Διαφήμιση

[GTV-5.10.29/30] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι έτοιμη για λήψη !

• Ολοκληρώθηκε
  • ROM
  • Ο/H freekafe έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H freekafe έγραψε:

ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
    Φίλε @freekafe και εμείς ευχαριστούμε για το debugging. 'Άλλωστε ο σκοπός της developer rom είναι ακριβώς αυτός! Να την "φορέσουν" οι χρήστες, να την δοκιμάσουν και να πουν τις παρατηρήσεις τους (debugging δηλαδή). Όπως πιθανόν καταλαβαίνεις καμία αναβάθμιση δεν είναι ανούσια, με την έννοια ότι ακόμα και το "τίποτα νέο" είναι αποτέλεσμα debugging... Αν κάποιος χρήστης δεν τα μπορεί αυτά ή δεν του αρέσουν, απλά βάζει στο τηλέφωνό του την αντίστοιχη stable ρομ, και έχει αναβαθμίσεις (με ΟΥΣΙΑ) κάθε 3-4 μήνες... :D

Ο/H sso έγραψε:

Ο/H freekafe έγραψε:

ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
    Φίλε, αν δεν το έχεις δει, στην πρώτη σελίδα σε κάθε update υπάρχει το Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή και επομένως ο καθένας πριν μπει στην διαδικασία αναβάθμισης μπορεί να δει και να κρίνει αν θέλει και αν πρέπει να την κάνει. Τόσο απλά!!!

Φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε!Στις τελευταίες αναβαθμίσεις τουλάχιστον για το δικό μου τηλέφωνο γράφει ακριβώς τα ίδια στο Changelog. Αντε στην τελευταία προστέθηκε και το Προσθήκη της εφαρμογής XiaoYi (Camera).Τώρα αν εσύ μπορείς να καταλάβεις τι αλλαγές γίνανε πρέπει να είσαι μεγάλος γκουρού!!!!! Τόσο απλά!!
    Όντως γράφει τα ίδια στο changelog αλλά δε σου λέει αναλυτικά τι αλλαγές γίνονται στον κώδικα, οπότε διορθώνονται bug ή bugs που εσύ πιθανόν δε τα έχεις ανακαλύψει, αν εσύ πιστεύεις πως είναι ανούσια όπως είπε και ο φίλος @caeser μπορείς πολύ απλά να πας σε μια stable και όταν βγαίνει κάποιο update εσύ να βλέπεις τις αλλαγές και οπτικά. Οι developer εκδόσεις έχουν σκοπό να βρεθούν τα bug ώστε στην πορεία να βγει η stable. Αν εσένα δε σου αρέσει η εβδομαδιαία αναβάθμιση μπορείς απλά να μην την κάνεις και όχι να μειώνεις έτσι τις ώρες που κάποιοι 'σπαταλάνε' ώστε να έχουμε εμείς κάθε βδομάδα update. Το γράφω τελείως φιλικά :)
  • Hongmi note 4g LTE dual sim στις ρυθμίσεις με πετάει έξω και κάνει αναφορά προβλήματος δοκίμασα να την περάσω 3 φορές ίδιο πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό γιατί δεν έχω ρυθμίσεις αυτά με την Dev 29 ξαναγύρισα στην 22 ευχαριστώ και ελπίζω να διορθωθεί
  • Και σε εμενα (Mi4) ολα καλα.Μου εβγαλε κατα την εγκατασταση οτι οι αποθηκευση επαφων δεν λειτουργρει,αλλα οκ.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H vabene73 έγραψε:

Hongmi note 4g LTE dual sim στις ρυθμίσεις με πετάει έξω και κάνει αναφορά προβλήματος δοκίμασα να την περάσω 3 φορές ίδιο πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό γιατί δεν έχω ρυθμίσεις αυτά με την Dev 29 ξαναγύρισα στην 22 ευχαριστώ και ελπίζω να διορθωθεί
    Στις πρόσθετες ρυθμίσεις ?
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :

Βγήκε FIX για το πρόβλημα του FC στις πρόσθετες ρυθμίσεις στην συσκευή RedMi Note 4G Dual Sim...

Όσοι έχετε την 5.10.29 ROM με το πρόβλημα, απλά περνάτε από επάνω το παρακάτω fix από το Recovery (μετονομασία σε update.zip αν έχετε το Mi-Recovery).

Έχει γίνει απόκρυψη περιεχομένου. Για να συνδεθείτε/εγγραφείτε, κάντε κλικ εδώ.

Για τους υπόλοιπους, η ROM έχει διορθωθεί και μπορείτε να την κατεβάσετε από τον ίδιο σύνδεσμο στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.

• Παιδια,αυτη η εφαρμογη η καινουργια με την καμερα τι ακριβως κανει;Ανοιξα λιγο αλλα δεν......
  • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Ο/H freekafe έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H freekafe έγραψε:

Φίλε @freekafe και εμείς ευχαριστούμε για το debugging. 'Άλλωστε ο σκοπός της developer rom είναι ακριβώς αυτός! Να την "φορέσουν" οι χρήστες, να την δοκιμάσουν και να πουν τις παρατηρήσεις τους (debugging δηλαδή). Όπως πιθανόν καταλαβαίνεις καμία αναβάθμιση δεν είναι ανούσια, με την έννοια ότι ακόμα και το "τίποτα νέο" είναι αποτέλεσμα debugging... Αν κάποιος χρήστης δεν τα μπορεί αυτά ή δεν του αρέσουν, απλά βάζει στο τηλέφωνό του την αντίστοιχη stable ρομ, και έχει αναβαθμίσεις (με ΟΥΣΙΑ) κάθε 3-4 μήνες... :D

Ο/H sso έγραψε:

Ο/H freekafe έγραψε:

Φίλε, αν δεν το έχεις δει, στην πρώτη σελίδα σε κάθε update υπάρχει το Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή και επομένως ο καθένας πριν μπει στην διαδικασία αναβάθμισης μπορεί να δει και να κρίνει αν θέλει και αν πρέπει να την κάνει. Τόσο απλά!!!
    Φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε!Στις τελευταίες αναβαθμίσεις τουλάχιστον για το δικό μου τηλέφωνο γράφει ακριβώς τα ίδια στο Changelog. Αντε στην τελευταία προστέθηκε και το Προσθήκη της εφαρμογής XiaoYi (Camera).Τώρα αν εσύ μπορείς να καταλάβεις τι αλλαγές γίνανε πρέπει να είσαι μεγάλος γκουρού!!!!! Τόσο απλά!!
    Όντως γράφει τα ίδια στο changelog αλλά δε σου λέει αναλυτικά τι αλλαγές γίνονται στον κώδικα, οπότε διορθώνονται bug ή bugs που εσύ πιθανόν δε τα έχεις ανακαλύψει, αν εσύ πιστεύεις πως είναι ανούσια όπως είπε και ο φίλος @caeser μπορείς πολύ απλά να πας σε μια stable και όταν βγαίνει κάποιο update εσύ να βλέπεις τις αλλαγές και οπτικά. Οι developer εκδόσεις έχουν σκοπό να βρεθούν τα bug ώστε στην πορεία να βγει η stable. Αν εσένα δε σου αρέσει η εβδομαδιαία αναβάθμιση μπορείς απλά να μην την κάνεις και όχι να μειώνεις έτσι τις ώρες που κάποιοι 'σπαταλάνε' ώστε να έχουμε εμείς κάθε βδομάδα update. Το γράφω τελείως φιλικά :)
    Λοιπόν για να κλείσουμε εδώ το θέμα γιατί γίνεται κουραστικό δεν μείωσα κανέναν ίσα ίσα που ευχαριστησα τα παιδιά που ασχολούνται στην αρχή αυτού που έγραψα για την συγκεκριμένη rom. Αν δεν μου άρεσε να βάζω developer δεν θα καθόμουν εδώ να τις σχολιάζω.Και τέλος αν φταίει κάποιος γι αυτή την rom που εγώ θεωρώ ανούσια είναι οι Κινέζοι φίλοι μας.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H freekafe έγραψε:

Λοιπόν για να κλείσουμε εδώ το θέμα γιατί γίνεται κουραστικό δεν μείωσα κανέναν ίσα ίσα που ευχαριστησα τα παιδιά που ασχολούνται στην αρχή αυτού που έγραψα για την συγκεκριμένη rom. Αν δεν μου άρεσε να βάζω developer δεν θα καθόμουν εδώ να τις σχολιάζω.Και τέλος αν φταίει κάποιος γι αυτή την rom που εγώ θεωρώ ανούσια είναι οι Κινέζοι φίλοι μας.
    Case closed....

Δεν χρειάζεται να συνεχίζουμε σε κάτι που δεν έχει ουσία.....
    Ας μην τραβιώμαστε από τις λέξεις...

Το θέμα έκλεισε..... :lol:

• Γεια σας, εχω κανα μηνα να κανω ενημερωση στο κινητο μου και θα ηθελα να σας ρωτησω αν τωρα που καταργηθηκε το recovery την νεα ενημερωση να την κανω κανονικα απο το update? Ή θα χω προβλημα?
  • ερωτηση........αφού έγινε ανάκληση σε όλες τις συσκευές από αύριο περιμένουμε ανανέωση στις ρομ?????
    Σε μένα που λειτουργεί καλά τι κάνω δηλαδή?????

" Γεωπόνος”

• Ο/H giannisag έγραψε:

ερωτηση........αφού έγινε ανάκληση σε όλες τις συσκευές από αύριο περιμένουμε ανανέωση στις ρομ?????
    Σε μένα που λειτουργεί καλά τι κάνω δηλαδή????
    Μάλλον δεν ξέρεις τον χρυσό κανόνα??!! :P Αφου δουλεύει .... δεν το πειράζεις..
  • Διαφήμιση
  • Και πως θα σας κάνω την τιμή στην δουλειά που κάνετε κάθε εβδομάδα?????
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ.........Ή ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ(τονίζω την φράση μου με τα κεφάλαια,δεν φωνάζω)

" Γεωπόνος”