Διαφήμιση

Νέος φορτιστής για το ρυζάκι

• Νέος φορτιστής για το ρυζάκι

Μόλις έμεινα απο φορτιστή και τώρα το φορτίσω με ένα sony.σκεφτομαι να πάρω και κανέναν απο το ebay προς το παρόν για δοκιμή και μετά νέο της xiaomi. Τι να κοιτάξω για να πάρω τον σωστό; volt η A που δίνει;;οποίος γνωρίζει ας με βοηθήσει!! Ευχαριστω πολύ!

Sent from my iPad using Tapatalk
    • Σε όσα υποστηρίζουν QuickCharge ο φορτιστής παίζει ρόλο αν θέλεις να κάνεις ταχεία φόρτιση. Αλλιώς ένας φορτιστής με ίδια Ampere με αυτόν που είχες (μάλλον θα έχεις 1Α), και βέβαια 220V αφού είσαι στην Ελλάδα. Αν και οι περισσότεροι φορτιστές πλέον είναι 110/220V, με κύκλωμα εσωτερικά. Εγώ θα προτιμούσα πάντως καποιον που τοποθετείται απευθείας σε Ελληνικές πρίζες, χωρίς αντάπτορα.

Για παράδειγμα στο Redmi 2 που έχω με Qualcomm επεξεργαστή, υποστηρίζεται QuickCharge V1.0, οπότε καλό είναι ο φορτιστής να είναι quickcharge?
      Εδώ η Qualcomm λέει ποιοι φορτιστές είναι συμβατοί με QuickCharge V2 Qualcomm Quick Charge | Qualcomm

Δεν ξέρω αν ο φορτιστής που δίνει η Xiaomi είναι QuickCharge? Εμένα ο δικός μου δεν έχει το σήμα που δίχνει η Qualcomm πάνω του. Αυτό ίσως σημαίνει ότι δεν έχει περάσει πιστοποίηση από την Qualcomm.
      Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
      Tablet: Ramos i9
    • Για να λειτουργήσει το QuickCharge ο φορτιστής πρέπει να είναι 2Α αν δεν κάνω λάθος.

Charge test: Battle of the fast chargers - GSMArena.com
      Quick Charge 1.0 was introduced in 2012 and it made use of a 5V/2A charger, which could charge a phone up to 40% faster than conventional 5V, 1A chargers. That boost accounts for a 10W max charging power.
      Graphic Designer & Web Developer: www.lonewulf.eu
    • Διαφήμιση
    • Νέος φορτιστής για το ρυζάκι

Ο/H softwareas έγραψε:

Σε όσα υποστηρίζουν QuickCharge ο φορτιστής παίζει ρόλο αν θέλεις να κάνεις ταχεία φόρτιση. Αλλιώς ένας φορτιστής με ίδια Ampere με αυτόν που είχες (μάλλον θα έχεις 1Α), και βέβαια 220V αφού είσαι στην Ελλάδα. Αν και οι περισσότεροι φορτιστές πλέον είναι 110/220V, με κύκλωμα εσωτερικά. Εγώ θα προτιμούσα πάντως καποιον που τοποθετείται απευθείας σε Ελληνικές πρίζες, χωρίς αντάπτορα.

Για παράδειγμα στο Redmi 2 που έχω με Qualcomm επεξεργαστή, υποστηρίζεται QuickCharge V1.0, οπότε καλό είναι ο φορτιστής να είναι quickcharge?
      Εδώ η Qualcomm λέει ποιοι φορτιστές είναι συμβατοί με QuickCharge V2 Qualcomm Quick Charge | Qualcomm

Δεν ξέρω αν ο φορτιστής που δίνει η Xiaomi είναι QuickCharge? Εμένα ο δικός μου δεν έχει το σήμα που δίχνει η Qualcomm πάνω του. Αυτό ίσως σημαίνει ότι δεν έχει περάσει πιστοποίηση από την Qualcomm.

Σε εμένα πάντως αυτά γράφει επάνω.θα ψάξω απο eBay άνετα θα βρω εκεί.τωρα για quick charge στο ρυζάκι το 1 λίγο δύσκολο το κόβω. Low budget phone για τέτοια χαχα

Sent from my iPad using Tapatalk