Διαφήμιση

MIUI com ή eu?

• MIUI com ή eu?

Να ρωτησω παιδια....Υπαρχει η MUIU Rom η κινεζικη ή global και η EU?

Eχω περασει στο κινητο μου απο το xiaomi.eu rom και βλεπω στο en.xiomi.com πως η global ειναι περισσοτερα MB..Τι διαφορες υπαρχουν ξερει κανεις? ή ειναι ιδιες?
    • εγω προσωπικά βάζω την GTV δηλαδή την ελληνική... Δεν με απασχολούν οι υπόλοιπες έκδοσης διότι φέρνουν και πρόβληματα μερικές φορές!!!
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Η κάθε ρομ περιλαμβάνει μέσα περισσότερες ή λιγότερες εφαρμογές. Η δικιά μας είναι χωρίς τις κινέζικες, αλλά έχει τις εξελληνισμένες mikey, miwifi,smart home,mifit. Μην σε αγχώνουν τα ΜΒ, η δικιά μας είναι πολύ καλύτερη (γιατί να το κρύψουμε άλλωστε.... :thumbsup: )!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H georgezaf έγραψε:

Eχω περασει στο κινητο μου απο το xiaomi.eu rom και βλεπω στο en.xiomi.com πως η global ειναι περισσοτερα MB..Τι διαφορες υπαρχουν ξερει κανεις? ή ειναι ιδιες?
      Ενας λόγος είναι οι περισσότερες γλώσσες που έχει η global..
    • Φίλε, τα πράγματα είναι πιο απλά απ'όσο δείχνουν τα MBs των rom.
      Η κάθε rom είναι φτιαγμένη έτσι που, εκτός από τα βασικά ΚΟΙΝΑ που έχουν όλες τους και αφορούν τη Miui, σαν λειτουργικό, οι υπόλοιπες διαφορές έχουν να κάνουν με το κοινό το οποίο απευθύνονται... Σαφώς σε "specs" είναι μακράν η καλύτερη απ'όλες η κινέζικη rom, αλλά δυστυχώς απευθύνεται μόνο στους Κινέζους, τα κινέζικα δίκτυα και την κινέζικη αγορά... Δεν είναι μόνο η γλώσσα εδώ που κάνει τη διαφορά, αλλά και οι online υπηρεσίες που προσφέρει και εκτός από αυτές που γνωρίζουμε εμείς, υπάρχουν πολλές περισσότερες, όπως επίσης (πάμπολα) παιχνίδια, πάμπολες έξτρα εφαρμογές κ.λ.π. Δυστυχώς όλα στα κινέζικα και όλα για τους κινέζους!
      Από εκεί και μετά υπάρχει η Global, που υποτίθεται ότι απευθύνεται σε όλους τους υπόλοιπους (αλλά με αρκετά προβλήματα, αφού το πολυπολιτισμικό κοινό το οποίο απευθύνεται δεν είναι αμιγές), αλλά εμείς εδώ, στην Ελλάδα έχουμε ελληνικοποιήσει την GTV rom τόσο, όσο καμία άλλη ρομ (global, .eu, κ.λ.π.) δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα...
      Όσο ΑΧΡΗΣΤΗ μπορεί να είναι μια GTV rom για ένα Κινέζο, άλλο τόσο ΑΧΡΗΣΤΗ είναι και μια κινέζικη για έναν Έλληνα (και επαναλαμβάνω ότι δεν είναι μόνο η γλώσσα που κάνει τη διαφορά στη ποιότητα, αλλά και στα MBs, όπως σωστά επισημαίνουν στα παιδιά από πάνω...).
      Ένας κύριος και πολύ ΒΑΣΙΚΟΣ λόγος που πολλοί χρήστες έχουν προβλήματα με τα κινητά Xiaomi με το που τα αγοράζουν, είναι επειδή φοράνε κινέζικες roms (και μάλιστα πολλές από αυτές "πειραγμένες" από τους εμπόρους) και νομίζουν ότι φοράνε "εργοστασιακή" ή "γνήσια" rom... αλλά δεν συνειδητοποιούν ότι οι roms αυτές δεν είναι φτιαγμένες για το Ελληνικό κοινό...