XiaomiΜΑΝΙΑ
-
-
Παρουσιάστηκαν 2 πολύ ωραίες συσκευές της Xiaomi
home.mi.com/shop/detail?gid=173
home.mi.com/shop/detail?gid=175Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Η πρώτη μοιάζει με σύγχρονο πιεσόμετρο, κτύπους καρδίας κτλ...
Η 2η ιδέα δεν έχω
Επίσης τι έχουν πάνω (δυνατότητες) και αν έχουν αγγλικά ή έστω ελληνικά -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Η πρώτη μοιάζει με σύγχρονο πιεσόμετρο, κτύπους καρδίας κτλ...
Η 2η ιδέα δεν έχω
Επίσης τι έχουν πάνω (δυνατότητες) και αν έχουν αγγλικά ή έστω ελληνικά
Το άλλο είναι φορτιστής αυτοκινήτου και ear bluetooth το πάνω μέρος.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Google Translate:
COOWOO Bluetooth ακουστικό
ακουστικό φορτιστή αυτοκινήτου combo, η βιώσιμη κατανάλωση, η αυτόματη απάντηση, ποιότητα HD -
Ο/H ikomninos έγραψε:
Google Translate:
ακουστικό φορτιστή αυτοκινήτου combo, η βιώσιμη κατανάλωση, η αυτόματη απάντηση, ποιότητα HD
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H ikomninos έγραψε:
Google Translate:
ακουστικό φορτιστή αυτοκινήτου combo, η βιώσιμη κατανάλωση, η αυτόματη απάντηση, ποιότητα HD
Προϋποθέτει οτι δεν έχεις κάποιο άλλο bluetooth -
Μου ήρθε σήμερα και το τελευταίο μου απόκτημα από την Xiaomi, το Xiaomi Square Box BT4.0+EDR Speaker 2.4GHZ-2.48HZ Mini Portable Stereo Wireless Music Player Handsfree από το Geekbuying. Παρουσίαση δεν προλαβαίνω να φτιάξω τώρα, έφτιαξα όμως πιο πριν ένα βιντεάκι που δείχνει την απόδοση του ηχείου που πραγματικά είναι φοβερή!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Μόλις παραγγέλθηκαν από το Coolicool άλλα 3 xiaomi gadgets....
Xiaomi Yeelight 16 Million Night Light Bed ( την κοιτούσα καιρό τώρα, οπότε βρήκα ευκαιρία και την χτύπησα)
XIAOMI MI Band 1S (για δώρο)
0.3mm Premium Tempered Glass Screen Protector Film For Xiaomi Mi3 (μετά από δύο χρόνια αγοράς και ένα χρόνο περιστασιακά στα χέρια του μικρού το nilkin ράγισε, οπότε πάμε για αλλαγή)
Περιμένω να δω πως δουλεύει η λάμπα με το miband <->mifit <-> mi smart homeΠαθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Και άλλα Xiaomi gadgets που άλλα μου λείπανε, άλλα θα τα δώσω....
Παραγγελία έγινε από το Geekbuying (αφού η προηγούμενη πήγε μια χαρά, είπα να το συνεχίσω)
1. Original Xiaomi Mi WiFi 3 Xiaomi Router 3 Smart Mini WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM Support iOS Android APP - White (παράγγειλα το νέο wifi router να δω τι λέει. Στην παρουσίαση στο φόρουμ από τον @mitch002 φαίνεται να είναι πολύ δυνατό ρούτερ )
2. Original XIAOMI MI Bluetooth Headset Wireless BT4.1 Stereo Earphone for iPhone Galaxy Mobile Phones - White (το είδα από κοντά που το έχει ο @caeser και μου άρεσε....)
3. Original XIAOMI 10000mAh Power Bank Portable Charger Battery For XIAOMI/iPhone/Galaxy Smartphones - Gold (Γιατί το LG Flex 2 της γυναίκας μου η μπαταρία δεν κρατάει ούτε 8ωρο)
4. Original Xiaomi Roidmi Bluetooth Car Charger Adapter BT Car Player 2.1A Fast Charge - White (γιατί επιβάλετε ένας σωστός φορτιστής στο αμάξι)Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Ο/H maddoctor έγραψε:
4. Original Xiaomi Roidmi Bluetooth Car Charger Adapter BT Car Player 2.1A Fast Charge - White (γιατί επιβάλετε ένας σωστός φορτιστής στο αμάξι
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες