Όσο κατάλαβε ο πατέρας στη διαφήμιση, άλλο τόσο κατάλαβα και εγω τα "κινέζικα" του Χρήστου....Ο/H maddoctor έγραψε:
Καλά που την θυμήθηκες αυτή την διαφήμιση...ήταν κορυφή τότε! Κάνε αυτό που σου λέω....

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌσο κατάλαβε ο πατέρας στη διαφήμιση, άλλο τόσο κατάλαβα και εγω τα "κινέζικα" του Χρήστου....Ο/H maddoctor έγραψε:
Καλά που την θυμήθηκες αυτή την διαφήμιση...ήταν κορυφή τότε! Κάνε αυτό που σου λέω....
Το ping το κάνουμε για να δούμε εάν το μηχάνημα επικοινωνεί με τον εξω κόσμο. Εαν το received ηταν 0, σημαινει ότι στέλνεις, αλλα δεν λαμβάνεις, άρα δεν εχει internet. Τώρα εχεις. Δοκιμασε να σερφαρεις έτσι. Σημασια εψει να είναι η συνδεση οπως εγραψα πριν, αλλιώς δεν έχουμε κάνει τίποτα.Ο/H caeser έγραψε:
Η IP μου δεν είναι ΚΑΜΙΑ απο αυτές που φαίνονται στα sceenshots... Δεν θα έπρεπε να είναι?
Η σύνδεση είναι :Ο/H maddoctor έγραψε:
Η συνδεση ειναι pc -> xiaomi -> tg!? Εάν ναι, το pc εχει internet (το τεστ με την forthnet).
Μα, πως είμαι οκαυ? Αφού έχω Internet μέσω TG... Tο Xiaomi ...διακοσμητικό στοιχείο είναι σε αυτό το δίκτυο! Η εφαρμογή ΔΕΝ συνδέεται ΚΑΙ το κινητό που είναι επάνω στο Xiaomi συνδεδεμένο ΔΕΝ έχει Internet...Ο/H maddoctor έγραψε:
Άρα είσαι οκ πια!!!!![]()
Δοκίμασε τώρα το miwifi. Πρέπει να συνδεθείς κανονικά. Επίσης μετέφερε ολη την κίνηση των κινητών/υπολογιστών στο xiaomi. Πιο γρήγορη συνδεση εχεις στο 5G.