Να περάσω την ελληνική stable την τελευταία.Ο/H aleksgiab έγραψε:
τι ακριβώς θες να κανείς;;Ο/H Tkrikos έγραψε:
Στο πεδίο των download την έχει και ως stable
[GTV-5.10.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ο/H Tkrikos έγραψε:
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Ο/H Tkrikos έγραψε:
Στο πεδίο των download την έχει και ως stable
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
αυτή που φοράω τώρα είναι η MIUI 7 by xiaomi.eu 5.10.8 developer. Οπότε απλά κάνω factory reset και στη συνέχεια ριχνω την stable ελληνική χύμα και κάνω το φλασάρισμα μέσα απο το update?
-
Ο/H jmarkantonakis έγραψε:
Κατέβασα την ROM και όταν παω να την φλασάρω μου βγάζει
Install update.zip failed!
update.zip signature failed.
την προηγούμενη μέρα έκανα τη βλακεία και το φλάσαρα με μια developer ROM από το επίσημο site.... (MIUI ROM for Redmi Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum) version 5.10.22 και μου τα βγάζει όλα κινέζικα.....
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
-
@Tkrikos
Μεσα από recovery το κανείς...αφού κανείς ένα backup με το mi account bγια να σε επαναφέρει της εφαρμογες σου...
Κατεβάζει την Ρομ στο κινητό κανεινεις επανεκκίνηση σε recovery mode κανείς factory reset και μετά install romOfficial Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H aleksgiab έγραψε:
@Tkrikos
Μεσα από recovery το κανείς...αφού κανείς ένα backup με το mi account bγια να σε επαναφέρει της εφαρμογες σου...
Κατεβάζει την Ρομ στο κινητό κανεινεις επανεκκίνηση σε recovery mode κανείς factory reset και μετά install rom
-
-
Ο/H Konstantinos44 έγραψε:
Αντε να φύγει αυτη η rom γιατι μας έκανε να νομίζουμε ότι τα έπαιξε η μπαταρία ..άντε γεια ...
" Γεωπόνος”
-
Ο/H giannisag έγραψε:
Αντε να φύγει αυτη η rom γιατι μας έκανε να νομίζουμε ότι τα έπαιξε η μπαταρία ..άντε γεια ...
-
Ο/H Tkrikos έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
" Γεωπόνος”
-
Ναι ρε μάγκες και σε μένα ρουφιξασιον η μπαταρία, βαρέθηκαν να φορτιζω το redmi note 4g....
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0