Καλησπέρα. Σκανάρω το κινητό μου με διάφορα Antivirus και ορισμένα οπως το Avast και το BitDefender βρίσκουν την προεγκατεστημένη εφαρμογή "MoboMarket" ως ανεπιθύμητη. Μάλιστα της δίνουν και κάποια κωδική ονομασία για Trojan (Android:DROPPER-EM [PUP]) ή (Τrojan.Dropper.AP). Aπ'οτι καταλαβαίνω η συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει στην ROM γιατί δίνει πρόσβαση στα Google Play Services. Υπάρχει τρόπος να την βγάλουμε;
Εφαρμογή MoboMarket - Επικίνδυνη;
-
-
-
Το Kaspersky Internet Security εμφανίζει: "Adware detected: not-a-virus:HEUR:Adware.AndroidOS.Sprovider.e"
Ο/H aleksgiab έγραψε:
Αυτη ή εφαρμογή όπου βάζεις τη είναι;;
-
Ο/H iakothir έγραψε:
Καλησπέρα. Σκανάρω το κινητό μου με διάφορα Antivirus και ορισμένα οπως το Avast και το BitDefender βρίσκουν την προεγκατεστημένη εφαρμογή "MoboMarket" ως ανεπιθύμητη. Μάλιστα της δίνουν και κάποια κωδική ονομασία για Trojan (Android:DROPPER-EM [PUP]) ή (Τrojan.Dropper.AP). Aπ'οτι καταλαβαίνω η συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει στην ROM γιατί δίνει πρόσβαση στα Google Play Services. Υπάρχει τρόπος να την βγάλουμε;
Αυτά είναι "σαβούρες" από κινέζικες roms... Η ελληνική δεν έχει τέτοιες εφαρμογές και πόσο μάλλον με Trojans...
Κάνε καθαρή εγκατάσταση της Ελληνικής rom να ησυχάσεις από τέτοια φαινόμενα (και εάν τη κάνεις και μετά, ΜΗΝ χρησιμοποιείς τρίτες εφαρμογές antivirus στη συσκευή σου... τρώνε πολύ μνήμη και στην ουσία είναι και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας) -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H iakothir έγραψε:
Κάνε καθαρή εγκατάσταση της Ελληνικής rom να ησυχάσεις από τέτοια φαινόμενα (και εάν τη κάνεις και μετά, ΜΗΝ χρησιμοποιείς τρίτες εφαρμογές antivirus στη συσκευή σου... τρώνε πολύ μνήμη και στην ουσία είναι και αμφιβόλου αποτελεσματικότητας)
Edit: Συγκεκριμένα αυτήν πήγα να περάσω: xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_V6.7.1.0.KXDMICH.zip -
-
Eκανα factory reset και έβαλα την τελευταία ελληνική Developer ROM και ολα πήγαν μια χαρά.. Το τηλέφωνο πετάει!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες