Ο/H gatos814 έγραψε:
να τολμησω κι εγω να ρωτησω αν....... υπαρχει περιπτωση να δουμε Ελληνική MIUI V7 developer rom σε dual boot!?
Από το recovery γίνεται το dual boot από όσο ξέρω. Δοκιμασες και δε μπορείς;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H gatos814 έγραψε:
να τολμησω κι εγω να ρωτησω αν....... υπαρχει περιπτωση να δουμε Ελληνική MIUI V7 developer rom σε dual boot!?
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην Giannisagal ().
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H gatos814 έγραψε:
Ο/H petran66 έγραψε:
Σε redmi note 2 το απλο, οι προσθετες ρυθμισεις δε δουλευουν!!!Με το που παταω,με πεταει εξω και μου λεει να στειλω μνμ αν θελω!!Εκανα καθαρη εγκατασταση και παλι τα ιδια!!
Ο/H gatos814 έγραψε:
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H gatos814 έγραψε:
εκτος εαν κανω κατι λαθος φιλε μου με MIU7 δεν νομιζω να γινεται dual boot
τουλαχιστον σε μενα δεν "ξεκινουσε" καθολου το MIU7 !
ευχαριστω!
Ο/H billtox έγραψε:
Παιδιά λίγο μια ερώτηση την περνάμε μέσο recovery η από μέσα με την εφαρμογή αναβάθμισης ποια είναι η διαφορά; Και τη συνιστάτε;
Ο/H giannisag έγραψε:
εφαρμογη ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ--επαναλειτουργια μεσω RECOVERY θα σου δειξει και αυτο διαλεγεις......ΚΑΙ αυτο συνιστουμε μην χασεις το TWRP!!!
Ο/H billtox έγραψε:
Ο/H giannisag έγραψε:
εφαρμογη ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ--επαναλειτουργια μεσω RECOVERY θα σου δειξει και αυτο διαλεγεις......ΚΑΙ αυτο συνιστουμε μην χασεις το TWRP!!!
Να μπω κατευθείαν σε RECOVERY mode και να την περάσω έτσι θα είναι όλα κομπλέ σωστα;