XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
@spideman3
Γιώργο από αυτονομία τι λέει;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Έως τώρα έπιασα τις 9 ώρες. Χωρίς πρόβλημα και έχει καλή εμβέλεια στο δωμάτιο το κινητό εγώ στο μπαλκόνι και άκουγα μουσική.
-
Σωραίος.
Οτιδήποτε πάνω από 6 ώρες μου κάνει την δουλειά μου.
=============== Σεπ 9th 2017, 1:00pm ===============
Πήραμε και τον ρούτερ. Να δώ τι θα τον κάνω. Μάλλον τα τον χρησιμοποιήσω σε κανά δίμηνο όταν αναβαθμιστώ σε 100mbs.
Προς το παρόν, τον χρησιμοποιώ σαν repeater. Ξέρω, χαραμίζεται αλλά τι να κάνουμε..
α, να και φωτογραφία από την τρομερή τεκμηρίωση του επίσημου διανομέα. Ούτε κάν μπήκα στον κόπο να διαβάσω την εγγύηση.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Παρέλαβα και Xiaomi Backpack 26L , τρομερή ποιότητα και κατασκευή!!! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Εδώ και το Review που της έκανα, σε όσους δεν αρέσουν τα Αγγλικά μου ,απλά ζηλεύουν την τέλεια προφορά μου, ή απλά κάντε mute!!!
-
Φίλε μου σε πόσο καιρό σου ήρθε και τι πλήρωσες σε τελωνεία κτλ;
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Φίλε μου σε πόσο καιρό σου ήρθε και τι πλήρωσες σε τελωνεία κτλ;
-
Με γεια Sam,καλοδούλευτη! Την είχα δει από κοντά στο μαγαζί Mi store στo Μαρούσι. Αν θυμάμαι καλά την είχαν 45 ευρώ. Καλή είναι, όταν θα χρειαστεί αντικατάσταση αυτή που χρησιμοποιώ, θα ψωνίσω, φυσικά online, και εγώ.
-
Ο/H Sam έγραψε:
@spideman3 Χμμμ ισως να ξεσυγχρονιζεται το κινητό καθως είδα οτι το αναγνωρίζει ως 2 διαφορετικά στοιχεία bluetooth ( ως audio reciever και ως απλή bluetooth συσκευή με ενα κωδικό όνομα) δοκίμασε άλλο κινητό να δεις αν στο ξανακάνει!
@zt654 χαχαχα το νόημα το κατάλαβες όμως, αυτό έχει σημασία!!!
-
Εδώ και μια φοβερή & ιδιαίτερη βασούλα για το Amazfit (Δυστυχώς μόνο για Φόρτιση, όχι Sync)!!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες