Είμαι καλά με την Ελληνική 6.3.0. Σε κάθε περίπτωση θα περιμένω να δω την Ελληνική V7!Ο/H perpetas έγραψε:
Ανακοινώθηκαν και τα link για τα updates σε V7.
en.miui.com/thread-176388-1-1.html
Σαν κάτοχος του Redmi1S ποια έκδοση θα πρέπει να περάσω έτσι ώστε να μη χαθούν και τα δεδομένα που ήδη υπάρχουν στο κινητό;
Την Fastboot ή την Recovery;
Την Τρίτη 27/10 θα κυκλοφορήσουν οι πρώτες Stable V7 ROM για διάφορες συσκευές.
-
-
Ο/H spoulk έγραψε:
Ο/H perpetas έγραψε:
Ανακοινώθηκαν και τα link για τα updates σε V7.
en.miui.com/thread-176388-1-1.html
Σαν κάτοχος του Redmi1S ποια έκδοση θα πρέπει να περάσω έτσι ώστε να μη χαθούν και τα δεδομένα που ήδη υπάρχουν στο κινητό;
Την Fastboot ή την Recovery;
Μιλάς για το Redmi 1S ;
Δεν βρίσκω την έκδοση που αναφέρεις.Won't Back Down -
-
-
Ο/H linuxovios έγραψε:
-
Οπως καταλαβαίνεται οι rom που υπάρχουν στο => en.miui.com/thread-176388-1-1.html είναι οι global και όχι οι ελληνικές GTV. Πιστεύω ότι είναι θέμα ωρών για τις ελληνικές.
-
Έχουμε ήδη τα Source και κάνουμε τα πρώτα δοκιμαστικά Compiles να δούμε αν είναι όλα οκ.
Σταδιακά θα αρχίσετε να βλέπετε ανακοινώσεις αργότερα το βράδυ και πιστεύουμε ότι είναι πιθανό να τις έχετε όλες μέχρι αύριο το πρωϊ. -
Για Redmi Note 3G υπάρχει κάτι; Βλέπω μόνο για το 4G μέχρι στιγμής.
Με το Redmi 1S τελείωσα την διαδικασία και όλα τέλεια! Επιτέλους νέο περιβάλλον.. με είχε κουράσει το παλιό!Won't Back Down -
Ο/H perpetas έγραψε:
Με το Redmi 1S τελείωσα την διαδικασία και όλα τέλεια! Επιτέλους νέο περιβάλλον.. με είχε κουράσει το παλιό!
-
Αμα περασω την stable και χασω το reocvery μετα πως θα επιστρεψω πισω; με fastboot?
-
Ο/H martzicadespell έγραψε:
Αμα περασω την stable και χασω το reocvery μετα πως θα επιστρεψω πισω; με fastboot?
Ωστόσο, εάν χάσεις το recovery για κάποιο λόγο, μπορείς μετά να το βάλεις έξτρα, με ένα απλό φλασάρισμα μόνο το recovery image...
Μετά εάν θελήσεις να επιστρέψεις πίσω στη Developer, πρέπει πάλι να κάνεις factory defaults και πέρασμα της developer από το recovery (για να μην το χάσεις).
Γιατί όμως θέλεις να περάσεις τη Stable? -
πολύ εύστοχη ερώτηση.. Δεν θέλω τελικά, μας βγάζουν stable χωρις να διορθώσουν την μουσική, πόσες φορές έχω γκρινιάξει, πόσα πόστ έχω κάνει, πόσα σχόλια έχω στειλει και με εγραψαν κανονικοτατα!!! Δεν την βαζω! ΟΥΣΤ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες