ωραια οποτε εαν ακολουθησω αυτα θα ειναι κομπλε.ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα παλι με το βελακι και να πατιουνται ολα.αν εχω καποιο προβλημα θα ξαναεπικοινωνησω.στην sd karta to βαζω χυμα το αρχειο?
redmi note 3g αλλαγη ρομ-βοηθεια
-
-
Ο/H lia έγραψε:
ωραια οποτε εαν ακολουθησω αυτα θα ειναι κομπλε.ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα παλι με το βελακι και να πατιουνται ολα.αν εχω καποιο προβλημα θα ξαναεπικοινωνησω.στην sd karta to βαζω χυμα το αρχειο?
Χύμα...ναι!
Καλή επιτυχία! -
EYXARIΣΤΩ!
-
-
Ο/H lia έγραψε:
sta windows το αρχειο το βλεπω σαν xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable40-GTV-5.2.10.zip το μετονομαζω σε update.zip δηλαδη απλα αλλαζω το μπροστινο μερος το κανω update και αφηνω οπως εχει το .zip
Σωστά -
απο διπλα γραφει αρχειο συμπιεσης αν δεν ηταν αρχειο συμπιεσης δεν θα ειχε την καταληξη zip?
-
Ο/H lia έγραψε:
απο διπλα γραφει αρχειο συμπιεσης αν δεν ηταν αρχειο συμπιεσης δεν θα ειχε την καταληξη zip?
Θα μπορούσε να ήταν και .rar ή .arc ή .tgz
Υπάρχουν πολλοί τύποι συμπιεσμένων -
θα σβηστουν και οσα εχω μεσα στην καρτα sd??
-
-
Ο/H lia έγραψε:
θα σβηστουν και οσα εχω μεσα στην καρτα sd??
Θα σβηστούν, MONO όσα έχεις ΜΕΣΑ στο τηλέφωνο... όχι στην κάρτα SD. -
το αρχειο zip θα το κανω αποσυμπιεση η οχι?αν πατησω πανω του δεξι κλικ δεν βγαζει αντιγραφη ωστε να το μεταφερω στο τηλεφωνο
-
Ο/H lia έγραψε:
το αρχειο zip θα το κανω αποσυμπιεση η οχι?αν πατησω πανω του δεξι κλικ δεν βγαζει αντιγραφη ωστε να το μεταφερω στο τηλεφωνο
Το αρχείο .zip ΔΕΝ το κάνεις αποσυμπίεση. Για την μεταφορά... ξαναπροσπάθησε να κάνεις copy ή απλά "σύρε" τη ρομ και άφησέ τη μέσα στο αντίστοιχο παράθυρο του κινητού (στο PC λέμε τώρα...Δηλαδή κάνε "drag&drop" αν το ξέρεις έτσι...)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0