( την Stable ή την Developer ) και πότε ;
Εγώ παραδείγματος χάριν, έχω αυτή την στιγμή στη συσκευή μου ( Mi-4 ) μια παλιά Developer ROM και θέλω να πάω στην τελευταία Stable, ποια FastBoot λοιπόν θα του περάσω πρώτα;
Υ.Σ. : Μήπως θα πρέπει να ανανεώσετε τον σύνδεσμο προς τις οδηγίες;
@Tassos οι παραπάνω fastboot roms όπως αναφέρεται και στον οδηγό, δεν είναι για αναβάθμιση ενός τηλεφώνου αλλά για επαναφορά του σε περίπτωση που γίνει "τουβλο".
Τώρα για το ποια Rom πρέπει να βάζεις στο κινητό σου (Stable ή Developer) αυτό εξαρτάται από σένα, αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις-καταλάβεις τί είναι η καθεμία Rom.
Αυτό θα το μάθεις στο λεξικό του forum στο οποίο υπάρχουν όλες οι πληροφορίες.
Ένα όμως πρέπει να ξέρεις. Για να περάσουμε από Stable σε developer Rom και το αντίστροφο πρέπει να κάνουμε πρώτα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο τηλέφωνο μας.
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
καλησπερα
εχω το redmi 4 pro me με την τελευταια μαμισια αναβαθμηση(καθοτι ειναι αγορασμενο απο κωτσοβολο) 9.5.3.0
κ εφαγε κολλημα,το εκλεισα το βραδυ κ το πρωι δεν ανοιγε ,κανει την διαδικασια που ανοιγει με τις τελιτσες που κλασσικα κανει που φορτωνει κ στην τριτη φορα που αναβοβσβηνουν...μπαμ!κολλαει!!κ μενει το ΜΙ μονιμα στην οθονη..
προσπαθησα να κανω κινηση απο recovery,αλλα μου βγαζει το μενου στα κινεζικα!! WTF!! κ δεν ηξερα τι να πατησω..
ειπα να κανω κινηση κ να το ξεκινησω με φαστμπουτ ΡΟΜ,αλλα δεν ξερω πιο image παει στο redmi 4 pro,δεν το βλεπω στην λιστα που εχετε.
το ερωτημα μου ειναι το εξης,αν το κανω,οταν μου δωσετε το image , τι επιπτωσεις θα εχει?
μην κλειδωσει? η χασει καποια δικαιωματα λογο οτι ειναι απο ελλαδα?
δεν ξερω ..μπορει ναναι κ χαζη η ερωτηση μου.
μηπως να το παω στην βονταφον η στον γερμανο που λενε οτι μπορω να κανω εκει το σερβις μπαμ μπαμ?ετσι λενε τουλαχιστον..
Την fastboot rom για την συσκευή σου θα την βρεις στο en.miui.com/downloads. Επειδή είμαι από taparalk εδώ είναι για τις ελληνικές fastboot rom και για ορισμένες συσκευές.
Φρόντισε να φορτίσει καλά η συσκευή και στο miflash tool επιλογή save data user δεν θα κλειδώσει δεν θα χάσει δεδομένα.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα
εχω το redmi 4 pro me με την τελευταια μαμισια αναβαθμηση(καθοτι ειναι αγορασμενο απο κωτσοβολο) 9.5.3.0
κ εφαγε κολλημα,το εκλεισα το βραδυ κ το πρωι δεν ανοιγε ,κανει την διαδικασια που ανοιγει με τις τελιτσες που κλασσικα κανει που φορτωνει κ στην τριτη φορα που αναβοβσβηνουν...μπαμ!κολλαει!!κ μενει το ΜΙ μονιμα στην οθονη..
προσπαθησα να κανω κινηση απο recovery,αλλα μου βγαζει το μενου στα κινεζικα!! WTF!! κ δεν ηξερα τι να πατησω..
ειπα να κανω κινηση κ να το ξεκινησω με φαστμπουτ ΡΟΜ,αλλα δεν ξερω πιο image παει στο redmi 4 pro,δεν το βλεπω στην λιστα που εχετε.
το ερωτημα μου ειναι το εξης,αν το κανω,οταν μου δωσετε το image , τι επιπτωσεις θα εχει?
μην κλειδωσει? η χασει καποια δικαιωματα λογο οτι ειναι απο ελλαδα?
δεν ξερω ..μπορει ναναι κ χαζη η ερωτηση μου.
μηπως να το παω στην βονταφον η στον γερμανο που λενε οτι μπορω να κανω εκει το σερβις μπαμ μπαμ?ετσι λενε τουλαχιστον..
ευχαριστω για την υπομονη σας
γουρικο το ποστ
εκανα μολις παλι ανοιγμα..κολησε στο ιδιο σημειο...το αφησα περιπου 20 λεπτα...κ τελικα ανοιξε !!!
μετα απο την διαδικασια που ανοιγει με τις τελιτσες που κλασσικα κανει που φορτωνει κ στην τριτη φορα που αναβοβσβηνουν...μπαμ!κολλαει!!
στα 20` ανοιξε!!
τι μπορει να εχει γμτ?να το παω στην βονταφον η στον γερμανο?αξιζει?
φυσικα δεν το ξανακλεινω μεχρι την επομενη ενημερωση...