Διαφήμιση

Αποτυχία εγκατάστασης Rom

• Αποτυχία εγκατάστασης Rom

Καλημέρα παίδες

Δυστυχώς ο λόγος που γράφω είναι γιατί μου παρουσιάζει πρόβλημα το κινητό του πατέρα μου.

Του είχα πάρει ενα Redmi 1s μετά από το Vickmall αρχές του έτους. Είχε την Rom που βάζει το κατάστημα και το έκανα Update , νομίζω Xiaomi Redmi 1S WCDMA - Stable 47.0.0 Multilang MIUIv5

Όλα καλά μέχρι προχθές που γύρισε από ταξίδι ο πατέρας μου και μου είπε ότι γέμισε η μνήμη. Του είχα βάλει μια 32ρα sony. Κοιτάζω και είχε γεμίσει η εσωτερική μνήμη. Το σύνδεσα στον υπολογιστή και δε φαινόταν η εξωτερική μνήμη. Στις ρυθμίσεις του κινητού όμως φαινόταν ότι έχει μια 32ρα άδεια. Στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής ήταν τσεκαρισμένο να στέλνει τις φωτογραφίες και τα βίντεο στην εξωτερική μνήμη.

Πρόσφατα πήρα ένα redmi note 2 και έβαλα την μνήμη στο δικό μου κινητό και την διάβαζε. Οπότε είπα ότι παίζει πρόβλημα με το κινητό και όχι την κάρτα (Τελικά αποδείχθηκε ότι η μνήμη είχε πρόβλημα, την έβαλα σε card reader και δε την διάβαζε ο υπολογιστής...Δυστυχώς δεν είχα το card reader όταν ξεκίνησα τα πειράματα με το κινητό, για να την δοκιμάσω)

Επ ευκαιρία είπα να βάλω την τελευταία armani που είχε βγάλει στο androidfilehost . Κατεβάζω το zip , το βάζω στην μνήμη του κινητού και βάζω να κάνει χειροκίνητα update γιατί δε το έβρισκε. Ξεκινάει και στο 98% πετάει fail.

Με τα πολλά, αφού προσπάθησα να flasharo άλλες Rom, μίλησα με το κατάστημα που το πήρα, μου έστειλαν την ίδια Rom που φορούσε το κινητό όταν το αγόρασα και δούλεψε. Προσπάθησα να περάσω κάποιες άλλες Rom (αφού είχα Rom που δουλεύει) αλλά τπτ.. Βέβαια με ανησύχησε το γεγονός, ότι κάθε φορά που flashar την Rom που δούλευε, το Miflash χρειαζόταν περισσότερο όλο και περισσότερο χρόνο, γι αυτό σταμάτησα τα πειράματα. Τώρα έχω μείνει με την πρώτη Rom και το κινητό δεν είναι Rooted.

Τι μπορεί να φταίει και δε δέχεται άλλες Rom. Να έκανα κάτι λάθος...Πριν λίγες μέρες έκανα στο δικό μου update με τον ίδιο τρόπο και δούλεψε μια χαρά... Και την πρώτη φορά στου πατέρα μου τέλος γενάρη το ίδιο έκανα και δούλεψε... Καμιά ιδέα;;;
    • Θα υπάρχει προφανώς κάποιο πρόβλημα στα Partitions μετά την αποτυχία στο Flash από την ROM του androidfilehost.

Ο μόνος τρόπος για να καθαρίσουν όλα, είναι να περαστεί μία FastBoot ROM με το mi-flash και μετά την Ελληνική.

Τα αρχεία της FastBoot και τις Ελληνικής είναι εδώ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…3-Xiaomi-Redmi-1S-Armani/
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H huluvuz έγραψε:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Μόλις μου φέρει ο πατέρας μου το κινητό θα το δοκιμάσω
      Και να εμπιστεύεσαι το ελληνικό φορουμ και τις ρομ του. Δεν υπάρχει καλύτερο και πιο αξιόπιστο. :thumbsup:
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Ο/H huluvuz έγραψε:

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Μόλις μου φέρει ο πατέρας μου το κινητό θα το δοκιμάσω
      Και να εμπιστεύεσαι το ελληνικό φορουμ και τις ρομ του. Δεν υπάρχει καλύτερο και πιο αξιόπιστο. :thumbsup:
      Δεν είναι θέμα έλλειψης εμπιστοσύνης, δεν ήξερα καν ότι υπήρχε το φόρουμ :P

Αν δεν είχα πρόβλημα να αρχίσω να ψάχνω λύσεις δεν θα το έβρισκα
    • Για σιγουριά μην κατέβασα λάθος Roms

το κινητό φοράει τον msm8228 και οταν μπαίνω στο πληροφορίες για το κινητό, λέει μοντέλο HM 1SW ...Από Vicmall το πήρα και έλεγε original (το τσέκαρα σε με το 20ψηφιο αριθμό που έχει στην συσκευασία) xiaomi hongmi 1s redrice 1s snapdragon msm8228... Δε μπορούσαν να γράψουν απλά redmi 1s...

Κατέβασα αυτές που μου λίνκαρε το παλικάρι παραπάνω

fastboot armani_images_5.9.1_20150826.0000.7_4.4_cn_b1ed9056e3.tgz

Ελληνική Rom xiaomi-miui-hellas-4.4.4_armani_GTV-5.10.22.zip

Και προχωράω με βάση αυτόν τον οδηγό

Για να σβήσω την βλακεία Rom της Vickmall και να βάλω τελευταία ελληνική

και ο θεός βοηθός :P
    • Μόλις το έκανα.... Αν πω οτι κρατούσα σε όλη την διαδικασία την αναπνοή μου δε θα είναι υπερβολή :P

Android Ver 4.4.4 KTU84P
      MIUI Ver 7!!!! GTV 5.10.22 Beta

Thanks guyz!!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H huluvuz έγραψε:

Μόλις το έκανα.... Αν πω οτι κρατούσα σε όλη την διαδικασία την αναπνοή μου δε θα είναι υπερβολή :P

Android Ver 4.4.4 KTU84P
      MIUI Ver 7!!!! GTV 5.10.22 Beta

Thanks guyz!!!!
      Χαχαχα! Μπράβο σου βρε!!!
      :hail:
    • Ναι είμαι θεός :PPP

Αν δεν ήταν τα παλικάρια που μου έδωσαν οδηγίες, ακόμα με την Rom από το VIckmall θα ήμουν!!! oh the terror!!!!!
      Τώρα πρέπει να ψάξω να βρω τι παίζει με την καινούργια Rom... Ρυθμίσεις κλπ κλπ ...Έχω κάνει τον πατέρα μου beta tester :P

ααα απορία ... έχει κάτι apps όπως ,number fixer, MiFιt, εξυπνο σπίτι, KuaPain,Mikey ... Για κάποιες βρήκα τι είναι αλλά για την Kuapain δεν βρηκα κάτι... Και δε πατάω κιόλας να ανοίξει...
    • Ο/H huluvuz έγραψε:

Ναι είμαι θεός :PPP

Αν δεν ήταν τα παλικάρια που μου έδωσαν οδηγίες, ακόμα με την Rom από το VIckmall θα ήμουν!!! oh the terror!!!!!
      Τώρα πρέπει να ψάξω να βρω τι παίζει με την καινούργια Rom... Ρυθμίσεις κλπ κλπ ...Έχω κάνει τον πατέρα μου beta tester :P

ααα απορία ... έχει κάτι apps όπως ,number fixer, MiFιt, εξυπνο σπίτι, KuaPain,Mikey ... Για κάποιες βρήκα τι είναι αλλά για την Kuapain δεν βρηκα κάτι... Και δε πατάω κιόλας να ανοίξει...

Φτιάξε ένα φάκελο ("Mi-Tools"?) κάπου στην επιφάνεια εργασίας και φύλαξε εκεί μέσα όλες αυτές τις εφαρμογές... Κάποια στιγμή θα σου χρειαστούν. Πιάνουν ελάχιστο χώρο και καθόλου μνήμη όταν δεν τρέχουν. Αν δεν ξέρεις πως να φτιάξεις φάκελο, δες αυτό το βίντεο.
      Όσο για το Kuapain, εγώ το έχω πετάξει... αλλά πρόσεχε μην το πατήσεις και ανοίξει... θα ΕΚΡΑΓΕΙ το κινητό σου! Χαχαχαχα! Βρε... γιατί δεν το πατάς??? Τι φοβάσαι? Εφαρμογή είναι... δεν θα πάθεις κάτι εάν θέλεις από περιέργεια να το ανοίξεις και να δεις τι είναι...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H huluvuz έγραψε:

Ναι είμαι θεός :PPP

Φτιάξε ένα φάκελο ("Mi-Tools"?) κάπου στην επιφάνεια εργασίας και φύλαξε εκεί μέσα όλες αυτές τις εφαρμογές... Κάποια στιγμή θα σου χρειαστούν. Πιάνουν ελάχιστο χώρο και καθόλου μνήμη όταν δεν τρέχουν. Αν δεν ξέρεις πως να φτιάξεις φάκελο, δες αυτό το βίντεο.
      Όσο για το Kuapain, εγώ το έχω πετάξει... αλλά πρόσεχε μην το πατήσεις και ανοίξει... θα ΕΚΡΑΓΕΙ το κινητό σου! Χαχαχαχα! Βρε... γιατί δεν το πατάς??? Τι φοβάσαι? Εφαρμογή είναι... δεν θα πάθεις κάτι εάν θέλεις από περιέργεια να το ανοίξεις και να δεις τι είναι...
      Του διαόλου πράματαααααααα...Για να τις έχετε μέσα υπάρχει λόγος, αλλά είμαι πάντα επιφυλακτικός με πράγματα που δε βρίσκω πληροφορίες... Ναι όπως κατάλαβες i am the adventurous type guy :PPP

οοοοο με το βίντεο που λίνκαρες μου έλυσες 2-3 απορίες μαζεμένες!!!! <3