Μπράβο σας !!!
Θα χαρούμε να δούμε τα Review SAM, και προσοχή με τα Reference στα e-shops...
Θα χαρούμε να δούμε τα Review SAM, και προσοχή με τα Reference στα e-shops...

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑγόρασα ένα για το βαφτιστικό μου (όχι xiaomi απλά να σου πω την εμπειρία μου που είδα)Ο/H pit13 έγραψε:
@Sam περιμένω κι εγώ το review σου για το vr. Μπορείς να παίξεις και παιχνίδια ή μόνο να δείς βίντεο; Αυτή την απορία έχω
Άποψη μου είναι ή σου κάνει ή δε σου κάνειΟ/H pit13 έγραψε:
σ 'ευχαριστώ για την απάντηση. Πιστεύω θα το πάρω και θα το βαρεθώ πολύ γρήγπρα. Γι 'αυτό δεν το έχω αγοράσει ακόμα. περιμένω εντυπώσεις πάντως.
Μπορείς να παίξεις και παιχνίδια και βίντεο και όλα, χωρίς τη χρήση remote!Ο/H pit13 έγραψε:
@Sam περιμένω κι εγώ το review σου για το vr. Μπορείς να παίξεις και παιχνίδια ή μόνο να δείς βίντεο; Αυτή την απορία έχω
Σόρρυ, λάθος μου.Ο/H Sam έγραψε:
Να σαι κάλα @Sakoumidis , δεν την έχω τη δεύτερη, ο γιατρός την έχει κάνει Review ! Έχω την Bedside της xiaomi , αλλα είναι άλλη η φιλοσοφία της!
Να σου πω την αλήθεια παράγγειλα άλλη μια Xiaomi Eyecare ,να έχω τη μία στο γραφείο και την άλλη στο υπνοδωμάτιο!
Πάντως και αυτή η λάμπα είναι πολύ καλή. Έχει διάφορα modes ανάλογα την χρήση της. Την έχω στο γραφείο του μικρού, γιατί έχει και ειδικό Mode για τα παιδιά για να μην επηρεάζει τα μάτια τους. Για φωτάκι νυχτός πολύ καλή δουλειά κάνει η Bedside της xiaomi. Την έχω προγραμματίσει και ανάβει αυτόματα κάθε βράδυ και κλείνει το πρωί.Ο/H Sakoumidis έγραψε:
@Sam Καταρχήν για άλλη μία φορά ευχαριστούμε για το unboxing και συγχαρητήρια ....
Μία ερώτηση κρίσεως ....
Επειδή είδα ότι έχεις και την Xiaomi Mijia Philips Eyecare Smart Lamp 2 αλλά και την Original Xiaomi Mi Smart LED Lamp Mijia, ποια από τις δύο προτιμάς
Ποια θα μου πρότεινες να αγοράσω;
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου ...