Διαφήμιση

Recovery problem

• Ο/H caeser έγραψε:

Σε ευχαριστω για την βοηθεια,ναι το κινητο ειναι Mi 4 kai οχι Μi 4C .Εβαλα την 5.10.15
      αφου εκανα reset πρωτα,και ολα καλα.Διαβαζοντας τον οδηγο σχετικα με την γνησιοτητα ενος
      κινητου,διαπιστωσα οτι πρεπει να ειναι γνησιο,αλλα η συσκευασια ηταν ασφραγιστη,τα καλωδια
      οχι γνησια,και διερωτωμαι αν επρεπε να κανω καποια κινηση για επιστροφη η κατι αλλο.

Απο την εμπειρια σου νομιζεις πρεπει να κανω κατι?.Αγορασμενο απο το merimobiles.Tο παρελαβα χθες.
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Σε ευχαριστω για την βοηθεια,ναι το κινητο ειναι Mi 4 kai οχι Μi 4C .Εβαλα την 5.10.15
      αφου εκανα reset πρωτα,και ολα καλα.Διαβαζοντας τον οδηγο σχετικα με την γνησιοτητα ενος
      κινητου,διαπιστωσα οτι πρεπει να ειναι γνησιο,αλλα η συσκευασια ηταν ασφραγιστη,τα καλωδια
      οχι γνησια,και διερωτωμαι αν επρεπε να κανω καποια κινηση για επιστροφη η κατι αλλο.
      Απο την εμπειρια σου νομιζεις πρεπει να κανω κατι?.Αγορασμενο απο το merimobiles.Tο παρελαβα χθες.

Το τηλέφωνο μας ενδιαφέρει να είναι γνήσιο.. Τα καλώδια είναι αναλώσιμα, έτσι κι αλλιώς... Νομίζω ότι δεν αξίζει το κόπο να ασχοληθείς...
      Διόρθωσε και την συσκευή στο προφίλ σου... Βάλε τη σωστή! :P
    • Μπορείς να τους στείλεις ένα email που να εξηγεί την κατάσταση και να ζητήσεις είτε καινούριο καλώδιο ή μερική επιστροφή χρημάτων.
      Ή έστω ας σου στείλουν ένα screen protector δώρο.
      Graphic Designer & Web Developer: www.lonewulf.eu
    • Διαφήμιση
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Να το πάλι το Merimobiles. Το βλέπω για black list.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H charis232 έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Το τηλέφωνο μας ενδιαφέρει να είναι γνήσιο.. Τα καλώδια είναι αναλώσιμα, έτσι κι αλλιώς... Νομίζω ότι δεν αξίζει το κόπο να ασχοληθείς...
      Διόρθωσε και την συσκευή στο προφίλ σου... Βάλε τη σωστή! :P

Νασαι καλα για την αμεσοτητα,κατι αλλο αν δεν σε κουραζω,ειχα το Μi 3 και εκανα update τις developer μεσω
      recovery,με reset κλπ.Με το Μi 4 βλεπω αλλο recovery, με την 15.10.15 εχω root,αξιζει να βαλω recovery
      οπως στο Mi 3 η να μεινω με αυτη που εχει?.Υποθετω μπορω να συνεχισω τα updates που βγαινουν.Καπου ειδα
      καποια διαδικασια για να βαλουμε TWRC αν το γραφω σωστα.
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Νασαι καλα για την αμεσοτητα,κατι αλλο αν δεν σε κουραζω,ειχα το Μi 3 και εκανα update τις developer μεσω
      recovery,με reset κλπ.Με το Μi 4 βλεπω αλλο recovery, με την 15.10.15 εχω root,αξιζει να βαλω recovery
      οπως στο Mi 3 η να μεινω με αυτη που εχει?.Υποθετω μπορω να συνεχισω τα updates που βγαινουν.Καπου ειδα

Το TWRP είναι ένα custom recovery που κάνει κάμποσα περισσότερα πράγματα, απ'ότι το εργοστασιακό Mi-recovery. Κρατάει ή/και επαναφέρει nandroid back up, καθαρίζει ξεχωριστά τις μνήμες (caches), είναι σαφέστατα πιο λειτουργικό και φιλικό προς το χρήστη κ.λ.π.. Τώρα εάν το βάλεις ή όχι εξαρτάται από σένα και τα κέφια σου να ασχοληθείς μαζί του... Προς το παρόν είσαι οκαυ.. οπότε διάβασε με την ησυχία γύρω απο το θέμα και αποφασίζεις... Δεν σε βιάζει κάτι...

Υ.Γ. Τη συσκευή στο προφίλ να φτιάξεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........ lol
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H charis232 έγραψε:

Το TWRP είναι ένα custom recovery που κάνει κάμποσα περισσότερα πράγματα, απ'ότι το εργοστασιακό Mi-recovery. Κρατάει ή/και επαναφέρει nandroid back up, καθαρίζει ξεχωριστά τις μνήμες (caches), είναι σαφέστατα πιο λειτουργικό και φιλικό προς το χρήστη κ.λ.π.. Τώρα εάν το βάλεις ή όχι εξαρτάται από σένα και τα κέφια σου να ασχοληθείς μαζί του... Προς το παρόν είσαι οκαυ.. οπότε διάβασε με την ησυχία γύρω απο το θέμα και αποφασίζεις... Δεν σε βιάζει κάτι...

Υ.Γ. Τη συσκευή στο προφίλ να φτιάξεις λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........ lol

Πηγα και τη αλλαξα μολις τωρα,δεν φαινεται?Εχεις το link που λεει πως βαζουμε TWRP?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H charis232 έγραψε:

Πηγα και τη αλλαξα μολις τωρα,δεν φαινεται?Εχεις το link που λεει πως βαζουμε TWRP?

Ναι, τώρα φαίνεται! Hooooray!!!

Το λινκ που λέει ΚΑΙ για την εγκατάσταση του TWRP είναι εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H charis232 έγραψε:

Ναι, τώρα φαίνεται! Hooooray!!!

Το λινκ που λέει ΚΑΙ για την εγκατάσταση του TWRP είναι εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C

Καλα που εισατε κ σεις φιλοι μου κ βοηθατε,αλλιως θα μεναμε στο σκοταδι με αχρηστα κινητα. :) Το link αναφερεται στο Mi 4C ,εγω εχω
      το Mi 4.

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην charis232 ().

• Ο/H charis232 έγραψε:

Καλα που εισατε κ σεις φιλοι μου κ βοηθατε,αλλιως θα μεναμε στο σκοταδι με αχρηστα κινητα. Το link αναφερεται στο Mi 4C ,εγω εχω
      το Mi 4.

Μπράβο και συγνώμη για το λάθος!! Χαίρομαι που το παρατήρησες! :D
    • Διαφήμιση