Θα μπορουσατε να μου προτεινετε σε ποια συσκευη να επεκταθω?? Ευχαριστω!!!
Προταση αγορας συσκευης
-
-
Τι είδους επέκταση εννοείς?
-
Σε καινουρια συσκευη xiaomi??
s3 QS -
Αν θέλεις να κάνεις τη δουλειά σου άνετα, χωρίς περιορισμούς και χωρίς να δώσεις πολλά - Redmi 2, 2gb/16gb έκδοση
Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά σου αρέσει το δοκιμασμένο και το κλασσικό τότε - Mi4
Αν είσαι advanced χρήστης, αλλά ταυτόχρονα είσαι περιπετειώδης και σου αρέσουν τα φρέσκα πράγματα τοτε - Mi4c εκδοση 3gb ram
Αν είσαι απο αυτούς που τους αρέσουν τα μεγάλα τότε - Redmi Note 2
Αν είσαι ΟΛΑ τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα τότε - Mi Note Pro -
Αψογη ενημερωση! Οι συσκευες ειναι σκυλια ετσι?? Απο μπαταρια τα mah ειναι πραγματικα?για advanced χρηστες κραταει τουλαχιστον ολη μερα?? Θα παραγγειλω απο gearbest!!εκτος αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο φερεγγυο καταστημα!!με τα 4g τι γινεται? Ειμαστε καλυμενοι σε ολα τα δικτυα??
-
Θετική απάντηση
Ο/H jonnieX έγραψε:
Αψογη ενημερωση! Οι συσκευες ειναι σκυλια ετσι?? Απο μπαταρια τα mah ειναι πραγματικα?για advanced χρηστες κραταει τουλαχιστον ολη μερα?? Θα παραγγειλω απο gearbest!!εκτος αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο φερεγγυο καταστημα!!με τα 4g τι γινεται? Ειμαστε καλυμενοι σε ολα τα δικτυα??
-Οι συσκευές είναι smartphones όχι σκυλιά χαχα just kidding.. Ναι γενικά είναι ανθεκτικές και με πολύ καλά υλικά κατασκευής. Απο τα 10 xiaomi pου έχουν περάσει απο τα χέρια μου (σε φίλους κτλ κτλ) μονο 1 έχει θέμα με το ηχείο του και δε μπορώ να το συνεφέρω (είναι το redmi 1s - απο τα παλιά μοντέλα).
-Για μπαταρία δεν γνωρίζω αν είναι πραγματικά. Γνωρίζω όμως πως πάει με τη χρήση.
Στο mi3 μου και σε mi4 φίλων μπορώ να σου πω πως βγάζει ΑΝΕΤΑ μια μέρα με 4-6 ώρες Screen On Time. Με δυνατή χρήση μιλάω. Για απλή χρήση (τηλέφωνα,ελάχιστο browsing) με 2 ώρες οθόνη βγάζεις άνετα 2 μέρες - στο mi4 βγάζεις και 3η μέρα με την ίδια χρήση.
-Για το 4G υπάρχει mini θεματάκι με την wind και την 800άρα συχνότητα που χρησιμοποιεί σε κάποιες περιοχές(οχι σε όλες). Δεν την υποστηρίζουν την 800αρα. Με Vodafone και Cosmote που χρησιμοποιούν ΚΥΡΙΩΣ τις 1800 και 2100 για το 4G είσαι καλυμμένος!
-Καλό το gearbest απλά συνήθως αργεί αρκετά. Εαν θέλεις μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ στο forum που υπάρχει thread με αξιολόγιση μαγαζιών απο αγορές των μελών και θα αντλησεις πολλές πληροφορίες για πολλά μαγαζιά!
Και γενικά καλό θα ήταν να ψαχτείς για καμια προσφορά! Πχ αυτή τη στιγμή το mi4 LTE στον "γλυκούλη" είναι στα 239USD που είναι τιμή φωτιά(δεν το έχω δει αλλού τόσο χαμηλά). Επίσης το Mi4C 3gb/32gb στο yeso στα 269USD που επίσης δεν έχω δει χαμηλότερη τιμή. Απλά αναφέρω 2 περιπτώσεις που έπεσαν στα μάτια μου για αυτές τις 2 συσκευές. Αμα ψαχτείς μπορείς να βρεις για αυτή που σε ενδιαφέρει.
Καλωσήρθες και καλό κόλλημα!!Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην MIUI_ART ()
Αιτία: Ολοκληρωμένη Απάντηση -
Νασαι καλα mi bro!!!!
s3 QS -
-
Ο/H jonnieX έγραψε:
Απορια:στο gearbest λεει hexacore 1.44 ενω στο honourbuy για παραδειγμα λεει hexacore 1.8 για το mi4c 3 gb!πρεπει να προσεξω κατι ως επιτουτου??
s3 QS
4 X Cortex A53 @ 1.44 Ghz
2 X Cortex A57 @ 1.82 Ghz
Προσωπικά αν και έχω πάρει πολλά πράγματα από Gearbest θα το απέφευγα. Σου βγάζει την παναγία και για την αποστολή και σε περίπτωση στραβής που χρειαστείς refund (ακόμα χειρότερα). Εγώ θα πήγαινα σε κάτι δοκιμασμένο όπως vickmall και γλυκούλη που παίρνουν τα παιδιά τώρα τελευταία.Βασίλης -
Ο/H Stinger έγραψε:
Εγώ θα πήγαινα σε κάτι δοκιμασμένο όπως vickmall και γλυκούλη που παίρνουν τα παιδιά τώρα τελευταία.
1.- Εγώ είχα παραγγείλει από Vickmail την 25/9/2015 - 01:52:33
2.- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 29/9/2015 14:19 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
3.- ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 6/10/2015 15:43 - ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
4.- ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 6/10/2015 22:57 ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ
5.- ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ 6/10/2015 23:43 ΤΡΙΠΟΛΗ Κ Δ
6.- ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ - ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 8/10/2015 09:07
Σημείωση από 1 Οκτωβρίου και για επτά ημέρες στην Κίνα λόγω Εθνικής Εορτής είναι όλα κλειστά.-Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
-
Καλημέρα φίλε μου.
Το mi4c είναι ανώτερη συσκευή όσον αφορά το soc που "φοράει". Για να καταλάβεις, τον SnapDragon 808 τον φοράει το Nexus 5X(500 Ευρώ) που βγήκε πριν λίγο καιρό και θεωρείται ναυαρχίδα(σε διαστάσεις των 5"). Βέβαια όλα αυτά με περίπου 250-260 ευρώ και αν το παραγγείλεις σήμερα θα το έχεις σε καμια 10-20 μέρες αν όλα πάνε καλά.
Το note 3 απο την άλλη βελτιώθηκε αρκετά(όπως φαίνεται) στην ποιότητα κατασκευής και η έκδοση με τα 32gb φαίνεται καλό deal. Αυτό στα 210 ευρώ περίπου και θα το έχεις τέλος δεκέμβρη-μη πω αρχές γενάρη- το νωρίτερο.
Είναι πολύ καλές συσκευές και οι 2. Η μία είναι 5, η άλλη 5.5. Το mi4c είναι περπατημένο(έστω και λίγους μήνες) ενώ το note 3 δεν εχει περπατήσει καθόλου οπότε είσαι αρκετά στα "άβατα" εαν είσαι απο τους πρώτους που θα το πάρεις.
Δύσκολη επιλογή, ελπίζω να σε βοήθησα λίγο αν και πιστεύω οτι σε μπέρδεψα περισσότερο χεχε!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0