Διαφήμιση

συγχρονισμός επαφων facebook

• συγχρονισμός επαφων facebook

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Θέλω να συγχρονίσω τις επαφές του facebook και να εμφανίζονται στις επαφές του τηλεφώνου μου για να τις συγχωνεύσω και τελικά σε μία μόνο επαφή στο τηλέφωνο να έχω όλες της πληροφορίες του ατόμου. Ενώ ο συγρονισμός στο Facebook είναι ενεργοποιημένος όταν πάω στις ρυθμίσεις των επαφών δεν βρίσκω καμμία επαφή facebook.Τι πρέπει να κάνω? Το τηλέφωνό μου είναι το Redmi note 4G. Ευχαριστώ.
    • Ο/H stamossparta έγραψε:

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Θέλω να συγχρονίσω τις επαφές του facebook και να εμφανίζονται στις επαφές του τηλεφώνου μου για να τις συγχωνεύσω και τελικά σε μία μόνο επαφή στο τηλέφωνο να έχω όλες της πληροφορίες του ατόμου. Ενώ ο συγρονισμός στο Facebook είναι ενεργοποιημένος όταν πάω στις ρυθμίσεις των επαφών δεν βρίσκω καμμία επαφή facebook.Τι πρέπει να κάνω? Το τηλέφωνό μου είναι το Redmi note 4G. Ευχαριστώ.
      Αν θέλεις δοκίμασε την εφαρμογή "cync me" από το Play Store, μήπως σε βοηθήσει...
    • Καλή εφαρμογή αλλά λύνει μόνο μέρος του προβλήματος. Αν κάποια επαφη στο τηλέφωνο μου έχει όνομα πχ Γιώργος Παπαδόπουλος και στο facebook είναι giorgos papadopoulos δεν την βλέπει για να την συγχρονίσει. Θενκς ενι γουέι. Καμμία αλλά ιδέα????
    • Διαφήμιση

Γιώργος Παπαδόπουλος και στο facebook είναι giorgos papadopoulos δεν την βλέπει για να την συγχρονίσει
      Αν δεν μπει κάτι το κοινό και στις δύο επαφές πχ το email δεν υπάρχει περίπτωση να τις συγχρονίσει σωστά. Ενας τρόπος να τις φέρεις πάντως είναι export στο fb και import στις Επαφές της συσκευής. Πρόσεχε όμως για "ασυνήθιστους" χαρακτήρες στις επαφές του fb γιατί θα καταστρέψουν το index των Επαφών της συσκευής και όταν θα γραφεις το αρχικό γράμμα της επαφής δεν θα παίρνεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα..
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Ο/H stamossparta έγραψε:

Γιώργος Παπαδόπουλος και στο facebook είναι giorgos papadopoulos δεν την βλέπει για να την συγχρονίσει
      Αν δεν μπει κάτι το κοινό και στις δύο επαφές πχ το email δεν υπάρχει περίπτωση να τις συγχρονίσει σωστά. Ενας τρόπος να τις φέρεις πάντως είναι export στο fb και import στις Επαφές της συσκευής. Πρόσεχε όμως για "ασυνήθιστους" χαρακτήρες στις επαφές του fb γιατί θα καταστρέψουν το index των Επαφών της συσκευής και όταν θα γραφεις το αρχικό γράμμα της επαφής δεν θα παίρνεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα..

Που πρέπει να πάω για να κάνω export στο fb?????
      Εδώ δεν θα έπρεπε αφού έχω κάνει συγχρονισμό στο fb να εμφανίζονται οι επαφές???
      Images
      • 2015-11-01 12.15.51.png

70,66 kB, 450×800, viewed 282 times
    • εγώ χρησιμοποιώ για συγχρονισμό των φωτογραφιών το social contact photo sync. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το ubersync και το contacts+. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές σου επιτρέπουν να συνδέσεις επαφές μεταξύ τους από το Google contacts και το fb που δεν έχουν κοινό όνομα, όπως για παράδειγμα Γιώργος Παπαδόπουλος και George Papadopoulos.
      Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
      Tablet: Ramos i9
    • Ο/H softwareas έγραψε:

εγώ χρησιμοποιώ για συγχρονισμό των φωτογραφιών το social contact photo sync. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το ubersync και το contacts+. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές σου επιτρέπουν να συνδέσεις επαφές μεταξύ τους από το Google contacts και το fb που δεν έχουν κοινό όνομα, όπως για παράδειγμα Γιώργος Παπαδόπουλος και George Papadopoulos.

Δοκίμασα το social contact photo sync αλλά δεν κάνει τίποτα. Στην εφαρμογή facebook δείχνει 0 επαφές!!!!!!!!!!!! Μάλλον το πρόβλημα μου είναι κάπου αλλού, αλλά πού???? Μήπως πρέπει να πειράξω κάτι στην εφαρμογή facebook?
      Images
      • 2015-11-01 15.04.02.png

77,01 kB, 450×800, viewed 216 times
    • Διαφήμιση

Ο/H softwareas έγραψε:

εγώ χρησιμοποιώ για συγχρονισμό των φωτογραφιών το social contact photo sync. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το ubersync και το contacts+. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές σου επιτρέπουν να συνδέσεις επαφές μεταξύ τους από το Google contacts και το fb που δεν έχουν κοινό όνομα, όπως για παράδειγμα Γιώργος Παπαδόπουλος και George Papadopoulos.
      Δοκίμασα το social contact photo sync αλλά δεν κάνει τίποτα. Στην εφαρμογή facebook δείχνει 0 επαφές!!!!!!!!!!!! Μάλλον το πρόβλημα μου είναι κάπου αλλού, αλλά πού???? Μήπως πρέπει να πειράξω κάτι στην εφαρμογή facebook?
      Όταν το πρώτο εγκατέστησα και εγώ θυμάμαι δεν έβρισκε τις επαφές. Πρέπει να σου ζητήσει σύνδεση με το fb, όπου βάζεις τα credentials σου, πατώντας πάνω στο Facebook menu, setup Facebook, και εκεί του ρυθμίζεις αν θα μιλάει με το fb app ή το fb messenger. Στην συνέχεια από τις ρυθμίσεις (μενου) της εφαρμογής, επιλέγεις contacts και συνδέσεις τις επαφές σου με τις fb επαφές. Μετά μπορείς να του ορίσεις κάθε πότε θα κάνει συγχρονισμό.
    • Ο/H softwareas έγραψε:

Ο/H stamossparta έγραψε:

Ο/H softwareas έγραψε:

Όταν το πρώτο εγκατέστησα και εγώ θυμάμαι δεν έβρισκε τις επαφές. Πρέπει να σου ζητήσει σύνδεση με το fb, όπου βάζεις τα credentials σου, πατώντας πάνω στο Facebook menu, setup Facebook, και εκεί του ρυθμίζεις αν θα μιλάει με το fb app ή το fb messenger. Στην συνέχεια από τις ρυθμίσεις (μενου) της εφαρμογής, επιλέγεις contacts και συνδέσεις τις επαφές σου με τις fb επαφές. Μετά μπορείς να του ορίσεις κάθε πότε θα κάνει συγχρονισμό.

Πατάω για να συνδεθώ με το φβ και μου βγάζει το παραθυρο της πρώτης φωτό. έπειτα εμφανίζεται το παράθυρο της δευτερης φωτό και πατάω enable network. με βγάζει πάλι στην αρχική σελίδα και στις επαφές γράφει 0!!!!!!!
      Images
      • 2015-11-01 15.21.43.png

116,27 kB, 450×800, viewed 205 times
      • 2015-11-01 15.25.25.png

62,37 kB, 450×800, viewed 205 times
    • Έχεις ενεργοποίηση root? Αν όχι ψάξε για root στο forum. Όλες οι development Rom είναι rooted, όμως πρέπει να δώσεις δικαιώματα σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά από το κέντρο ασφαλείας. Να σου πω την αλήθεια εγώ το έχω βάλει στο tablet μου που είναι rooted, όχι με MIUI δυστυχώς
    • Ο/H softwareas έγραψε:

Έχεις ενεργοποίηση root? Αν όχι ψάξε για root στο forum. Όλες οι development Rom είναι rooted, όμως πρέπει να δώσεις δικαιώματα σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά από το κέντρο ασφαλείας. Να σου πω την αλήθεια εγώ το έχω βάλει στο tablet μου που είναι rooted, όχι με MIUI δυστυχώς
      ΠΕΤΥΧΕ!!!!!!!!!! Δεν είχα δώσει δικαιώματα ρουτ στην εφαρμογή. Τώρα θα πρέπει μία μία τις επαφές να τις αντιστοιχίσω. Θενκς φίλος!!!!!!!!!!!!!!!
      Βέβαια δεν συγχωνεύει τις επαφες του τηλεφώνου με αυτές του φβ παρα μόνο κάνει αντιστοίχηση των φωτό. Απο το ολότελα...
    • Διαφήμιση