οκ την πηρα την ρομ.. ευχαριστω για ολα ..τελικα δεν εφτιαξε το key button..μια ζωη γκαντεμης ειμαι..anyway ελπιζω να μην το μετανιωσω για το xiaomi που πηρα και ενας λογος ππυ το πηρα ηταν και η φοβερη υποστηρηξη που εχει απο εσας.. ευχαριστω και παλι
xiaomi redmi note 2 prime (Δεν ανάβει το back Key)
-
-
Ο/H makis7920 έγραψε:
οκ την πηρα την ρομ.. ευχαριστω για ολα ..τελικα δεν εφτιαξε το key button..μια ζωη γκαντεμης ειμαι..anyway ελπιζω να μην το μετανιωσω για το xiaomi που πηρα και ενας λογος ππυ το πηρα ηταν και η φοβερη υποστηρηξη που εχει απο εσας.. ευχαριστω και παλι
Τι εννοείς πήρες τη ρόμ, αλλά δεν έφτιαξε το key button? Το γεγονός ότι κατέβασες τη rom στη συσκευή σου, δεν σημαίνει ότι την εγκατέστησες κιόλας. Για να δεις εάν θα αλλάξει κάτι ή όχι με το key button πρέπει κάνεις εγκατάσταση τη νέα ελληνική ρομ... Συνέχισε να μελετάς για τη συσκευή σου και ρίξε μια ματιά και σε αυτόν τον οδηγό. Ίσως σου χρειαστεί, να τον ακολουθήσεις, πριν στείλεις τη συσκευή σου πίσω (αν τελικά αποφασίσεις κάτι τέτοιο) σαν μια τελευταία προσπάθεια αποκατάστασης του προβλήματος σου. -
Την έκανα εγκατάσταση.. Πρέπει να κάνω και "καθαρή εγκατάσταση"?
-
Το κουμπι? Δουλεύει?
-
oxι δεν δουλευει ο φωτισμος του.
-
να ρωτησω και κατι αλλο.. το αριστερο κουμπι ειναι μονο για να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν??ααα και κατι ακομα.εβαλα την sim και δεν μπορω να βρω τις επαφες που ειχα αποθηκευμενες.
-
Για το κουμπί τι να πω!!! Shit happens
Οσον αφορά τις επαφές που ήταν αποθηκευμένες? Μόνο στην sim? -
Ναι μονο στη sim.
-
Πηγαινε στις Ρυθμισεις της εφαρμογης Επαφές και κάνε Εισαγωγή απο sim
-
ok εγινε.. ευχαριστω.παντως για το αριστερο key button δεν μου ειπες.. ειναι μονο για να κλεινει τις εφαρμογες που τρεχουν? .
-
Οχι μόνο ... κράτα το για 2-4 δευτερολεπτα και θα δεις
-
οκ αυτο το ηξερα ..εννοουσα οταν εισαι στο μενου με το πατημα αν κανει κατι αλλο.Ισως ειναι χαζες οι ερωτησεις μου απλα ειχα ενα samsumg note 1και με το κουμπι αυτο ανοιγε μενου με ρυθμισεις και αλλα. Οπως και να εχει ευχαριστω αν και ειναι σιγουρο οτι θα σας "ζαλισω" και αλλο.Για louncher τι προτεινεις?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα