Mi WiFi 3.1.4 GR (Πρόγραμμα διαχείρισης Xiaomi Mini Router)
- Application
- Xiaomi
-
-
Μολις παω να κανω αναβαθμιση απο την εφαρμογη μου γραφει οτι η εγκατασταση απετυχε
(εγω ενεργοποιημενη την ρυθμιση για αγνωστες πηγες και την εφαρμογη την κατεβασα απο εδω απο την πρωτη σελιδα )
τι αλλο να φταει και δεν μπορει να κανει εγκατασταση ? -
Κάνε απεγκατάσταση την παλιά και βάλε την νέα. Βεβαιώσου ότι έχει κατέβει πρώτα σωστάΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Μήπως έχεις ΜΜ; Έχει αναφερθεί ότι δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση σε αυτή την έκδοση του Android.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λάθος λάθος. Μπερδεύτηκα με το Mi key. Συγνώμη για το μπέρδεμα. -
Ο/H sakasa έγραψε:
Μήπως έχεις ΜΜ; Έχει αναφερθεί ότι δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση σε αυτή την έκδοση του Android.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λάθος λάθος. Μπερδεύτηκα με το Mi key. Συγνώμη για το μπέρδεμα.
Περιμένω την 7 σε κανένα μηνα για να δούμε! -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ανέβηκε η 3.1.1 ΕΝ έκδοση για τώρα.
Πως αλλάζουμε γλώσσα, από Κινέζικα (που τώρα εμφανίζει) σε Αγγλικά?
Ευχαριστώ -
Ο/H asot έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ευχαριστώ
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H asot έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Εκανα Clear cache @ app, Reboot κινητο και Router...
Υπάρχει "χειροκίνητη" επιλογη γλώσσας στο app?
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "Το πρόγραμμα όταν είσαι online δείχνει ελληνικά, offline κινέζικα."
Εννοείται οτι συνδέομαι στο Router και προσπαθώ να δω πως θα αλλάξω τις ρυθμίσεις
πχ βλέπω ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις που έχεις στην φωτό, στο ποστ #140, αλλα με κινέζικα...! -
Ο/H asot έγραψε:
3.1.1 βλέπω στο κινητό (Settings>Apps). Default English εχω στο κινητό επίσης. Dev firmware @ Router = 2.15.140
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς "Το πρόγραμμα όταν είσαι online δείχνει ελληνικά, offline κινέζικα."
Εννοείται οτι συνδέομαι στο Router και προσπαθώ να δω πως θα αλλάξω τις ρυθμίσεις
πχ βλέπω ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις που έχεις στην φωτό, στο ποστ #140, αλλα με κινέζικα...!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H asot έγραψε:
3.1.1 βλέπω στο κινητό (Settings>Apps). Default English εχω στο κινητό επίσης. Dev firmware @ Router = 2.15.140
πχ βλέπω ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις που έχεις στην φωτό, στο ποστ #140, αλλα με κινέζικα...!
ΑΝ δω οτι ζορίζομαι (θυμάμαι τα στοιχειώδη απ το εξελληνισμένο app), θα το βγάλω μέχρι νεωτέρας...
BTW παρέλαβα προ ημερών την νέα κάμερα - κύβος Xiaomi (1080) που πωλείται περίπου στα $30 και είναι εξαιρετική - μήπως υπάρχει νήμα ή πρέπει να ανοίξω?
Παρά την αναβάθμιση, δεν "κόλλωσε" που δουλευει Ευρώπη (μέχρι νεωτέρας...)
=============== Φεβ 3rd 2017, 3:51pm ===============
Ο/H derveni έγραψε:
Μην ανησυχείς, ο @maddoctor προσπαθεί (οσο του επιτρέπουν τα κινέζικά του!)
=============== Φεβ 5th 2017, 1:02pm ===============
Τυχαία βρήκα λύση:
Ανοίγοντας το Mi Home (play store version), στο Profile > Settings > Language (αν και έδειχνε Αγγλικά) είχε Default Κινεζικα
Αλλάζοντας το σε English και ανοίγοντας κατόπιν το Mi WiFi, ήταν πια σε Αγγλικά
Προφανώς, οι εφαρμογές της Xiaomi έχουν κάποια "διασύνδεση" και επηρεάζουν η μια την άλλη...! -
...εδω και μέρες προσπαθω να συνδεθώ με το router 3 μέσω των εφαρμογών που έχουμε στο forum Mi WiFi 3.1.1 ΕΝ, 2.3.62 όλο μου λέει ότι δεν γινετε η σύνδεση με τον λογαριασμό μου και όταν δοκιμάζω με άλλον λογαριασμό μου βγάζει τις παρακάτω εικόνες, είπα να εγκαταστήσω την κινέζικη εκδοση 3.0.1 και τελικά με αυτην μπήκα.Μήπως έχουν αλλάξει οι συνδέσεις απο την εταιρία ? Τι κάνουμε ξεκινάμε κινεζικα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες