Ο/H maddoctor έγραψε:
The app is translated in englishΟ/H so_ang έγραψε:
Wish U Translate to English ...![]()
. It might have 1-2 commands in chinese...
I mean new update version
Stable version stuck on 2.2.11

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H maddoctor έγραψε:
The app is translated in englishΟ/H so_ang έγραψε:
Wish U Translate to English ...![]()
. It might have 1-2 commands in chinese...
Η εφαρμογή κανονικά κυκλοφορεί μόνο στα κινέζικα, ενώ υπάρχουν όλες οι γλώσσες, επειδή είναι beta. Έτσι όταν είσαι online, την έχω φτιάξει να δείχνει ελληνικά, όταν είσαι offline, κινέζικα. Κοινώς, βγες, κλείσε την εφαρμογή τελείως και ξανατρέξτη.Ο/H komatoza έγραψε:
Maddoctor τελευταία η εφαρμογή μου γυρνάει στα κινέζικα και αναγκάζομαι να κάνω clear cache για να επανέλθει στα ελληνικά, ξέρεις μήπως γιατί?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από χθες-προχθες την έχω κατεβάσει, αλλά αναβαθμίστηκαν όλες οι εφαρμογές μαζί και δεν τις προλαβαίνω. Λογικά το βραδάκι θα την ετοιμάσω.Ο/H newworld έγραψε:
Βγήκε και η 2.3.53
Αυτό το παράθυρο το βλέπεις όταν ενημέρωσει με επιτυχία το firmware του router.Ο/H komatoza έγραψε:
Οκ ευχαριστώ, άλλη μια ερώτηση, κάποιες φορές μου βγάζει ένα παράθυρο και λέει κάτι στα κινέζικα και από κάτω γράφει στα ελληνικά "που θα είναι μια χαρά" και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πατήσω εκεί που λέει στα ελληνικά το κουμπί πίσω δεν κάνει τίποτα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
2.2.30!? We are at 2.3.53 here at the forum...!Ο/H so_ang έγραψε:
New update for Official English from Play Store