Διαφήμιση

Και άλλες roms για redmi note 2

• δοκιμασε κανεις την cm12.1;
      θελω χελπ, στο πως να την περασω με το twrp.
      δοκιμασα χτες, κατι εκανα λαθος και εσβησα τα παντα απ το τηλεφωνο.
      επειτα αφου περαστηκε ξανα η ελληνικη ντεβ(μονη της???) πηγα να κανω Install το zip της cm αλλα εβγαζε fail
    • Ο/H mol έγραψε:

δοκιμασε κανεις την cm12.1;
      θελω χελπ, στο πως να την περασω με το twrp.
      δοκιμασα χτες, κατι εκανα λαθος και εσβησα τα παντα απ το τηλεφωνο.
      επειτα αφου περαστηκε ξανα η ελληνικη ντεβ(μονη της???) πηγα να κανω Install το zip της cm αλλα εβγαζε fail
      Εγώ πηγαινοέρχομαι δοκίμασα διάφορες τώρα δοκίμασα την cm12.1 που είναι στο xda, στο thread original development του redmi note 2 και νομίζω παρά τα bugs είναι η καλύτερη από όλες τις custom.

Γράψε στο google open gapps και παρε τα x64 5.1.1 nano η pico gapps βάλτα σε external sd. Κατέβασε και τη rom στην ext sd. Superu δεν χρειάζεσαι, το root το ενεργοποιείς απο τα developer options κατεβάζεις και την supersu την εφαρμογή κάνεις εγκατάσταση και είσαι super.

Λοιπόν για την εγκατάσταση της rom αφου έχεις περάσει μες την ext sd τη ρομ και τα gapps πας στο twrp. Μέσα στον "κατάλογο" wipe έχει δυο επιλογές. Πας στη δεξιά και επιλέγεις να γίνουν wipe ολα εκτός απο την ext sd και το otg.( Μη με ρωτήσεις τι είναι τα fs options δεν ξέρω :P ) τελειώσεις με αυτά και μετα πάς στην αριστερή επιλογή και γράφεις <yes>. (Εξυπακούεται ότι κρατάς backup για ολα αυτά αλλα δέν πειράζει και γω το χω κάνει μια φορά και έχασα παρα πολλά αρχεία αλλά δεν ξαναέγινε κουράγιο φίλε μου.) Πας στον "κατάλογο" install pas stin ext sd κάνεις install τη ρομ και wipe caches μετά κάνεις Install ta gapps και παλι wipe caches. Reboot system και είσαι Κύριος!

Με εκτίμηση,
      Νίκος

Y.Γ αμα μπλέκεις με custom βάλε όλες τις εφαρμογές φωτογραφίες, βίντεο, ηχογραφήσεις, τραγούδια όλα στην sd γιατί παίζει πολυ clean install εφόσον οι rom είναι ακόμα unstable.Αν θές να αλλάξεις rom να μπορείς να βάλεις απευθείας rom με clean install και να μην σε νοιάζει γιατι θα εχεις τα αρχεία στην ext sd και μην ανησυχείς το restoring θα στο κάνει η google για τις εφαρμογές που έχεις απο τη δεύτερη φορά που θα βάλεις custom. Τα αρχεία σου θα είναι στην SD εσένα. Εσύ θα είσαι ΜΙΑ ΧΑΡΑ και θα χρειαστεί να κάνεις μονο τι διευθυνσιοδότηση των εφαρμογών όποιων χρειάζονται τελος πάντων ώστε να συνεχίζεις να σώζεις τα αρχεία σου στην ext sd.
    • Διαφήμιση
    • Τελεια!
      Ευχαριστω πολυ!
      Απ οτι βλεπω, με micro sd πρεπει να γινει η δουλεια...
      Ηθελα να την αποφυγω προς το παρων
    • Ο/H mol έγραψε:

Τελεια!
      Ευχαριστω πολυ!
      Απ οτι βλεπω, με micro sd πρεπει να γινει η δουλεια...
      Ηθελα να την αποφυγω προς το παρων
      Παρε μια απο eshop.gr σε προσφορά δεν είναι καθόλου ακριβές όταν είναι σε προσφορα, θα σου λύσει τα χέρια. Μπορείς και χωρίς sd αλλα πρέπει να μεταφέρεις στο pc αρχεία για να κάνεις clean αστα να πάνε βασικά υπάρχουν τρόποι αλλα ποιος ρισκάρει τώρα...:P.. οπότε τσιμπα μια 32ara sd μάρκα ότι να ναι και είσαι αρχηγός!
    • Εχω micro sd 32gb καβατζα, αλλα βαριεμαι να την βαλω. Αχαχαχα.
      Θα βαλω μια 8αρα ισα ισα για τα ζιπ ρων ρομ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk