το έκανα αλλά τίποτα και κατευασα εφαρμογή από το play και εντάξει τώρα Στέλνω με την εφαρμογή του τηλεφώνου όμως τιποταΟ/H caeser έγραψε:
Αρχικά τσεκάρισε το πρόγραμμα της κινητής σου...και μετά κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων στην εφαρμογή και ξαναδοκίμασε.Ο/H strathgos έγραψε:
παιδια εγώ δεν μπορω να στείλω μηνύματα έχει κανείς άλλος το ίδιο προβλημα?
Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Μηνύματα (πάτα το κουμπί "καθαρισμός δεδομένων)
[GTV-5.10.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ο/H strathgos έγραψε:
παιδια εγώ δεν μπορω να στείλω μηνύματα έχει κανείς άλλος το ίδιο προβλημα?
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
στο ρυζακι υπαρχει θεμα στον λογαριασμο.
αμα πας εκει που λεει ολα και θες να προσθεσεις π.χ του facebbok η viper λογαριασμο σε πεταει εξω η εφαρμογη.δεν ξερω αμα το εχει αναφερει κανενας αλλος σε ποιο πανω ποστ -
η εφαρμογη για τα sms δεν υποστηριζει 160 χαρακτηρες στα ελληνικα. ψαχνω στις ρυθμισεις τηε εφαρμογης αλλα τιποτα. μου διαφευγει κατι η να κατεβασω κατι αλλο? gosms η κατι καλυτερο
-
Ο/H myrwnasu έγραψε:
η εφαρμογη για τα sms δεν υποστηριζει 160 χαρακτηρες στα ελληνικα. ψαχνω στις ρυθμισεις τηε εφαρμογης αλλα τιποτα. μου διαφευγει κατι η να κατεβασω κατι αλλο? gosms η κατι καλυτερο
-
-
Ο/H johnjor έγραψε:
Παιδια εκτος απο αυτο που δεν μου ανοιγει βιντεακια και εικονες στο messenger και δεν απαντηθηκε και κατι αλλο,σε Mi4 απο Developer μπορω να παω σε stable και αντιστρόφως και πως;
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
φιλε GR macedon την τελευταία φοραω την 22-10
-
στο mi3 μου όλα καλα για τωρα.εχω την εντυπωση ότι με την νεα ρομ γινεται κ καλυτερη διαχειριση της μπαταριας.ανεβηκαμε κ λιγακι στο antutu ;).θεματακι μονο με την δονηση εχω στα κατω κουμπια,ειναι λιγο σπαστικη!πώς μπορούμε να την βγαλουμε?
συγχαρητηρια στην ελληνικη ομαδα,παιδια ειστε αστερια!! -
-
και μένα με τη τελευταία αναβάθμιση δε μπορώ να στείλω μήνυμα απο τη 2η κάρτα. Απο την πρώτη στέλνει. Έκανα καθαρισμό μέχρι και εργοστασιακές ρυθμίσεις. Τίποτα απο την δεύτερη κάρτα.
-
Καλησπέρα και από μένα μόνο με μερικές ώρες με την νέα ρομ όλα καλά μέχρι στιγμής αν δω τίποτα περίεργο θα ενημερώσω!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0