Πως θα βγάλετε μεγάλο Score στα μετροπρογράματα σαν το ANTUTU
- Οδηγός
-
-
Ο/H GAIOKTHMONAS έγραψε:
Έκανα και μία εκκαθάριση εφαρμογών σήμερα στο κινητό και σούταρα το antutu
Εγώ ούτε καν το anutu test δεν έκανα, αφού βλέπω ότι πάει σφαίρα. -
το πολύ antuntu τυφλώνει
-
-
παντως μην βαλετε τη συσκευή ζγκαταψυξ γιατι το πιθανοτερο ειναι να γινει ζημια
-
Edit by Miui_ArtKάποια μηνύματα που δημιούργησαν εντάσεις έχουν διαγραφεί, καθώς δεν βοηθάνε σε τίποτα την συζήτηση και το καλό κλήμα στην κοινότητα...
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Να έχετε φορτισμένη την μπαταρία τουλάχιστον στο 80%
Βάλτε την συσκευή σου σε Flight Mode.
Κλείστε GPS & Bluetooth
Βγάλτε και την SIM Card για να μην κάνει Paging ούτε για κλήση ανάγκης.
Βγάλτε την αργή SD Card ώστε να μετρήσει μόνο Throughput & I/O της εσωτερικής μνήμης
Βγάλτε όλες τις εφαρμογές από το Autostart.
Κλείστε την φωτεινότητα στο ελάχιστο (ίσα να φαίνονται τα γράμματα)
Κάντε Reboot να είναι έτοιμη.
Αφήστε την συσκευή σας για πολύ ώρα σε ένα όσο το δυνατόν ψυχρότερο μέρος.
Αφού παγώσει για τα καλά ώστε να την αισθάνεστε πολύ κρύα στα χέρια σας,
Βάλτε την σταθερή πάνω σε μία κρύα επιφάνεια
τρέξτε αμέσως το bench, και να την έχετε ακίνητη για να μην δουλεύουν ούτε τα γυροσκόπια.
Καλά Scores......
Μετά πάλι από απορία και για το καλό του πειράματος, χωρίς επανεκκίνηση και αφού έκανα ένα antutu ήδη, έκλεισα τα πάντα από το κουμπί κάτω αριστερά με τις 3 τελείες, έφυγα το flight mode, και ανέβασα την φωτεινότητα σχεδόν στο μαξ (όπως την έχω πάντα). Τραβάω ακόμη ένα antutu και το σκορ 68 100.
Νομίζω πως δεν επηρεάζουν τόσο όλα αυτά που λέμε... ίσα ίσα η φωτεινότητα μπορεί και να του δίνει σκορ. Δεν ξέρω... εμένα έτσι μου βγάζει. Ας το ελέγξει και κανείς άλλος το θέμα με άλλο κινητό. -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Όλα αυτά πλην την sim (βαριέμαι να τη βάζω και να τη βγάζω, σαν πείραμα το έκανα) και την sd card που δεν έχει το mi4c και χωρίς να το αφήσω πολύ ώρα σε ψυχρό μέρος έτρεξα το antutu και μου έγραψε 67 300 σκορ.Μετά πάλι από απορία και για το καλό του πειράματος, χωρίς επανεκκίνηση και αφού έκανα ένα antutu ήδη, έκλεισα τα πάντα από το κουμπί κάτω αριστερά με τις 3 τελείες, έφυγα το flight mode, και ανέβασα την φωτεινότητα σχεδόν στο μαξ (όπως την έχω πάντα). Τραβάω ακόμη ένα antutu και το σκορ 68 100.
Νομίζω πως δεν επηρεάζουν τόσο όλα αυτά που λέμε... ίσα ίσα η φωτεινότητα μπορεί και να του δίνει σκορ. Δεν ξέρω... εμένα έτσι μου βγάζει. Ας το ελέγξει και κανείς άλλος το θέμα με άλλο κινητό.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Quotes Resized ().
-
Μήπως χρειάζεται να το βάλουμε και στο αθόρυβο;; ή δεν έχει σημασία ο ήχος;;Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
εγω παλι πιστευω οτι καθε συσκευη με συναρτηση τις καθε ρομ θελει τα δικα του,οτι ρυθμισεις και εαν εκανα το δικο μου μονο αμεσως μετα απο restart εβγαζε το μεγαλυτερο σκορ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0