Όντως γράφει τα ίδια στο changelog αλλά δε σου λέει αναλυτικά τι αλλαγές γίνονται στον κώδικα, οπότε διορθώνονται bug ή bugs που εσύ πιθανόν δε τα έχεις ανακαλύψει, αν εσύ πιστεύεις πως είναι ανούσια όπως είπε και ο φίλος @caeser μπορείς πολύ απλά να πας σε μια stable και όταν βγαίνει κάποιο update εσύ να βλέπεις τις αλλαγές και οπτικά. Οι developer εκδόσεις έχουν σκοπό να βρεθούν τα bug ώστε στην πορεία να βγει η stable. Αν εσένα δε σου αρέσει η εβδομαδιαία αναβάθμιση μπορείς απλά να μην την κάνεις και όχι να μειώνεις έτσι τις ώρες που κάποιοι 'σπαταλάνε' ώστε να έχουμε εμείς κάθε βδομάδα update. Το γράφω τελείως φιλικάΟ/H freekafe έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Φίλε @freekafe και εμείς ευχαριστούμε για το debugging. 'Άλλωστε ο σκοπός της developer rom είναι ακριβώς αυτός! Να την "φορέσουν" οι χρήστες, να την δοκιμάσουν και να πουν τις παρατηρήσεις τους (debugging δηλαδή). Όπως πιθανόν καταλαβαίνεις καμία αναβάθμιση δεν είναι ανούσια, με την έννοια ότι ακόμα και το "τίποτα νέο" είναι αποτέλεσμα debugging... Αν κάποιος χρήστης δεν τα μπορεί αυτά ή δεν του αρέσουν, απλά βάζει στο τηλέφωνό του την αντίστοιχη stable ρομ, και έχει αναβαθμίσεις (με ΟΥΣΙΑ) κάθε 3-4 μήνες...Ο/H freekafe έγραψε:
ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.
![]()
Φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε!Στις τελευταίες αναβαθμίσεις τουλάχιστον για το δικό μου τηλέφωνο γράφει ακριβώς τα ίδια στο Changelog. Αντε στην τελευταία προστέθηκε και το Προσθήκη της εφαρμογής XiaoYi (Camera).Τώρα αν εσύ μπορείς να καταλάβεις τι αλλαγές γίνανε πρέπει να είσαι μεγάλος γκουρού!!!!! Τόσο απλά!!Ο/H sso έγραψε:
Φίλε, αν δεν το έχεις δει, στην πρώτη σελίδα σε κάθε update υπάρχει το Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή και επομένως ο καθένας πριν μπει στην διαδικασία αναβάθμισης μπορεί να δει και να κρίνει αν θέλει και αν πρέπει να την κάνει. Τόσο απλά!!!Ο/H freekafe έγραψε:
ΠΑΙΔΙΆ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ!ΌΛΑ ΟΚ ΣΤΟ REDMI 2 2GB. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΚΑΜΊΑ ΒΕΛΤΊΩΣΗ Η ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΤΑ ΊΔΙΑ ΧΆΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΆ ΤΑ ΊΔΙΑ!!ΑΝΟΎΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.