Καλησπερα..Μολις παρελαβα το κινητο μου xiaomi redmio nore 2prime απο vickmall και προς απογοητευση μου ειδα οτι δεν δουλευει ο φωτισμος στο back key button.Ξερει κανεις αν ειναι καποιο bug η εχει καποις το ιδιο προβλημα?
xiaomi redmi note 2 prime (Δεν ανάβει το back Key)
-
-
Θα μπορούσε να είναι και bug στην rom. Προγραμμάτισε το να κάνεις μια εγκατάσταση της ελληνικής για να βεβαιωθείς ..
-
-
Ο/H makis7920 έγραψε:
γενικα δεν κατεχω πολλα ..προσπαθησα να καταλαβω πως να βαλω την ελληνικη rom αλλα μου φαινετε δυσκολο.επισης δεν ξερω αν πρωτα πρεπει να σβησω την παλια.το κινητο τοηρα απο vickmall με το σετακι αυτο που προσφερουν για Ελλαδα.Μολος το ανοιξα εκανα αναβαθμιση με wifi σε miou 7 eu αλλα τιποτα..
Φίλε... διάβασε λίγο για το κινητό σου, ενημερώσου πρώτα και τίποτα δεν είναι δύσκολο! Αν μείνεις έτσι θα υποστείς όλες τις παραξενιές της κινέζικης ρομ... αλλά θα είναι επιλογή σου! Αν πράγματι θέλεις να χαρείς τις τεράστιες δυνατότητες της ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑΣ που έχεις, το πέρασμα της Ελληνικής ρομ είναι μονόδρομος! -
θελω να περασω την ελληνικη ρομ για αυτο το λογο γραφτηκα και στο φουρουμ απλα ειμαι ασχετος σε αυτον τον τομεα και δεν ξερω απο που να αρχισω.αν θα μπορουσατε να κανετε ενα βιντεο που να δειχνει τα βηματα ενα ενα για αρχαριους οπως εγω ισως θα βοηθουσε..η αν ηδη υπαρχει παρακαλω για το λινκ..
-
@makis6920 ξεκίνα από εδώ :
XIAOMI REDMI NOTE 2/PRIME τα πάντα για το νέο smartphone (Δεν διαβάζεται από TapaTalk) -
ευχαριστω πολυ..και κατι ακομα.. πως θα ξερω αν το κινητο μου ειναι με stable rom? για να ξερω ποι βημα να ακολουθησω
-
Ρυθμίσεις => Σχετικά με το τηλέφωνο => Έκδοση MIUI
Αν σου λέει STABLE στο τέλος είναι STable. Οτιδήποτε άλλο είναι Developer. -
developer ειναι.. ευχαριστω πολυ για ολα.. το μονο που με προβληματιζει ειναι το back key button που δεν αναβει καθολου.. ελπιζω να φτιαξει με την ελληνικη ρομ αν και πολυ φοβαμαι οτι ειναι ελατωματικο..
-
Ο/H makis7920 έγραψε:
αν και πολυ φοβαμαι οτι ειναι ελατωματικο..
Και εγώ αυτό πιστεύω.
Βάλε την Ελληνική ROM και θα δούμε. -
να την κατεβασω στο pc την ρομ η κατευθειαν στο κινητο??..σε περιπτωση ελατωματος να το στειλω πισω??? αξιζει η να ρο αφησω ως εχει. ?
-
Ο/H makis7920 έγραψε:
να την κατεβασω στο pc την ρομ η κατευθειαν στο κινητο??..σε περιπτωση ελατωματος να το στειλω πισω??? αξιζει η να ρο αφησω ως εχει. ?
Βάλτην αν μπορείς στο κινητό και θα τον βρείς στο φάκελο Download.
Τώρα για την συσκευή είναι δικό σου θέμα.
Δοκίμασε πρώτα μπας και φτιάξει και μετά αποφασίζεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα