Αυτά βαριέμαι εγώ της αλλαγές.Ο/H spideman3 έγραψε:
Ας είναι καλά η costum rom χαλαρά θα δοκιμάσω του Ivan την 6.0. Και όταν βαριέμαι βάζω την CM 12.1 για καμιά 30 ώρες και ξανά γυρνάω στην Miui.Ο/H kexas έγραψε:
Ναι το είδα ότι το έχουν στην λίστα αλλά φοβάμαι ότι θα το κάνουν γαργαρα σαν το lollipop και θα βγει το N και θα ξαναβγαλουν λίστα και ουτωκαθεξης.Ο/H spideman3 έγραψε:
Το έχουν στις αναβαθμίσεις ως Mi 4.Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας TapatalkΟ/H kexas έγραψε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα το mi4 wcdma θα πάρει το Android 6.0 Marshmallow? Η θα το κάνουν πάλι γαργαρα.
Android 6.0 Marshmallow: Ποιά Xiaomi θα το φορέσουν.
-
-
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Μέχρι να βγει το Android 7 θα πάρουμε και το 6 εμείς...πολύ όμως αργούν...γ
-
καιλλο αργά παρά ποτέ....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
-
Υπόψιν βάση το en.miui, μέχρι 31/12 θα δέχονται αιτήσεις για beta testers. Μετά θα τους διαλέξουν και θα ξεκινήσει η αποστολή και δοκιμή. Υπολογίζω για φλεβάρη να διατεθεί στο κοινό η 6.0.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Υπόψιν βάση το en.miui, μέχρι 31/12 θα δέχονται αιτήσεις για beta testers. Μετά θα τους διαλέξουν και θα ξεκινήσει η αποστολή και δοκιμή. Υπολογίζω για φλεβάρη να διατεθεί στο κοινό η 6.0.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Υπόψιν βάση το en.miui, μέχρι 31/12 θα δέχονται αιτήσεις για beta testers. Μετά θα τους διαλέξουν και θα ξεκινήσει η αποστολή και δοκιμή. Υπολογίζω για φλεβάρη να διατεθεί στο κοινό η 6.0.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Κρίμα αν δεν σε επιλέξουν, και φαντάσου εσύ με άνοιξες τα μάτια. Τουλάχιστον να έχω και έναν Έλληνα να λέμε τις εντυπώσεις μας.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Νομίζω μέχρι αύριο τρέχουν οι αιτήσεις. Είδωμεν...
PS. Μάλλον θα είσαι μόνος σου. Δεν βρίσκω καν το θέμα με τις αιτήσεις, οπότε υποθετω όσους επέλεξαν, επέλεξαν. Να σου πω δεν πολυπίστευα ότι θα με διάλεγαν. Έχω κοντραριστεί καναδυό φορές με mods τους γιατί κάνανε διάφορα χαζά...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Βρήκα μία σελίδα που δίνει λινκ της beta έκδοσης του Android 6.0 για Mi3 + Gapps
Guide to install MIUI7 Android Marshmallow Alpha Latest version in Mi3-Mi4
Guide to install MIUI7 Android Marshmallow Alpha Latest version in Mi3-Mi4 • eSporTech
Το κατεβάζω και θα το δοκιμάσω μάλλον δευτέρα. Σίγουρα δεν θα έχει ελληνικά, υποθέτω αγγλοκινέζικη πρέπει να είναι.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Άκυρο
Στάλθηκε από το DPM1081 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0