Ξαναέκανα καθαρή εγκατάσταση, me full wipe.. γιατι και εμένα μου φαίνεται περιεργο να ειναι θεμα hardware.. Θα ενημερώσω για το τι έγινε
Ευχαριστω για το χρόνο σας
Ξαναέκανα καθαρή εγκατάσταση, me full wipe.. γιατι και εμένα μου φαίνεται περιεργο να ειναι θεμα hardware.. Θα ενημερώσω για το τι έγινε
Ευχαριστω για το χρόνο σας
Έτσι από περιέργεια, τι ακριβώς έσβησες με το full wipe και με ποιό recovery?
Λοιπον μπηκα με το Bootloader του TWRP και εκανα μεχριο και format internal storage.. μετα παλι wipe klp (αν και δεν υπηρχε λογος.. τσαμπα ειναι .. εγω το κανα και παλι..) και μετα εστησα την 5.10.29.. Το χρησιμοποιω κανονικα ετσι.. με το bluetooth.. Δεν εχω διαπιστωσει καποιο θεμα ακομα..
Λοιπον μπηκα με το Bootloader του TWRP και εκανα μεχριο και format internal storage.. μετα παλι wipe klp (αν και δεν υπηρχε λογος.. τσαμπα ειναι .. εγω το κανα και παλι..) και μετα εστησα την 5.10.29.. Το χρησιμοποιω κανονικα ετσι.. με το bluetooth.. Δεν εχω διαπιστωσει καποιο θεμα ακομα..
οποτε αναμένω κανα δυο μερες ακομα..
(εκανα κατι λαθος ?? )
Όχι δεν έκανες κάτι λάθος. Ο λόγος που σε ρώτησα ήταν να διαπιστώσω εάν έκανες format την παλιά rom ή όχι. Κάτσε να δούμε εάν θα έχεις πάλι πρόβλημα και το ξανασκεφτόμαστε... Ελπίζω πάντως να λυθεί το θέμα σου... Αν δεν σου παρουσιάσει πάλι πρόβλημα τις επόμενες 1-2 μέρες ξανασύνδεσε το bluetooth και παρακολουθήσέ το πάλι να δούμε... Αν το κάνει πάλι (με το bluetooth) τουλάχιστον θα ξέρουμε τι φταίει...
2 ημερες μετα.. με bluetooth συνδεδεμενο..εξ αρχης, κανενα προβλημα.. Οποτε καταληγω στο συμπερασμα.. οτι καποιο απομειναρι της κινεζικης Rom προκαλουσε το προβλημα..
και με το format internal storage..και τα wipe λυθηκε...
Ευχαριστω ολους σας για το χρονο που διαθεσατε...