Προβλημα σε mi note pro
-
-
Ο/H tolma έγραψε:
Ξαφνικά στην οθονη λεει φορτομα laucher και με παει συνεχεια στην προηγούμενη εργασία,εφαρμογή. Το κανει συνεχεια δειχνη οτι δεν μπορεί να φόρτωση. Τα φωτα σας παρακαλω?
Αν πας στο ρυθμίσεις--> εφαρμογές-->MiHome και κάνεις "καθαρισμό δεδομένων", πιθανόν να φτιάξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, αλλά θα σου χαλάσει την διάταξη της επιφάνειας εργασίας (θα σου βάλει όλες τις εφαρμογές που έχεις χύμα) και θα πρέπει να τα ξανατακτοποιήσεις.
Ωστόσο, το πρόβλημα αυτό πιθανόν προέρχεται από το τρόπο που έβαλες την rom στο κινητό... Μάλλον δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση και έχει "σκουπίδια" από κάποια προηγούμενη rom... -
Ακολούθησα της οδηγίες αλλα το προβλημα παραμένει.
-
Ο/H tolma έγραψε:
Ακολούθησα της οδηγίες αλλα το προβλημα παραμένει.
Τότε, όπως είπα παραπάνω το πρόβλημα αυτό ΠΙΘΑΝΟΝ προέρχεται από το τρόπο που έβαλες την rom στο κινητό... Κινητά που έχουν βάλει τη ρομ με "καθαρή εγκατάσταση" συνήθως δεν παρουσιάζουν τέτοια προβλήματα... -
Ναι ετσι πρεπει να ειναι γιατη εκανα καποιες προσπάθειες αλλα αποτυχανε. Τωρα τι κανω?
-
Ο/H tolma έγραψε:
Ναι ετσι πρεπει να ειναι γιατη εκανα καποιες προσπάθειες αλλα αποτυχανε. Τωρα τι κανω?
Αν το αποφασίσεις να φτιάξεις κινητό που να "πετάει, μελέτα και μετά ακολούθησε έναν από αυτούς τους δύο οδηγούς:
1. Flash την Ελληνική ROM στο Mi-Note Pro
ή
2. Flash με το MiFlash και την Ελληνική rom με το flashify
Εγώ ακολούθησα τον δεύτερο τρόπο, αλλά και ο πρώτος είναι super! -
Καλήμερα καμιά ιδέα να κατεβάσω την Developer Fastboot Rom απο κάπου άλλου γιατί απο την miui δεν κατεβαίνει πότε.
-
Ο/H tolma έγραψε:
Καλήμερα καμιά ιδέα να κατεβάσω την Developer Fastboot Rom απο κάπου άλλου γιατί απο την miui δεν κατεβαίνει πότε.
Πάρε την πιό πρόσφατη fastboot rom, για Mi Note Pro από εδώ:
MEGA
Και όταν σου ζητήσει Decryption key, βάλε αυτό: !U2FI4vEPv4e9WrPTdd4NBCmnxeWDDjtAR5bk0AnYn8w -
βαζω το κλειδί αλλα δεν την κατεβαζη και μου βγάζει το εξης μυνημα: Cannot decrypt the metadata without key.
-
leo_images_5.9.1_20150826.0000.7_5.0_cn_a71a06951d.tgz | by MiuiItalia for Generic Device για δες αυτο εδω...αλλα ας πει και κανας αλλος αν ειναι σωστο link για αυτο που ψαχνεις...δεν ειμαι και γκουρου σε αυτα....
-
Ο/H tolma έγραψε:
βαζω το κλειδί αλλα δεν την κατεβαζη και μου βγάζει το εξης μυνημα: Cannot decrypt the metadata without key.
Δεν κάνεις σωστά το copy & paste...
Πρέπει να το κάνεις ΣΩΣΤΑ.. χωρίς απολύτως κανένα κενό διάστημα... ξαναπροσπάθησε! Μόλις το έκανα σαν "ξένος χρήστης" και δούλεψε κανονικότατα! -
Ο/H pilot έγραψε:
leo_images_5.9.1_20150826.0000.7_5.0_cn_a71a06951d.tgz | by MiuiItalia for Generic Device για δες αυτο εδω...αλλα ας πει και κανας αλλος αν ειναι σωστο link για αυτο που ψαχνεις...δεν ειμαι και γκουρου σε αυτα....
Σωστή είναι και αυτή η fastboot, απλά είναι λίγο πιό παλιά έκδοση... Αλλά κάνει μια χαρά τη δουλειά της!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0