Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Θέλω να συγχρονίσω τις επαφές του facebook και να εμφανίζονται στις επαφές του τηλεφώνου μου για να τις συγχωνεύσω και τελικά σε μία μόνο επαφή στο τηλέφωνο να έχω όλες της πληροφορίες του ατόμου. Ενώ ο συγρονισμός στο Facebook είναι ενεργοποιημένος όταν πάω στις ρυθμίσεις των επαφών δεν βρίσκω καμμία επαφή facebook.Τι πρέπει να κάνω? Το τηλέφωνό μου είναι το Redmi note 4G. Ευχαριστώ.
συγχρονισμός επαφων facebook
-
-
Ο/H stamossparta έγραψε:
Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Θέλω να συγχρονίσω τις επαφές του facebook και να εμφανίζονται στις επαφές του τηλεφώνου μου για να τις συγχωνεύσω και τελικά σε μία μόνο επαφή στο τηλέφωνο να έχω όλες της πληροφορίες του ατόμου. Ενώ ο συγρονισμός στο Facebook είναι ενεργοποιημένος όταν πάω στις ρυθμίσεις των επαφών δεν βρίσκω καμμία επαφή facebook.Τι πρέπει να κάνω? Το τηλέφωνό μου είναι το Redmi note 4G. Ευχαριστώ.
-
-
Ο/H stamossparta έγραψε:
Γιώργος Παπαδόπουλος και στο facebook είναι giorgos papadopoulos δεν την βλέπει για να την συγχρονίσει
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H stamossparta έγραψε:
Γιώργος Παπαδόπουλος και στο facebook είναι giorgos papadopoulos δεν την βλέπει για να την συγχρονίσει
Που πρέπει να πάω για να κάνω export στο fb?????
Εδώ δεν θα έπρεπε αφού έχω κάνει συγχρονισμό στο fb να εμφανίζονται οι επαφές??? -
εγώ χρησιμοποιώ για συγχρονισμό των φωτογραφιών το social contact photo sync. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το ubersync και το contacts+. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές σου επιτρέπουν να συνδέσεις επαφές μεταξύ τους από το Google contacts και το fb που δεν έχουν κοινό όνομα, όπως για παράδειγμα Γιώργος Παπαδόπουλος και George Papadopoulos.Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
Tablet: Ramos i9 -
Ο/H softwareas έγραψε:
εγώ χρησιμοποιώ για συγχρονισμό των φωτογραφιών το social contact photo sync. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το ubersync και το contacts+. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές σου επιτρέπουν να συνδέσεις επαφές μεταξύ τους από το Google contacts και το fb που δεν έχουν κοινό όνομα, όπως για παράδειγμα Γιώργος Παπαδόπουλος και George Papadopoulos.
Δοκίμασα το social contact photo sync αλλά δεν κάνει τίποτα. Στην εφαρμογή facebook δείχνει 0 επαφές!!!!!!!!!!!! Μάλλον το πρόβλημα μου είναι κάπου αλλού, αλλά πού???? Μήπως πρέπει να πειράξω κάτι στην εφαρμογή facebook? -
Ο/H stamossparta έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
εγώ χρησιμοποιώ για συγχρονισμό των φωτογραφιών το social contact photo sync. Παλιότερα χρησιμοποιούσα το ubersync και το contacts+. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές σου επιτρέπουν να συνδέσεις επαφές μεταξύ τους από το Google contacts και το fb που δεν έχουν κοινό όνομα, όπως για παράδειγμα Γιώργος Παπαδόπουλος και George Papadopoulos.
Smartphone: HTC Wildfire -> Star W007 -> Jiauy G2FW -> Xiaomi Redmi 2 2GB
Tablet: Ramos i9 -
Ο/H softwareas έγραψε:
Ο/H stamossparta έγραψε:
Ο/H softwareas έγραψε:
Πατάω για να συνδεθώ με το φβ και μου βγάζει το παραθυρο της πρώτης φωτό. έπειτα εμφανίζεται το παράθυρο της δευτερης φωτό και πατάω enable network. με βγάζει πάλι στην αρχική σελίδα και στις επαφές γράφει 0!!!!!!! -
-
Ο/H softwareas έγραψε:
Βέβαια δεν συγχωνεύει τις επαφες του τηλεφώνου με αυτές του φβ παρα μόνο κάνει αντιστοίχηση των φωτό. Απο το ολότελα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0