Mε τα push notifications τι γινεται? Εμενα σε wifi και με σβηστη την οθονη αργουν πολυ (whatsapp) ή και δεν ερχονται ποτε αν δεν ανοιξω την εφαρμογη (viber). Σε data απο το whatsapp ερχονται απευθειας ενω στο viber συνεχιζουν να μην ερχονται . Να τονισω πως εχω ολες τις ρυθμισεις σωστες και στις advanced ρυθμισεις του wifi, και στην μπαταρια, και στο security/permissions.
[GTV-5.10.22] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
-
-
Ο/H gesvts έγραψε:
Mε τα push notifications τι γινεται? Εμενα σε wifi και με σβηστη την οθονη αργουν πολυ (whatsapp) ή και δεν ερχονται ποτε αν δεν ανοιξω την εφαρμογη (viber). Σε data απο το whatsapp ερχονται απευθειας ενω στο viber συνεχιζουν να μην ερχονται . Να τονισω πως εχω ολες τις ρυθμισεις σωστες και στις advanced ρυθμισεις του wifi, και στην μπαταρια, και στο security/permissions.
Βάλε την(τις) εφαρμογή(-γες) που θέλεις να παίρνεις online ενημέρωση, στην "αυτόματη έναρξη"... -
παιδια εμενα κολλάει το κινητο δεν ξερω γιατί xiaomi mi3w...
-
Ο/H stat756 έγραψε:
παιδια εμενα κολλάει το κινητο δεν ξερω γιατί xiaomi mi3w..
λίγο αόριστη η περιγραφή του προβλήματος σου. -
Δηλαδη κολλάει η αφή πριν δεν ειχα θεμα και το κινητο ειναι 2μηνων καινούργιο
-
-
-
-
-
Καλησπέρα στη παρέα!
Καινούριος εδώ. Πρόσφατα αγόρασα ένα Xiaomi Mi Note Pro στο οποίο φοράω τώρα τη rom MIUI7, 5.10.16 .
3 θεματάκια νομίζω ότι έχω.
1) Δε μπορώ να κάνω update μέσα από τον updater.
2) Υπάρχει κάποιο θέμα με τις ενημερώσεις και τα notifications. Για παράδειγμα ενώ έχω διαβάσει τα μηνύματα μου στο skype ή το messenger από το pc μου εμφανίζονται στο κινητό σαν αδιάβαστα. Το ίδιο συμβαίνει και με το εταιρικό mail και αλλάζει το status των mail σε διαβασμένα μόνο όταν λάβω ένα νέο mail.
3) Πηγαίνοντας να κατεβάσω θέματα δεν εμφανίζει τίποτα. Λαμβάνω το μύνημα Can't Load Preview. Παράλληλα 2ο πρόβλημα όσον αφορά τα θέματα είναι ότι άλλοτε εμφανίζει την επιλογή να κάνω customize το θέμα μου (πχ να βάλω άλλο φόντο στην οθόνη κλειδώματος) και άλλες όχι, τις περισσότερες βασικά.
Το κινητό το έχω σε αγγλικά και τη rom την έχω κατεβάσει προφανώς από εδώ.
Καμιά ιδέα;
Σας ευχαριστώ πολύ! -
Ο/H MikeTheMechanic έγραψε:
Καλησπέρα στη παρέα!
Καινούριος εδώ. Πρόσφατα αγόρασα ένα Xiaomi Mi Note Pro στο οποίο φοράω τώρα τη rom MIUI7, 5.10.16 .
2) Υπάρχει κάποιο θέμα με τις ενημερώσεις και τα notifications. Για παράδειγμα ενώ έχω διαβάσει τα μηνύματα μου στο skype ή το messenger από το pc μου εμφανίζονται στο κινητό σαν αδιάβαστα. Το ίδιο συμβαίνει και με το εταιρικό mail και αλλάζει το status των mail σε διαβασμένα μόνο όταν λάβω ένα νέο mail.
3) Πηγαίνοντας να κατεβάσω θέματα δεν εμφανίζει τίποτα. Λαμβάνω το μύνημα Can't Load Preview. Παράλληλα 2ο πρόβλημα όσον αφορά τα θέματα είναι ότι άλλοτε εμφανίζει την επιλογή να κάνω customize το θέμα μου (πχ να βάλω άλλο φόντο στην οθόνη κλειδώματος) και άλλες όχι, τις περισσότερες βασικά.
Καμιά ιδέα;
Σας ευχαριστώ πολύ!
2)Δες τις ρυθμίσεις των εφαρμογών που λες. Κανε καθαρισμό cache των εφαρμογων μέσα από τις ρυθμίσεις
3)Κάτι παρόμοιο είχε άλλος χρήστης και ξαναπερνόντας την ρομ με καθαρισμό, δούλευαν όλα.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H MikeTheMechanic έγραψε:
Καλησπέρα στη παρέα!
Καμιά ιδέα;
Σας ευχαριστώ πολύ!
3)Κάτι παρόμοιο είχε άλλος χρήστης και ξαναπερνόντας την ρομ με καθαρισμό, δούλευαν όλα.
Όσον αφορά τα ερωτήματα μου :
1) Εννοώ ότι πατώντας να ψάξει για Update δε βρίσκει ποτέ να υπάρχει κάποιο διαθέσιμο Update.
2) Όσον αφορά το WhatsApp για παράδειγμα μου κάνει περίεργο ότι η cache είναι άδεια. Ενώ στο messenger και στο skype δείχνει ότι είναι 8.00 ΚΒ. Η Cache του Mail μηδενική..
Άλλο ένα πράγμα που με παραξενεύει είναι ότι στις Πληροφορίες Εφαρμογών στον Permission Manager δε με αφήνει να πειράξω τίποτα. Τα εμφανίζει αχνά και με ερωτηματικά δίπλα σε κάθε πεδίο.
Το θέμα μου είναι να μη χρειαστεί να ξαναπεράσω τη rom σβήνοντας τα πάντα.. Είναι λίγο μανίκι το στήσιμο από αρχή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0